Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:53:57
|
|
|
|
gale77
|
Dobro jutro!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 8:25:49
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro...odph da spremam dorucak ivka i ja mrtve gladne...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 9:08:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Serpi ja upravo doruckovala- mladi luk i jaja isprzila. Cim otvorim oci mogu da jedem maraj kad god ovo procitam kod tebe meni je muka, hahha mrzim luk dobrooo jutrooo, ja sada ustala, kod nas je bas hladno, U jos spava. treba smsljati nesto za dorucak....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 9:41:11
|
|
|
|
megi85
|
Dobro jutro Ja i moj L skoro ustali,on doručkuje,ja pijem kafu a mm još spava. Još malo ću ga buditi pa akcija spremanja kuće i onda malo u kupovinu baš mi se u kući sve ispraznilo a kod nas vrijeme oblačno i hladno pa se nadam da će se malo proljepšati u toku dana. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 9:46:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao drage, evo i ja da se javim! Danas mi stizu heroji iz Australije, ne mogu da verujem, skoro 5 meseci, bas sam uzbudjena!!! Ali necu ici na aerodrom da ih cekam, jer sam u sredu 2,5 sata imala kontrakcije i to bas ceste, mnogo sam se uplasila, odmah sutradan sam bila kod dr. A i ruka me ubi, tako da Serpice moja, iste smo Jabude, ja sam ti tu, nemam mucnine, ali ni sex Moram da ti kazem da si prelepaaaa, gledala sam slike UM, sta bi sa onom tvojom komsinicom sto su joj ukrali bebu? Ljubim vas sve, moram da usisam i potrem, i sve je spremno za come back Samo je muzu moje zaove umro juce brat od rodjenog ujaka, '79. godiste, em sto mi njega zao, em mi zao i zaovu sto odmah moraju da je cekaju lose vesti, bas ga je volela pozdrav svim mojim dragim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 9:53:26
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas Ja pijem kafu, mladji sin sad ustao, starija spavalica neće ni za pola sata. Danas mi dolazi muž, ali samo na nekolika sata odradili su mu sinoć skener, i taj izliv nije uopšte veliki, pa će ga pustiti malo da nas vidi, pa da se vrati popodne. Chipsy draga znam ja da si tu, ali te nema da pišeš. Moraš malo češće da se družiš sa nama! Kada stiže tvoja djevojčica? Mogu misliti kako si nestrpljiva! Šerpi, bravo za 30. nedelja, prolazi prebrzo!
< Poruku je uredio jabudic -- 4.4.2015 9:59:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaa kad isucas post a zaboravis da kopiras i ono te izbaci Chipsy za malu hrabricu, mogu da zamislim koliko si ih se uzelela! Komsinica zavrsila u bolnici, inficirala joj se rana od cr, svaki dan su po novinama , tuziteljka uskoro zavrsava sa papirima , pa da rade dnk! Serpi jos malo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:20:18
|
|
|
|
jabudic
|
Chipsy, baš sam ćorava, pročitah tvoj post, ali ne skapirah da dolaze danas! DIvno! Mogu misliti kako se osjećeš posle toliko vremena!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:44:45
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, ja sam ustala oko 10h, pijem kafu, pa da smisljam sta cu za dorucak. Chipsy, bas mi je drago sto stizu tvoji. Lesice, divna ti je bebica. Jabude, super za tm. Nadam se da ce uskoro kuci, za stalno.
