Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 17:59:31
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam mahnem,sredjujem neke stvari,sutra idemo kod svekijevaca na selo bicu tamo nekoliko dana,nedostajacete mi ali ujutru kuvam kafu sigurno Suzi za bebice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 18:04:41
|
|
|
|
jovicaa
|
evo da vam se javim.. stigli smo juce kuci.. u pancevu zadrzavaju 48 h ako je sve ok.. bebac sisa kao provaljen i tako.. ja sam malo zabrinuta zato sto ima gomilu groznih gnojanica na raznim delovima tela, onako belih bubuljica koje pucaju. uzeli smo bris juce iz jedne.. nas pedijatar kaze da nije nista, pedijatar u pancevu me je preplasila.. htela na decjem da nas zadrzi zbog toga, da bi odradi bris, ali ja sam odbila zato sto to sve mozemo i u zru.. tako da ziva nisam dok to ne prodje.. inace smo dobro, nisam secena i moram vam priznati da je ovo BANJA, naspram secenosti.. i tako sta ima ovde novo? vidim da je les malko poranila..
< Poruku je uredio jovicaa -- 8.4.2015 18:05:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 18:34:25
|
|
|
|
jess021
|
Jovice, lepo sto si zadovoljna i sto ste kuci. Sta kazu braca za prinovu? Serpi, odmaraj, bice lepo vreme. Meni se nesto spava.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 18:35:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jovice verujem da ce to sve biti ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 18:43:47
|
|
|
|
jabudic
|
Ćao i od nas! Šerpi, uživaj i pokušaj da odmoriš! Jovice, biće to sve super! Mi bili u nabavci, bio mi brat, pa smo išli zajedno, inače je to sa njima prava avantura.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 19:10:48
|
|
|
|
jovicaa
|
evo bebac se nasisao, pa sam ja na sedmom nebu danas pocelo bas da nadolazi mleko. klinci su otisli sa mamom u vrsac, posto smo mi bili u bgu, da budemo blize pancevu. i razboleli se tako da sad cekamo jos koji dan da prodje viroza, pa dolaze, jedvaaa cekam, nisam ih videla 4 dana... inace moja preporuka, cekajteeee priordno i borite se za prirodan porodjaj, za dojenje od prvog momenta.. sve je MNOGO lakse kada ide prirodnim tokom... mada pravi prirodan porodjaj je kod nas jos uvek u bolnici nemoguc.. ali pancevo je ipak mnogo bolje po tom pitanju od drugih porodilista, barem u poredjenu sa zr-om.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 19:18:43
|
|
|
|
jabudic
|
Jovice, ja sam oba puta super prošla, niti sam sječena, niti su mi nešto forsirali. NEka treći bude tako i ja prezadovoljna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 19:20:22
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan zenskice.. Slonica se javlja posle duzeg vr..BBili smo na kratkom odmoru u drugom gradu i promena je bas prijala.. Jovicaa te bubuljice su od hormona..LLuna mi je bila sva istackana..prvo malo posle se povecavalo..Isto du nam rekli da je sve ok i da ce proci samo odcsebe..Nista nisam mazala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 19:57:28
|
|
|
|
jabudic
|
Ooo, Soni, došla maca na vratanca! Ko nam je to sledeći?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 20:04:03
|
|
|
|
jovicaa
|
jabudic navijam da bude tako i opet a bice sigurno, posebno posto je treci porodjaj! soni da li je imala po celom telu? on ima na preponama, po pisi, guzi, stomaku i malo po licu... i jako je bitno da beba bude odmah sa mamom posle porodjaja. on je bio sa mnom ona dva sata koja se leze u sali jos uvek.. i sisao je odmah dva puta, neprocenljivo stvarno!
