Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 9:36:10
|
|
|
|
jabudic
|
Tanjice Mm je OK, mada nema nekih konkretnih informacija. Sjutra će mu ponoviti UZ srca da vide kako ide osjeka, valjda neće punktirati, nego će čekati da se samo povuče. UM, divno za UZ. Ja imam još tačno nedelju dana. A zakazala juče Nemanji sistematski pregled za školu, i ona mi sestra govori: "Devetog u 15h!" A ja pita:"MAJAA?" A ona:"Gospodjo, zaboga!"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 9:40:15
|
|
|
|
adulence
|
Jao tako vam zavidim za uz,meni je uz tek 24.aprila ,pa nikako da dodje...jedva cekam.... jao jabude oseka,ahahahahahha...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 9:42:49
|
|
|
|
Maraj
|
I ja oprala jednu jaknu mm od jutros. Ceo posao mi je bio da je ubavcim u masinu i da je opranu stavim na ofinger suzi javljaj sta kaze dr na uz
< Poruku je uredio Maraj -- 8.4.2015 9:43:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:00:52
|
|
|
|
bubulence
|
Samo da coknem moje drage debelice! Serpi, UM, superm, jabudice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:01:10
|
|
|
|
Tanjica81
|
Haha gospodjo jabudic... Ne kazu jos da li ce ga pustiti sutra-prekosutra? Mislim da bi trebalo...ako nista makar za Uskrs. UM i Suzi vi stvarno sve zajedno... Javite se posle Uz. Ja tek 18.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:03:46
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi, gdje si ti ženo? Nema te danima da nam se javljaš? Tanjice, ne kažu ništa, ali on se nada do petka. MAda se on nadao i one tamo srijede, i onog tamo petka, ja se trudim da se ne nadam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:07:29
|
|
|
|
branki*
|
uh,jabudic,valjda ce izaci muz,taman za uskrs da budete svi skupa..koliko je to ozbiljno kod njega?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:10:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Bubi, gdje si ti ženo? Nema te danima da nam se javljaš? Kada bi ti rekla sta sve radim ovih dana ne bi verovala, nego da ti ne pricam sada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:11:28
|
|
|
|
jabudic
|
Branki, nije mnogo ozbiljno, ali može da se umre od toga Što je govorio onaj ciga kad su bile poplave: "Ćemo svi izginemo u vodu!" te i moj muž za malo da se utopi na suvo Da je ostao u Kotoru vjerovatno bi ovih dana bilo treće jutro, ali kako je u PG već ide na bolje. Isključuju lagano mogućnosti od kojih se može stvarati ta vode, svi su mu nalazi OK, štitna OK, reumatolog rekao OK, tako da će se na kraju ispostaviti da je od njegovog rintanja da mu stigne trava i ograda do 1. aprila A ako bude od toga, ja ga preuzimam u svoje ruke!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:11:32
|
|
|
|
adulence
|
ma ako treba bolje i da ostane jos malo,ali da se vise ne vraca u bolnicu... jabude sredice s ga ti samo da ti dodje...
< Poruku je uredio adulence -- 8.4.2015 10:12:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:12:05
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jabudic Bubi, gdje si ti ženo? Nema te danima da nam se javljaš? Kada bi ti rekla sta sve radim ovih dana ne bi verovala, nego da ti ne pricam sada A šta ćeš, takav ti je ovaj ducking life
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:14:19
|
|
|
|
bebilule
|
Nemojte se smijati ali ima li koja sličan problem. Ja ne mogu da spavam od tzv. nervoze nogu. Prati me od početka, legnem, tabani mi vreli, nervozni, moram ih pomijerati i meškoljiti, ustanem, hladna voda, vruća voda...legnem, ponovo ne mogu da se smirim i tako po cijelu noć....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:15:43
|
|
|
|
jess021
|
Dobar jutar, ja sam se naspavala, od 00-08h. Milina. Adulence, stigli i tebe bludni snovi a E imam lepu vest, juce je u novosadskom porodilistu rodjeno 50 beba Jabude, drago mi je da si pozitivna, samo tako nastavi, bice sve ok. Suzi, cekamo lepe vesti. Jos malo cu da se muvam po stanu, pa odoh napolje da malo udahnem vazduha.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:21:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jabudic Bubi, gdje si ti ženo? Nema te danima da nam se javljaš? Kada bi ti rekla sta sve radim ovih dana ne bi verovala, nego da ti ne pricam sada A šta ćeš, takav ti je ovaj ducking life hahahaha, mali, debeo, argetinski
