|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
9.4.2015 22:51:04   
adulence
Suzi a jel ste daleko otisli?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1026
9.4.2015 22:53:03   
suzi kju
Pa nekih 250km.
U Kuršumliju, ne znam da li znaš gde je, blizu Prokuplja, Niša.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1027
9.4.2015 22:54:32   
jabudic
Super Suzi, uživajte!
U kom ste sad gradu? Možda si pisala, ali mi je promaklo?
Evo vidim da i Adulence isto pita. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 9.4.2015 22:55:27 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1028
9.4.2015 22:57:51   
adulence
Pa dobro ima da se vozi laganom voznjom,bitno da ste stigli i da je sve ok...
Drage moje zene laku noc,odjavljujem se..kiss

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1029
9.4.2015 23:00:01   
suzi kju
Ma da, odmarali više puta, brzo mi je prošlo vreme nego što mi je bilo muka.
I sad mi je muka, msm da je od puta, ranije mi nije smetalo danas sam baš jedva izdržavala.
Bitno da smo stigli.
Ljubim vas sve.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1030
9.4.2015 23:27:47   
jabudic
Laku noć i od mene.
Upravo poslah zadnju fakturu za večeras, sigurno će se pitati koja to agencija radi u 3 smjene. user posted image
Pozdrav za sve!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1031
10.4.2015 6:10:17   
Maraj
Dobro jutro drage user posted image izvolte ko je poranio. Ja budna od 4. Vec sam i ogladnela cekam mm da ustane da mi kupi integralne kifle pa da pravim salatu od tunjevine za dorucak. Tacnije to ce biti sendvic od tunjevine. Jao sto sam gladna

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1032
10.4.2015 6:22:12   
jabudic
Jutro!
I ja sam budna od 5h. Mislim da me je uhvatila trema što će mm da "buše" danas.user posted image user posted image
Pokušaću da odspavam još malo, mada je beba definitivo ranoranilac, rebra mi ispomjera.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1033
10.4.2015 6:24:57   
Trcosava
Jutro trudnjačice moje user posted image
Ovde ima budnih

Kako ste mi?

Jabude, siroče moje user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1034
10.4.2015 6:56:39   
adulence
Dobro jutro zene,evo i mrne ispratila mm na posao,i leskarim,jos malo pa da ustanem da pakujem ivku,danas idemo u selo bice divan dan ,pa verujem da ce ceo dan biti napolju ,jako se radujem...
Jabude drzimo palcrve da sve bude kako treba...
Maraj i ja sam gladnaaaaa...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1035
10.4.2015 7:03:35   
Trcosava
Adulence, pa kako danas radi? user posted image Zar danas nije neradan dan u Srbiji???

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1036
10.4.2015 7:05:39   
adulence
Eee Trcko moj za ugostitelje nema slobodnih dana,sticajem okolnosti je u nedelju slobodan inace se i za Vaskrs radi..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1037
10.4.2015 7:10:59   
Maraj
I bre adulence tako je to. Moj sva sreca ne radi. Al jos ga nema da ustaje. Ja pojela bananu i ovsenu kasu. Ne mogu da izdrzim

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1038
10.4.2015 8:12:08   
GagaT
Dobro jutro drage moje, evo i mene da vas pozdravim. Na poslu sam, ustajem rano radnim danima, kad dodje vikend ja kao za inat ne mogu duze da spavam. Inace sam umornija nego inace, mucnine pomalko me popistaju, ali jos uvek bljucnem ponekad u toku dana. Danas idem na pregled i nadam se da ce sve biti u redu. Tako se plasim moram da vam priznam, neke su kroz ovo prosle a neke su kao i ja u prvoj trudnoci. Danas ce da se meri taj Nuhalni nabor ili kako se vec zove? Puno vas ljubim sve.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1039
10.4.2015 9:06:56   
bebilule
Jutro zene, ja kao i obicno ustala prije 6, katastrofa! Vec sam pocela da bojim jaja i odusevljena sam jer sam probala dekupaz i izgledaju predobro!!! user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1040
10.4.2015 9:15:21   
Maraj
Evo mene- sita - znaci ne ujedam user posted image jao sto sam se najela!!!
Gago user posted image bice to sve ok. I ja imam tremu kad idem na uz. Poslednji put sam i zaplakala pred dr. Javljaj kako je bilo

