Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 17:55:41
|
|
|
|
superm
|
, šta radite? Meni se spava, danas sam šetala po vetru pa sam dodatno sredila sinuse. Nismo obavili nabavku za sutrašnji dan, mm nikako da dodje kuci.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:22:39
|
|
|
|
jabudic
|
JA sam se do 14h nešto razvlačila po kući, malo tugovala, malo radila, onda smo otišli u BD na sistematski. N mi je pravi momak, nije ni pomislio da plače kad je primio vakcinu. Sreli smo puno drugara iz grupe. J me premorio, toliko je jurio po hodnicima, boksovao se sa N drugarima, haos. Onda svratili po neke sitnice, i kući. Jeli, i evo ih u dvorištu, ja usisavala i sjedoh da popijem kafu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:34:46
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, kako ti je muž?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:37:26
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam malo odspavala i jedem sladoled
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:41:24
|
|
|
|
superm
|
Meni se opasno pije Coca-Cola, svakog dana popijem po čašu, to mi je doza!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:49:55
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: superm Jabudic, kako ti je muž? Sjutra ujutro će najvjerovatnije da mu punktiraju tu vodu. Ali će ostati vjerovatno i čitave sledeće nedelje, pošto su mu zakazani pregledi kod svih mogućih specijalista koji postoje. Ovo do sada što je odradio, nalazi, štitna, hormoni, snimanje jetre, reumatolog, infektolog, hematolog, sve je ok. Ali kao što rekoh kad je došao u PG da je imao vezu za krevet, ta veza je baš jaka, i zbog tog čovjeka mu sve to rade, inače se ne bi mnogo oni zanimali šta mu je, kao uostalom u bilo kojoj ovdašnjoj bolnici. Ako to sjutra sve prodje ok ići ćemo u nedelju kod njega, ako mogne da izadje da odemo malo do crkve i da se družimo, pa da ga vratimo u bolnicu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 18:53:34
|
|
|
|
superm
|
Nemam šta pametno da ti kažem, drži se, jaka si ti žena, kako si ono negde napisala, žena, majka, kraljica! A i čuvaju tebe tvoja dva sokola!
< Poruku je uredio superm -- 9.4.2015 18:54:04 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 19:09:59
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala ti draga! Ne dam se, tj. nemam izbora. Nisam od onih žena koje će da sazovu svu rodbinu oko sebe. Svi oni imaju svoje živote i obaveze. Uostalom, kako bih da sam razvedena, ne bih ležala i čekala alimentaciju. Svakako bih radila, a ne bih ni djecu ostavila... Prema tome, dok god se kraj ovome nazire, dobro je...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 19:37:09
|
|
|
|
superm
|
Jabudic,
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 19:59:53
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Zene samo da vam mahnem. Mene kao da je voz pregazio,bice da i mene stize ovaj grip Mi cemo sutra i u nedelju kod sveki na rucak pa ne moram mnogo da se opterecujem,samo sa malce jaja da farbam. A i nisam ni za sta drugo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:12:07
|
|
|
|
Maraj
|
I bre vrabac pa kud sad grip kad vec jenjava. Kljukaj se prirodnim vitaminima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:13:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabude da vam se ova faza brzo zavrsi, pa da uzivate! :* I meni je danas nesto lose, spava mi se ceo dan, malaksala sam, evo i muka mi je inace u ovoj cu biti slonica, vec mi se vidi stomak ali samo neka tackica raste! vrabac valjda nece !
< Poruku je uredio Unina mama -- 9.4.2015 20:15:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:21:38
|
|
|
|
superm
|
I meni nešto nije dobro. Valjda nije neki virus... to bi bilo vec treći put otkad sam trudna...plašim se zbog bebe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:23:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne verujem superm da je virus, vise hormoni, ima dana kada bih samo spavala, a ima dana kada sam hiperaktivna...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:24:30
|
|
|
|
superm
|
Bacila sam jednu anketu pa vi bacite svoj odgovor
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:27:23
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Nemam pojma,moram ispitati muske gde su nasli grip Oni su bas zaglavili,obojica temp preko 39,s tim da mala zver trci,a mi matori polomljeni Pijem,jedem vitamine i prirodne i one elevit tablete...al dzaba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:30:32
|
|
|
|
jabudic
|
Ajde kad se već žalimo da se i ja malo požalim. Tako me boli donji dio ledja, da se jedva krećem. Sad ću djecu da okupam,i ja da se istuširam, e ako znam kako ću ih izribati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 20:33:26
|
|
|
|
Maraj
|
Meni se spava bas se mucim da ne zaspim. Ako izdrzim jos sat bice dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 21:10:52
|
|
|
|
superm
|
Ne znam da li da sutra spremim ribu ili pasulj? Ugojila sam se već 1 ili 2...sreća te sam visoka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 21:15:44
|
|
|
|
jess021
|
Superm, ondaK ribu Mm pravi spagete za veceru, okupala sam se i bas sam gladna. Dok sam izasla iz kupatila zadihala sam se kao da sam trcala maraton. Gde nam je Sagitarius?!
< Poruku je uredio jess021 -- 9.4.2015 21:16:21 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 21:24:45
|
|
|
|
soni
|
E kad mi izbaci post ubila bih se...sve se cesce desava... Dobro vece ..kako ste?? Ja se sredila i sto Jess kaze izmorih se kao da sam kopala...jedva sam se ibrijala..ko zna nasta lici al boli me uvo... Danas sam vodila dete kod ORL specijaliste...polipi u nosi..krajnici kao klikeri..usi zacepljene..slab sluh...bas sam se nasekirala..mora operacija cim napuni 3 god...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 21:33:28
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece drage,mi smo tek oko 19h stigli kuci,Ivina sobica okrecena i jos neke stvarcice pozavrsavane...premoreni smo,Ivkic spava,a i ja cu uskoro...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:32:22
|
|
|
|
jabudic
|
Evo i mene! Obaveze za danas završene. Momci okupani, spakovani u krevet, ja se istuširala, osušila kosu, završila tri programa koja danas nisam stigla ( garant će klijenti da misle da je vremenska razlika u pitanju ). Sad da popijem čaj, pa ću u krevet. Sinovi su uzbudjeni zbog farbanja jaja, mislim da će me u 6h probuditi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:38:47
|
|
|
|
adulence
|
Evo i meni upravo madina zavrsila,da rasirim ves i na spavanjac...sutra idemo na selo kod moje babe i mog dedice,da farbamo jajaaaa....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 22:48:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Evo mene da vam mahnem stigli smo kod mojih pa i kod njegovih i tako, baš mi je lepo što sam došla.mada nije mi baš prijao put al dobro, bilo mi je muka, pa mi se piškilo svakih petnaest minuta. Al stigosmo zivi i zdravi i sad dve nedelje uzivancije
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Najlepše ime za bebusonjapopsKoje je ime najlepše od navedenih?Stefan (
18%)
Mihajlo (
14%)
Luka (
18%)
Lazar (
17%)
Uroš (
8%)
Aleksa (
25%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!