Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:51:04
|
|
|
|
adulence
|
Suzi a jel ste daleko otisli?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:53:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa nekih 250km. U Kuršumliju, ne znam da li znaš gde je, blizu Prokuplja, Niša.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:54:32
|
|
|
|
jabudic
|
Super Suzi, uživajte! U kom ste sad gradu? Možda si pisala, ali mi je promaklo? Evo vidim da i Adulence isto pita.
< Poruku je uredio jabudic -- 9.4.2015 22:55:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:57:51
|
|
|
|
adulence
|
Pa dobro ima da se vozi laganom voznjom,bitno da ste stigli i da je sve ok... Drage moje zene laku noc,odjavljujem se..kiss
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 23:00:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma da, odmarali više puta, brzo mi je prošlo vreme nego što mi je bilo muka. I sad mi je muka, msm da je od puta, ranije mi nije smetalo danas sam baš jedva izdržavala. Bitno da smo stigli. Ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 23:27:47
|
|
|
|
jabudic
|
Laku noć i od mene. Upravo poslah zadnju fakturu za večeras, sigurno će se pitati koja to agencija radi u 3 smjene. Pozdrav za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 6:10:17
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage izvolte ko je poranio. Ja budna od 4. Vec sam i ogladnela cekam mm da ustane da mi kupi integralne kifle pa da pravim salatu od tunjevine za dorucak. Tacnije to ce biti sendvic od tunjevine. Jao sto sam gladna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 6:22:12
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro! I ja sam budna od 5h. Mislim da me je uhvatila trema što će mm da "buše" danas. Pokušaću da odspavam još malo, mada je beba definitivo ranoranilac, rebra mi ispomjera.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 6:24:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro trudnjačice moje Ovde ima budnih Kako ste mi? Jabude, siroče moje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 6:56:39
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro zene,evo i mrne ispratila mm na posao,i leskarim,jos malo pa da ustanem da pakujem ivku,danas idemo u selo bice divan dan ,pa verujem da ce ceo dan biti napolju ,jako se radujem... Jabude drzimo palcrve da sve bude kako treba... Maraj i ja sam gladnaaaaa...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 7:03:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Adulence, pa kako danas radi? Zar danas nije neradan dan u Srbiji???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 7:05:39
|
|
|
|
adulence
|
Eee Trcko moj za ugostitelje nema slobodnih dana,sticajem okolnosti je u nedelju slobodan inace se i za Vaskrs radi..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 7:10:59
|
|
|
|
Maraj
|
I bre adulence tako je to. Moj sva sreca ne radi. Al jos ga nema da ustaje. Ja pojela bananu i ovsenu kasu. Ne mogu da izdrzim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 8:12:08
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro drage moje, evo i mene da vas pozdravim. Na poslu sam, ustajem rano radnim danima, kad dodje vikend ja kao za inat ne mogu duze da spavam. Inace sam umornija nego inace, mucnine pomalko me popistaju, ali jos uvek bljucnem ponekad u toku dana. Danas idem na pregled i nadam se da ce sve biti u redu. Tako se plasim moram da vam priznam, neke su kroz ovo prosle a neke su kao i ja u prvoj trudnoci. Danas ce da se meri taj Nuhalni nabor ili kako se vec zove? Puno vas ljubim sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 9:06:56
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro zene, ja kao i obicno ustala prije 6, katastrofa! Vec sam pocela da bojim jaja i odusevljena sam jer sam probala dekupaz i izgledaju predobro!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 9:15:21
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene- sita - znaci ne ujedam jao sto sam se najela!!! Gago bice to sve ok. I ja imam tremu kad idem na uz. Poslednji put sam i zaplakala pred dr. Javljaj kako je bilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 9:16:30
|
|
|
|
bebilule
|
Gaga, srecno danas. Potpuno te razumijem, meni je frka a tek u srijedu idem na isto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 9:50:54
|
|
|
|
megi85
|
Jutro Gaga ne brini biće to sve dobro a sve imamo tremu pred uz i javljaj kad stigneš kako si prošla. Jabudicu drzim palčeve da se to sa mužem što prije završi i da budete zajedno Soni baš mi je žao zbog tvoje curice što sad i o tome brineš ali ako mora bolje je da to što prije riješi nego fino na jesen kad i beba malo poraste odradite to pa da više ne misliš. Evo mi skoro svi ustali pijemo kafu mm i ja i uživamo baš je lijepo kad ne moraš nigdje žuriti iz kreveta još kad je ovako lijepo vrijeme ma ljepota mislim da će mi baš prijati ovi slobodni dani
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 10:17:54
|
|
|
|
jess021
|
Sta je ovo nocas i ja sam budna od 5h, uzas. Pijem kafu, pa cu da farbam jaja, a mm da kuva riblju corbu. Gaga, ja pred taj uz nisam mogla nista da jedem ceo dan, tako da znam kako ti je, ali bice to sve dobro. Divan dan napolju, konacno. Jabde, sta da ti kazem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 10:41:02
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro još jednom. Ja sam zaspala, pa me mm probudio oko 9h, ali sam tek prije pola sata ustala. Pitam kolege radimo li danas, kažu radimo. Tačno se vidi da im predsjednik sindikata ne dolazi u kancelariju, nemaju jezik da progovore. Zadnji put kad sam ja pregovarala pred NG dobili smo od 25/12-12/01 slobodno. Takodje im rekoh, lako mi je za va, imate žene da vam farbaju jaja, briga vas ko će da ofarba moja. Mm nisu danas ništa radili. Treba taj parametar koji su mu u Kotoru narokali na 8, da se spusti još malo. Vjerovatno će sjutra.To se radi u sali, pod totalnom anestezijom, kao da opet ide na operaciju. P.S. Je li mi neko od vas poslao zahtjev na FB?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 11:06:12
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Adulence, pa kako danas radi? Zar danas nije neradan dan u Srbiji??? I moj muž radi...radi u privatnoj firmi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 11:11:35
|
|
|
|
superm
|
Kod nas se krčkaju jaja, pijem voćni čaj...napravila sam za sada uskršnju dekoraciju .Korpica sa veštačkom travom a u njoj petlić, dva pileta i mama koka u gnezdu sa piletom koje je tek izašlo iz jajeta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 11:22:26
|
|
|
|
jabudic
|
Naši poslodavci inače poštuju sve praznike, čak ni za francuske praznike ne radimo, jer su tada njihove agencije zatvorene. Ali sad je već počela sezona, ima mnogo rezervacija i upita i svega da se organizuje. Ja se svakako neću mnogo opterećivati, provjeriću s vremena na vrijeme mejl i bole me brige. Ja poslala sinove malo u dvorište, predivan je dan, sad ću još malo i ja da krenem sa jajima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 11:29:47
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Je li mi neko od vas poslao zahtjev na FB? Ja sam Bila si mi u People you may know, pa sam te prepoznala.
< Poruku je uredio jess021 -- 10.4.2015 11:30:23 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 10.4.2015 11:37:42
|
|
|
|
superm
|
Ljudi, nećete mi verovati, ja nemam Facebook profil, ne volim takve stvari. Ja sam old fashioned woman
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Najlepše ime je...Boka8Najlepše ime za dečaka je...Filip (
37%)
Kosta (
18%)
Teodor (
10%)
Vasilije (
15%)
Viktor (
21%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!