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1041
10.4.2015 9:16:30   
bebilule
Gaga, srecno danas. Potpuno te razumijem, meni je frka a tek u srijedu idem na isto.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1042
10.4.2015 9:50:54   
megi85
Jutrouser posted image
Gaga ne brini biće to sve dobro a sve imamo tremu pred uz i javljaj kad stigneš kako si prošla.
Jabudicu drzim palčeve da se to sa mužem što prije završi i da budete zajednouser posted image
Soni baš mi je žao zbog tvoje curice što sad i o tome brineš ali ako mora bolje je da to što prije riješi nego fino na jesen kad i beba malo poraste odradite to pa da više ne misliš.
Evo mi skoro svi ustali pijemo kafu mm i ja i uživamo baš je lijepo kad ne moraš nigdje žuriti iz kreveta još kad je ovako lijepo vrijeme ma ljepota mislim da će mi baš prijati ovi slobodni daniuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1043
10.4.2015 10:17:54   
jess021
Sta je ovo nocas i ja sam budna od 5h, uzas. Pijem kafu, pa cu da farbam jaja, a mm da kuva riblju corbu.
Gaga, ja pred taj uz nisam mogla nista da jedem ceo dan, tako da znam kako ti je, ali bice to sve dobro.
Divan dan napolju, konacno.
Jabde, sta da ti kazemuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1044
10.4.2015 10:41:02   
jabudic
Jutro još jednom. user posted image
Ja sam zaspala, pa me mm probudio oko 9h, ali sam tek prije pola sata ustala.
Pitam kolege radimo li danas, kažu radimo. Tačno se vidi da im predsjednik sindikata ne dolazi u kancelariju, nemaju jezik da progovore. Zadnji put kad sam ja pregovarala pred NG dobili smo od 25/12-12/01 slobodno. user posted image
Takodje im rekoh, lako mi je za va, imate žene da vam farbaju jaja, briga vas ko će da ofarba moja. user posted image

Mm nisu danas ništa radili. Treba taj parametar koji su mu u Kotoru narokali na 8, da se spusti još malo. Vjerovatno će sjutra.To se radi u sali, pod totalnom anestezijom, kao da opet ide na operaciju. user posted image

P.S. Je li mi neko od vas poslao zahtjev na FB?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1045
10.4.2015 11:06:12   
superm

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Adulence, pa kako danas radi? user posted image Zar danas nije neradan dan u Srbiji???

I moj muž radi...radi u privatnoj firmi...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1046
10.4.2015 11:11:35   
superm
Kod nas se krčkaju jaja, pijem voćni čaj...napravila sam za sada uskršnju dekoraciju .Korpica sa veštačkom travom a u njoj petlić, dva pileta i mama koka u gnezdu sa piletom koje je tek izašlo iz jajeta.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1047
10.4.2015 11:22:26   
jabudic
Naši poslodavci inače poštuju sve praznike, čak ni za francuske praznike ne radimo, jer su tada njihove agencije zatvorene.
Ali sad je već počela sezona, ima mnogo rezervacija i upita i svega da se organizuje.
Ja se svakako neću mnogo opterećivati, provjeriću s vremena na vrijeme mejl i bole me brige. user posted image

Ja poslala sinove malo u dvorište, predivan je dan, sad ću još malo i ja da krenem sa jajima.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1048
10.4.2015 11:29:47   
jess021
IZVORNA PORUKA: jabudic

Je li mi neko od vas poslao zahtjev na FB?

Ja samuser posted image
Bila si mi u People you may know, pa sam te prepoznala.

< Poruku je uredio jess021 -- 10.4.2015 11:30:23 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1049
10.4.2015 11:37:42   
superm
Ljudi, nećete mi verovati, ja nemam Facebook profil, ne volim takve stvari. Ja sam old fashioned womanuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Ime za princezu
Marta 33

Koje ime je najlepše? :)

Sara (12%)

Lana (7%)

Helena (16%)

Iskra (24%)

Nađa (22%)

Darija (18%)

Ukupan broj glasova: 67

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here