< Poruku je uredio jovicaa -- 8.4.2015 20:05:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 20:57:24
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece stomaci,meni Iva spava,ja cackam po netu,a mm gleda tv... Jovice divno,bas mi je drago da ste dobro i kod kuce...uzivajte... Serpi nedostajaces...odmori se zeno...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:10:01
|
|
|
|
serpica
|
Jovice drago mi je da si lepo prosla, to sa bebeom ce da se sredi samo treba da prodje vreme. Soni sledeca s jel znas? Zelim vam laku noc i lepe snove odoh u krevet,jos sutra ustajem rano a onda odmor od nekliko dana
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:25:08
|
|
|
|
adulence
|
jao ja sad odoh da kuvam caj od zalfije,pa da grgocem,bas mi ovo grlo smeta... laku noc Serpi.... Jabude gde si ti si sigurno budna?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:36:05
|
|
|
|
jabudic
|
Hehehe, naravno da jesam. Spakovala sinove, kuvam čaj, prenijela lap top na trosjed i sad ću da se zavalim, da iskuliram malo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:39:20
|
|
|
|
adulence
|
ako zeno zasluzila si vala.... ja pristavila caj cekam pa da pijuckam ...sutra me ceka naporan dan,idemo u novi stan Ivina soba se kreci,mislim to ce sve muski,ali jamoram nesto poraditi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:41:42
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sjutra vodim N na sistematski pred upis u školu, već ga je noćas uhvatila trema od vakcine, pa ga kao boli glava, traži da mu mjerim temperaturu... Mukica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:41:43
|
|
|
|
soni
|
Hehe..Serpi..Jabudic priblizilo mi se, videla sam malo pre nego me zveknuli hemoroidi a nikad nisam imala problema...bzv Jovicaaa prvo je dobila po licu pa se sirilo...A sta su ti rekli..pnovi mi
< Poruku je uredio soni -- 8.4.2015 21:42:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:43:37
|
|
|
|
soni
|
Gde Serpica ide??? jabudic idi ga mazi malo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:45:40
|
|
|
|
megi85
|
Veče cure.Baš ste se raspisale da dok sam sve pročitala pola sam zaboravila UM i Suzi bravo za uz neka su samo bebice dobro a mi ćemo brzo zaboraviti ova maltretiranja po bolnici.I ja ovaj put trudnoću vodim državno i nerviram se svaki put ne zbog dr jer je moja baš ok ali me nervira ta brzina,sve je kao na traci samo ulazimo izlazimo ništa ne stignem pitati ma pogubim se sva ali dobro u međuvremenu odletim i privatno da čujem još jedno mišljenje tako da nadoknadim sve.Tanjice hvala ti što si se sjetila i pitala za mm,on je bolje treba sad vaditi sve nalaze poslije praznika i mjeri redovno ovih dana pa ćemo vidjeti. Puno radim ovih dana pa ne pišem često ali svaki dan sam tu tako da sam u toku svega. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:47:28
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: soni Gde Serpica ide??? jabudic idi ga mazi malo A zaspao mi je, to je krizirao prije jedno sat-dva.Pa smo malo pričali, i prestade mu sve On inače zaspi čim dotakne jastuk
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:53:10
|
|
|
|
soni
|
Megi Pisi nam kad mozes Blago tebi Jabudic sa takvim detetom..zaspi cim dotakne jastuk
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:54:19
|
|
|
|
jabudic
|
Soni, jedno, ali zato drugo zabušava do ponoći
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 21:57:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja nikako da se oglasim, čitam vas al ne stižem da pišem. Danas išli u dva navrata kupovali raznorazne poklone za silnu decu koju trebamo da obiđemo, pa ja da snabdem lekovima i sitnicama, pa onda kući sve to spakovali i sad sam prilegla malo. Sutra čim mi muz dođe s posla odosmo kod mojih, na svez vazduh, prijaće mi promena sredine posle ovog zatvora ovde. Baš sam happy
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:25:28
|
|
|
|
jabudic
|
Suzi, uživajte sjutra! Ja sam danas pokupovala to nešto što mi treba za praznike. Sinu jednom sjutra kupujem patike, drugom nemam pojma šta ću, neka bira sjutra. Nećemo ništa mnogo slaviti. Ako mm dodje imaćemo društva, ako ne, onda nećemo ništa posebno, ofarbati jaja i to je to...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 22:29:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš bi bilo lepo da ga puste, baš bi uzivali porodično, a ako ga ne puste vi sa sve jajima pravac kod njega. A neću ja da uzivam samo sutra već dve celeeeeee nedelje, al javljaću se svakako redovno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Imebojana92Lepse ime?Marija (
52%)
Ana (
48%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!