Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 10:42:51
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, al` poranite svako jutro, svaka cas_t. Ja evo pijem kafu i razmisljam o glupavim prognozama, danas su rekli suncano i 17 stepeni, kad ono corak ni` sunca nit` toliko stepeni. Mene jutros zvala patronazna, da joj se javim posle praznika da se upoznamo, bas sam se iznenadila. E da, sinoc isli u Univer da kupimo sarana, kaze ne ciste ga guzva je i gledam svima po kolicima skace ziv saran, posto ga je mesar samo onesvestio, bas mi ih je nesto zao bilo. Ja nisam ni kupila na kraju.
< Poruku je uredio jess021 -- 9.4.2015 10:44:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 10:49:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobro jutro, al` poranite svako jutro, svaka cas_t. Ja evo pijem kafu i razmisljam o glupavim prognozama, danas su rekli suncano i 17 stepeni, kad ono corak ni` sunca nit` toliko stepeni. Mene jutros zvala patronazna, da joj se javim posle praznika da se upoznamo, bas sam se iznenadila. E da, sinoc isli u Univer da kupimo sarana, kaze ne ciste ga guzva je i gledam svima po kolicima skace ziv saran, posto ga je mesar samo onesvestio, bas mi ih je nesto zao bilo. Ja nisam ni kupila na kraju. koji si ti lik btw ja i ne jedem ribu, tj jedem samo pastrmku i lososa (i to lososa od skoro) i to samo filete
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 10:53:59
|
|
|
|
jess021
|
Ma ja obozavam ribu, ali ovo mi nesto bilo strasno, pa ne moram da gledam kako ga onesvescuje posto ga mesar pred svima zvekne nekom satarom u glavu, ovaj se posle osvesti i bacaka po kesi, uzas. Neka, hvala. Ja sam na kraju uzela potkovice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 11:04:29
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene oz Doma zdravlja. Jao jess ozbiljno. Pa mi mislili da sutra kupimo pastrmku u univeru. Pa zar je tolika guzva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 11:13:26
|
|
|
|
jabudic
|
Iiii voila... Definitivno smo sami za praznike
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 11:29:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Jooj Jabudic pa baš bzvz, a jel on tami prima svakog dana beki terapiju, baš me čudi da ga ne puštaju za tako velik praznik, šteta stvarno, ali dobro, gledaj to s vedrije strane, nek njemu bude bolje pa ćete nadoknaditi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 11:38:09
|
|
|
|
jabudic
|
Ni malo mu se nije povukla ta voda, danas moraju da je izvlače. Naravno da posle toga ne može odmah kući, pa da je ne znam šta, a ne praznik...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 11:48:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa nije fer što su čekali do danas, al dobro, ja kad mi se desi nešto neplanirano ili neočekivano i ruzno, vodim se time 'ko zna za šta je to dobro', jednostavno protiv Boga se ne moze, hvala Mu pa se to na vreme otkrilo pa će se srediti. Samo mi se ne sekiraj ljubim te...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 13:18:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Zatišje neko danas. Ja išla do frizera, isfenirala me da budem lepa i sad čekam muza s posla pa da krećemo kućiiiiici mojoj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 13:24:39
|
|
|
|
Jekica_88
|
Jabude nemoj biti tuzna, bolje sto je pod nadzorom, dace Bog da se to povuce i da ozdravi, sada je to najbitnije. Budi jaka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 13:31:56
|
|
|
|
Maraj
|
I bre jabude bas bezveze. Vazno samo da njemu bude bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 13:40:22
|
|
|
|
jabudic
|
Ma, Bože moj, šta ćemo sad. Bolje da je tamo. Samo sam se trudila da se ne nadam, ali ovo je već treći put da ga čekamo da dodje i da izvisimo, baš sam bzvz čitav dan zbog toga. Ledja su mi se tako ukočila da jedva hodam po kući. Za pola sata krećemo u Budvu, treba da vodim N na sistematski prefgled i vakcinu, za upis u školu. I da kupimo patike. Nadam se da će me bar malo pustiti, ne bi valjalo da se sad oduzmem u nevrijeme.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:21:24
