Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:39:13
|
|
|
|
jabudic
|
Suzi, posjete su zabranjene, mogu samo do ulaza, on da izadje da se potucamo i nazad...
< Poruku je uredio jabudic -- 8.4.2015 22:40:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:40:59
|
|
|
|
adulence
|
Zene moje drage,za danas je dosta,odoh u krpe,vreme je za spavanje...Laka vam noc...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:44:27
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, laku noć!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:44:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Adulence laku noć, slatki i bludni snovi. Jabudic hahhaha nasmeja me. Pa onda odi bar i da se potucate pa i to je nešto. Šalu na stranu, nek on bude dobro, i ako ne bude za ovaj Uskrs kući sa vama biće još mnogooooo Uskrsa, i nadoknadićete vi to na neki način, ti si stvarno jaka i pozitivna zena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:47:24
|
|
|
|
jabudic
|
Što bi rekao moj kolega: "Žena, majka, kraljica!"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:48:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš tako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:57:52
|
|
|
|
dijana1*
|
dok sam sve procitala UM, Suzi bravo za bebice , bitno da je UZ dobar a dr u DZ sto neko vec rece su bas kao na traci. Jabudic bas bi bilo lepo da vas mm obraduje i da izadje za praznike. Serpi zasluzen odmor, uzivaj Pre neki dan sam srela dr. koja me je prvi put poradjala, a njen muz i moj su ranije zajedno igrali fudbal tako da se poznaju. I kada se god sretnemo u gradu nas dve se lepo ispricamo i kazem joj da sam ponovo trudna . kaze ona da dodjem kod nje, reko kod vas se ceka po 2-3 sata za pregled pa drugi dan za Uz , meni je to mnogo..... kaze ona ma dajjjj kako za koga. Evo ti vizitka i javi se kada god zelis . Tako da jedva cekam 21-22 da joj se javim i da odradimo i taj prvi UZ. Ona je super lik tako da cu uvek moci da pitam sve sto me zanima. Nego bas me brine rez od proslog porodjaja stalno me svrbi i pecka i kao da je nesto oteklo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj da vam pricam ja moj trip od danas dodjem kuci, legnem da spavam, i padne mi na pamet da mi dr. nije stavio + za pokrete, ja se prepadnem, uzmem Unine nalaze pogledam, pokreti u + jos u 7 nedelji, i odem kod moje dr privatnoo , nacekala sam se posteno jedno 20 zena ispred mene, i naravno sve ok, ali ja sam panicarka, beba mrducka, dr. mi ukljucila i 4d pa sam je bolje i videla , mrvica nasa <3. i nije mi naplatila pregled super sam prosla....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 23:00:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao UM jesi blesava Pa ne daj Boze da nije bilo pokreta pa naravno da bi ti rekli, ko bi to precutao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 23:03:19
|
|
|
|
suzi kju
|
UM pa ti si šašava haha. Dijana super je ta dr, verujem da ćeš lako kod nje završavati i da nećeš dugo čekati, zaista znači kad imaš nekog. E da, ja danas pričala s tatom i skontamo da mi u gradskoj na ginekologiji načelnica dalja rođakaa relativno skoro su se i čuli, pa ću se, kad se vratim sa odmora, čuti sa njom i otići kod nje, videću.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 23:03:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Di, ja se prepala srce +, pokrete nije obelezio, oduzela sam se , ali sada mogu mirno da spavam, do sledeceg tripa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 23:10:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja odoh da spavam, ne pamtim kad sam zadnji put legla pre ponoći, al jutros sam rano ustala i čitav dan se šetala i bae sam umorna. Laku noć, slatki snovi, cmok za sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 23:13:05
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja vas pozdravljam, nesto sam bas umorna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 6:34:54
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja se razvlacim po kuci pa cu kasnije do Doma zdravlja po doznake
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 6:39:08
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ja da odvedem dete u vrtic pa da krenef sa farabnjem jaja,a onda kasnije idemo za selo samo da nas vreme posluzi...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 6:51:57
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Ja sam se probudila prije 6, mada sam jos u krevetu. Mi cemo sjutra farbati jaja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 7:29:22