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 10:25:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Nemojte se smijati ali ima li koja sličan problem. Ja ne mogu da spavam od tzv. nervoze nogu. Prati me od početka, legnem, tabani mi vreli, nervozni, moram ih pomijerati i meškoljiti, ustanem, hladna voda, vruća voda...legnem, ponovo ne mogu da se smirim i tako po cijelu noć.... E vidis, nikada nisam znala da objasnim sta me muci a sve je bilo bas kao sto si opisala. Uzasan osecaj, stvaralo mi je nervozu. I nista nije pomagalo, ni mg, ni masaze, ni hladna voda. Pa sam citala da treba da natapam noge u slanu vodu i to sam radila ali nista nije pomoglo dok se nisam porodila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 11:03:04
|
|
|
|
serpica
|
Eto,odem na par sati a Bubi dodje na kafu.. evo jedna za nju ja spremam rucak pa cu malo da se ispruzim,stomak me zateze,a do uz ima jos nedelju dana pa treba izdrzati..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 11:41:56
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Samo brzinski da vam mahnem. Ovo je jedan pd onih dana kad sam blizu da odlepim. Mm ima temp 38.5, Aleksa 38.8,na poslu haos,zavrsavam od kuce,trcim oko njih i molim boga da i ja ne zakacim taj virus...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 11:52:09
|
|
|
|
jabudic
|
Oh, Vrabac, welcome to my reality Da brzo prodje i da te ne uhvati isto!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 12:05:49
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Samo da coknem moje drage debelice! Serpi, UM, superm, jabudice Bubi, pa gde si ti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 12:07:05
|
|
|
|
adulence
|
jaoooo ovo moje grlo ubi i bas je dosadno....ja perem drugu turu,sredjujem sudove,spremam rucak,kao vredna ,a cini se da nista nisam uradila...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 12:52:41
|
|
|
|
Tanjica81
|
Adulence znala sam da sam nesto zaboravila... Mislim da mozes da ispiras zalfijom, ali kod nas npr.upalio caj od bokvice. To sam davala mladjoj. U roku od 2-3dana joj se smirio kasalj, a pre tpga je mesecima kasljala ( po malo-vrtic)... Pa eto, probaj. Ja njima stavljam i meda i limuna. Ili pojedi sladoled Vrabac samo nek brzo ozdrave. Moja mladja je imala pre otp mesec dana 39.9 temp. Mi ostali nismo. Mada ja pijem elevit...mozda pomaze. Pozdrav drage "Ove" sa UZ nek se jave kad stignu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 12:54:55
|
|
|
|
adulence
|
tanjice bila u apoteci i kaze naravno da smem da ispiram cak je i pozeljno...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 13:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo me , mrzim dom zdravlja, jedva cekam moju doktorku ,sto bi moja Una rekla dokonu, hvala Bogu nije daleko, vec sledeci sledeci vikend 19. 4. Cekali smo dr za uz od pola 11 do pola 1, a zamislite puna besika, pa mislim da sam jedno 100_x_ piskila, na kraju je dosao, sve ok, srce +. crl ne znam koliki bese, jednio ce izgleda i ova beba biti u odnosu na nedelje manja kao Una, po menstruaciji 9+3, po uz i merama 8+4... Pojela sam pizzu , sada grickam vanilice, i mislim da cu da odspavam malo, mrtva sam. Bubi
< Poruku je uredio Unina mama -- 8.4.2015 13:29:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 13:28:59
|
|
|
|
adulence
|
juhu zeneeeee,pa kakvo je ovo zatisje danas,nema nigde nikoga....kafica moze? UM draga bitno je da je sve ok....sada uzivaj i odmaraj i ja se spremam da rucam....
< Poruku je uredio adulence -- 8.4.2015 13:30:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 8.4.2015 13:37:51
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, može jedna kafica! Evo sam spakovala momke u krevet, kuva se ručak, ja privodim posao kraju. Obećala sam im kad se probude da idemo u nabavku, znate šta je to sa njima, alii dobro, bar će se malo zabaviti i izaći iz kuće. I onako mi je sve nestalo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
IME ZA DECAKAAnaZikaDA LI VAM SE SVIDJA IME VOJISLAV?DA (
20%)
NE (
80%)
Ukupan broj glasova: 205Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!