|
|
|
|
Valerie
|
jabudic, zao mi je, samo da mu brzo bude dobro! mislila da odemo da se raspitamo za kreativno zabaviste u Decjem kluturnom centru, ali je toliko duvalo da smo malko svratili do pijace i brzo nazad da se lepo klopa. dete trazilo repete vise puta, vetar ocigledno posebno otvara apetit malo smrca pa je malo stedim, cekam lepse vreme da osvojimo neku bastu/park, u kuci bih najradije ceo dan prespavala. kao da je bomba pala, al nemam snage temeljno da sredjujem... uz tek oko 17-20-og, zakazacu posle praznika. grl svima jao ja vec (tek) 16. nedelja
< Poruku je uredio Valerie -- 9.4.2015 14:32:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:22:58
|
|
|
|
superm
|
Bila sam u Aksi sa starijim sinom, gledali smo stvari za bebe...baš sam razmišljala da li je moj muž lepo video da je beba ?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:32:13
|
|
|
|
jess021
|
Ja bila do centra da kupim deci poklone za za Uskrs, bas sam crkla. Napolju duva, usi su mi se smrzle. Bas je danas zatisje, ja cu pizzu za rucak, tako da sam free Superm, ne znam sta bih ti rekla. Gledam ti tiker, pa vidim da si 15. nedelja, ne znam koliko mogu biti sigurni sta je u tom periodu. I nama dr rekla da je devojcica, ali ja cekam Panorama test pa da vidim sta je, nisam se uhvatila zdravo za gotovo da je zensko.
< Poruku je uredio jess021 -- 9.4.2015 14:34:07 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:36:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabude bas bezveze za mog prijatelja, javljaj kako je Ja bila do grada, jurim za prijavu, penziono, socijalno, banka, jaoooo glava me zabolela, ali sam se najela kao nadoknadila sto sam juce slabo jela..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:41:09
|
|
|
|
superm
|
Jess, pisala sam vam jutros, dr nije mogao da mi kaže pol, beba je bila nestašna! Mm tvrdi da je video pišu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:42:49
|
|
|
|
jess021
|
Ma videla sam, zato i kazem, nije dr uspeo da vidi i nije da ne verujemo tm, ali ipak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:44:41
|
|
|
|
superm
|
Naravno da je najvažnije da je sve u redu sa bebom, ali kopka me pol bebe. Nestrpljiva sam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 14:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
superm mm nista ne vidi na uz ,cak je juce jedva video i na 4du-u, tako da sumnjacemo u tm , ima jos vremena za
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 15:06:26
|
|
|
|
gale77
|
Pozdrav trudnice. Ja danas isla do dr valjda poslednji put pred prodjaj. Radili mi ctg i dali uput za bolnicu za ctg za prznik da se iskontrolisem jos jednom ako se ne porodim u medjuvremenu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 15:29:28
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam i dalje u ovoj temi soni rodio se sa tim kao bubuljicama na ledjima. koje su se odmah isusile, pa su mu se drugi dan pojavile na preponama i po kapcima malo, pa treci dan oko pupka i na pisi. bili smo kod naseg pedijatra on tvrdi da stvarno nije nista... ali ipak smo uzeli bris iz jedne za svaki slucaj, mada on je rekao da ne treba bris
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 15:40:41
|
|
|
|
Maraj
|
Drage evo i mene ja se umorila. Vezivala sam jaja u mrezicu prvo kod mame a sad i kod mene kuci. Jedva cekam sutra da ih ofarbam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 15:41:38
|
|
|
|
Anoniman
|
jovice verovatno nije nista strasno, videces! kako se zove bebac?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 17:06:02
|
|
|
|
gale77
|
Jovice moja starija je imala u porodilistu po ramenima sitne bubuljicice sa belom tecnoscu na vrhu i objasnili su nam da ih istrljamo sterilnom gazom umocenom u jod. I za par dana po dolasku kod kuce sve se povuklo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Da li bi se zaljubili u osobu sa hendikepom?taki_82Da (
22%)
Ne (
26%)
Mozda (
51%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!