< Poruku je uredio jess021 -- 4.4.2015 10:45:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:48:12
|
|
|
|
serpica
|
Chipsy javi nam kako je mala Juca... Jabude nemoj da napadas muza mnogo ja popila drugu kafu,mali spava,devojke izasle,sad cu i j amalo da legnem,rucak imam,mm dezura ne dolazi do sutra...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudicu kako sam mogla da preskocim za prijatelja da danas dolazi u posetu on vama, hajde da se lepo druzite, pa da vam se sto pre vrati za stalno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 10:59:32
|
|
|
|
jovicaa
|
evo i nas u bgu.. juce otisla na ctg, doktorica me uspanicila, kao porodices se u kolima i slicne gluposti. pa smo resili da se priblizimo pancevu, ipak, za svaki slucaj, kod drugarice smo.. i juce oko ponoci mi krenule tako fine kontrakcije, na 3 minuta, jake a bezbolne, prosto sam uzivala u njima i u toku puta u pancevo. i kad smo stigli u bolnicu na pregled, smrzla sam se od straha i cao. sve je stalo, kaze babica od straha. no nebitno.. nego pregledana sam konacno grlic prolazan 3 cm, sto ne znam sta tacno znaci, da li je to isto sto i dilatacija? dug 1-1,5 cm, sve je jos uvek jaaako visoko, jedvaaa me je pregledao, raspala sam se. na uzu sve ok, beba kaze oko 3 i 800 gr +- 500 gr. na ctgu imam kontrakcije, ali imam ih vec nedeljama, pa se nista ne dogadja. na jedvite jade sam iskukala da me pusti doktor kuci, bio je tad tadic kog je spominjala von. a babica radica, zaista predivna, kao melem je. i pustio me doktor uz to da dodjem ujutro u 8 na kontrolu. ali ne idem, kazem mmu dok ne vidim glavu ne idem opet u porodiliste, sad moramo da pocnemo sa nekim akcijama prirodnog indukovanja porodjaja... nisam bas zadovoljna porodilistem, kontam da je vrlo slicna prica kao i svuda, ali videcemo nadam se da gresim..
< Poruku je uredio jovicaa -- 4.4.2015 11:00:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 12:41:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice uskoro ce to kod tebe Gde sU nam danas ? Inace ja cu od danas da pijem samo jednu tabletu folne galenikine, jer evo jutros sam jela prvo pa tableta i opet mi je muka, tako da cu vecernju tabletu da izbacim.
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.4.2015 12:47:42 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 12:50:52
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam tu, ali ću danas manje pisati, družimo se sa mm, tu nam je do 18h
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 12:52:19
|
|
|
|
Chipsy
|
Bravo jabude za tm. Evo ovi su u fazi sletanja, pratim let! Jovice, jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:19:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej Chipsy dolazi srce maleno. Baš mi je drago. Mogu da zamislim kako se osjećaš jabude nemoj da bi što radila sa mužem, ako me razumete Super što je došao! Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:22:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Mah mah svim debeljucama... Vidiim sve ste mi dobro. Ja išla jutros da ponovim urinokulturu, nadam se da će biti u redu, videćemo za dan dva. Doručkovali prženice jogurt i sirni namaz, i naravno muka mi je, to je vrć standardna priča svakog dana. Jabudic uzivaj danas, prijaće vam to svima, bas lepo, a za par dana da se vrati definitivno
< Poruku je uredio suzi kju -- 4.4.2015 13:23:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:40:41
|
|
|
|
serpica
|
I mi bili malo u setnju,lepo vreme,sad cemo da rucamo pa mozda opet malo izadjemo ako me stomak ne zezne...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:40:56
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops jabude nemoj da bi što radila sa mužem, ako me razumete Super što je došao! Branim se, za sad uspjevam Mada kaže mora, pa kad bi u hitnoj završio
< Poruku je uredio jabudic -- 4.4.2015 13:41:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:43:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Nemoj mnogo da se braniš, daj čoveku nek uziva danas kad je već tu, i to je u terapijske svrhe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 13:50:17
|
|
|
|
superm
|
Gde ste cure? Skitala sam danas, vodila dete u muzičku, išli do crkve...kičma me i dalje zeza Ja bude, take it easy!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 14:32:11
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. Isla sa mm gledali pločice za kupatilo. Treba srusiti sve u kupatilu i wc-u i staviti sve novo. Inace tako sam se zelela lignji da sam ih ponjupala nisam trepnula
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 15:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
maraj i kod vas znaci radovi, i kod nas treba da krenu, ali mi celu kucu renoviramo, ja pojma nemam gde cemo sve stvari.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 15:25:44
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam se toliko najela za dorucak, da o rucku jos i ne razmisljam. Dok nisam bila trudna subotom sam imala veliko spremanje i nisam kuvala rucak, jer necu da se raspadam taj dan. Kaze mm sad subotom nit' spemas, nit' kuvas rucak Moram da vam se pohvalim, danas je pao sex posle skoro 3.5 meseca
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 15:27:50
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Pozdrav svim eto,konacno skupih snage da vam se pridruzim...uglavnom,provirim,procitam nesto brzinski i eto...imam neki bzvz trip od predhodne trudnoce jer uglavnom niko ne odgovori na neko konkretno pitanje,pa sam odustala od foruma... sad sam 20.nedelja,druga trudnoca... nadam se da ce ovaj put druzenje biti bolje
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?