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drage,ja vec u nekoj akciji oko nekih racuna sto se iskomplikovalo,pa damo da vas,pozdravim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 7:48:06
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Nisam stigla sinoć da vam pišem. Mm i ja smo bili na uz juče. Beba je dobro, lepo se razvija, sve je u redu! Beba je nestašna, non stop maše rukama i nogama, vrti se,nestaško u najavi! Pol...doktor je pokušao da vid i ali bi beba svaki put kada se dr približi sondom okrenula guzu. Mm tvrdi da je video da nešto visi tamo gde treba, tako da je moguće da čekamo još jednog pišonju! Saznaćemo posle amniocenteze!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 8:06:16
|
|
|
|
*boka*
|
Mame i okruglice dobar jutar! Sela sam da popijem kafu jednom na miru pre nego sto izadjem iz kuce, pa da vam se na kratko javim. Opet ne stizem da se druzim, jer se bakcem oko papirologije, registracije firme i nekih gluposti oko zatvaranja stare firme. Pojma nisam imala koliko papira, taksi i ostalih gluposti je potrebno da bi se zatvorila firma i otvorila nova. Da sam znala, ne bih to ni u ludilu pokretala sad u trudnoci. Ne stizem da udjem i iscitam sta ima novo kod vas, nadam se da mi ne zamerate i da me niste zaboravile Trebalo bi posle praznika da sve sto se papirologije tice bude zavrseno, pa necu morati ovoliko da jurcam i imacu vise vremena za druzenje sa vama. NEDOSTAJETE JAAAKO Inace to sto je pravilo da trudnice imaju prednost u svim ustanovama, kod nas APSOLUTNO NE VAZI! Cekam regularno na svakom salteru, niko ne obraca paznju, jedino su me juce u zavodu za socijalno i zdravstveno osiguranje pozvali sa saltera da preko reda pridjem, naravno uz mumlanje i negodovanje onih koji su cekali. E moja Srbijo... Ljubim vas sve jaaako jako!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 8:24:23
|
|
|
|
bubulence
|
Boko draga, bas sam imala danas u planu da ti pisem na fb da vidim kako si mi... Jesi imala skoro pregled? Kako izdrzavas taj tempo? Superm suoer za pregled! Serpi lep provod na selu draga, uzivajte... Jabudice kako si ti, sta imas novo ? Jesi imala sinlc prenos do kraja utakmice?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 8:50:39
|
|
|
|
*boka*
|
Bubule Osim sto sam premorena osecam se dobro, ali su mi na pregledu pre 2 nedelje ustanovljene kontrakcije pa sam dobila terapiju i preporuku mirovanja (sto je u mojoj situaciji nemoguce). Inace je bebac bio super, nismo uspeli da ga uslikamo, jer je kontrakcija bila bas u predelu gde je glavica, pa nije uspela lepo da ga slika. Karlicno je sve vreme, to su mi na svakom pregledu rekli. Posle praznika treba da radim krvnu sliku i urin, pa da zakazem OGTT. I tako... kotrljam se, vreme mi leti. Juce sam shvatila da ulazim u 7. mesec i SOKIRALA SE! Ja jos uvek pricam da sam na pragu 6. Odoh do notara da overim neske papire za banku, pa do banke i onda u salon. Popodne sam slobodna, radim do 15h, pa vam pisem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 9:07:34
|
|
|
|
jabudic
|
Boko, nedostaješ puno! Reći će ti žene da stalno kukam za tobom, jer nema niko približno sa terminom kad i ja, a one su se sve grupisale, samo ja siroče Bubi, gdje si ženo, nema te 100 godina Ma zaspala sam ti negdje na poluvremenu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 9:57:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, ja urekla sama sebe što se spavanja tiče, tako sam loše spavala, probudila se u šest, pa pokusavala do osam da zaspim pa nikako, pa sam onda zaspala na mozda pola sata i probudim se nekako naglo i sad me glava boli. A zar nije rano da se danas farbaju jaja, do nedelje ima gotovo četiri dana, moja mama pa i ja, a kazu tako i običaji nalazu, farbamo jaja na veliki petak. Razlikuje se sve odd mesta do mesta očigledno, bitno da bude puuuuno šarenih jaja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 10:08:08
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od mene ja se naspavala, sada smo ustale, od kako sam juce videla mrvicu kako se vrpolji imam veci osecaj da sam ja sam trebala do grad, ali cekam mm da sutra bude slobodan pa cemo zajedno... trudnicice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 9.4.2015 10:41:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Okruglice i one koej će tek da se zaokrugle, samo da vam dam jedan ogromantan poljubac i Za ovo ''siroče'' poseban da bude bolje
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.4.2015 12:09:10 >
|
Anketa
Koje ime vam se najvise svidja?Jana (
38%)
Iskra (
16%)
Mila (
25%)
Jovana (
21%)
Ukupan broj glasova: 224Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!