|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
4.4.2015 7:53:57   
gale77
Dobro jutro!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 426
4.4.2015 8:25:49   
adulence
Dobro jutro...odph da spremam dorucak ivka i ja mrtve gladne...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 427
4.4.2015 9:08:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maraj

Serpi user posted image
ja upravo doruckovala- mladi luk i jaja isprzila. Cim otvorim oci mogu da jedem

maraj kad god ovo procitam kod tebe meni je muka, hahha mrzim lukuser posted image

dobrooo jutrooo, ja sada ustala, kod nas je bas hladno, U jos spava.
treba smsljati nesto za dorucak....

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 428
4.4.2015 9:41:11   
megi85
Dobro jutrouser posted image
Ja i moj L skoro ustali,on doručkuje,ja pijem kafu a mm još spava.
Još malo ću ga buditi pa akcija spremanja kuće i onda malo u kupovinu baš mi se u kući sve ispraznilo a kod nas vrijeme oblačno i hladno pa se nadam da će se malo proljepšati u toku dana.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
4.4.2015 9:46:54   
Chipsy
Cao drage, evo i ja da se javim!
Danas mi stizu heroji iz Australije, ne mogu da verujem, skoro 5 meseci, bas sam uzbudjena!!! Ali necu ici na aerodrom da ih cekam, jer sam u sredu 2,5 sata imala kontrakcije i to bas ceste, mnogo sam se uplasila, odmah sutradan sam bila kod dr. A i ruka me ubi, tako da Serpice moja, iste smouser posted image
Jabude, ja sam ti tu, nemam mucnine, ali ni sexuser posted image Moram da ti kazem da si prelepaaaa, gledala sam slike
UM, sta bi sa onom tvojom komsinicom sto su joj ukrali bebu?
Ljubim vas sve, moram da usisam i potrem, i sve je spremno za come backuser posted image Samo je muzu moje zaove umro juce brat od rodjenog ujaka, '79. godiste, em sto mi njega zao, em mi zao i zaovu sto odmah moraju da je cekaju lose vesti, bas ga je volelauser posted image
pozdrav svim mojim dragim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
4.4.2015 9:53:26   
jabudic
Jutro i od nas user posted image
Ja pijem kafu, mladji sin sad ustao, starija spavalica neće ni za pola sata.
Danas mi dolazi muž, ali samo na nekolika sata user posted image odradili su mu sinoć skener, i taj izliv nije uopšte veliki, pa će ga pustiti malo da nas vidi, pa da se vrati popodne.

Chipsy draga user posted image znam ja da si tu, ali te nema da pišeš. Moraš malo češće da se družiš sa nama!
Kada stiže tvoja djevojčica? Mogu misliti kako si nestrpljiva! user posted image

Šerpi, bravo za 30. nedelja, prolazi prebrzo! user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 4.4.2015 9:59:59 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 431
4.4.2015 10:16:38   
Anoniman
aaaaaaaaaaaa kad isucas post a zaboravis da kopiras i ono te izbaciuser posted image user posted image user posted image

Chipsyuser posted image za malu hrabricu, mogu da zamislim koliko si ih se uzelela!
Komsinica zavrsila u bolnici, inficirala joj se rana od cr, svaki dan su po novinama , tuziteljka uskoro zavrsava sa papirima , pa da rade dnk!

Serpiuser posted image jos malo!

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 432
4.4.2015 10:20:18   
jabudic
Chipsy, baš sam ćorava, pročitah tvoj post, ali ne skapirah da dolaze danas! DIvno! Mogu misliti kako se osjećeš posle toliko vremena! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 433
4.4.2015 10:44:45   
jess021
Dobro jutro, ja sam ustala oko 10h, pijem kafu, pa da smisljam sta cu za dorucak.
Chipsy, bas mi je drago sto stizu tvoji.
Lesice, divna ti je bebica.
Jabude, super za tm. Nadam se da ce uskoro kuci, za stalno.

< Poruku je uredio jess021 -- 4.4.2015 10:45:22 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 434
4.4.2015 10:48:12   
serpica
Chipsy user posted image user posted image javi nam kako je mala Juca...
Jabude nemoj da napadas muza mnogo user posted image
ja popila drugu kafu,mali spava,devojke izasle,sad cu i j amalo da legnem,rucak imam,mm dezura ne dolazi do sutra...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 435
4.4.2015 10:55:50   
Anoniman
Jabudicu kako sam mogla da preskocim za prijatelja da danas dolazi u posetu on vama, hajde da se lepo druzite, pa da vam se sto pre vrati za stalno.user posted image

(odgovor članu gale77)
  Direktna veza do poruke: 436
4.4.2015 10:59:32   
jovicaa
evo i nas u bgu.. juce otisla na ctg, doktorica me uspanicila, kao porodices se u kolima i slicne gluposti. pa smo resili da se priblizimo pancevu, ipak, za svaki slucaj, kod drugarice smo..
i juce oko ponoci mi krenule tako fine kontrakcije, na 3 minuta, jake a bezbolne, prosto sam uzivala u njima i u toku puta u pancevo. i kad smo stigli u bolnicu na pregled, smrzla sam se od straha i cao. sve je stalo, kaze babica od straha. no nebitno.. nego pregledana sam konacnouser posted image grlic prolazan 3 cm, sto ne znam sta tacno znaci, da li je to isto sto i dilatacija? dug 1-1,5 cm, sve je jos uvek jaaako visoko, jedvaaa me je pregledao, raspala sam se. na uzu sve ok, beba kaze oko 3 i 800 gr +- 500 gr. na ctgu imam kontrakcije, ali imam ih vec nedeljama, pa se nista ne dogadja.
na jedvite jade sam iskukala da me pusti doktor kuci, bio je tad tadic kog je spominjala von. a babica radica, zaista predivna, kao melem je. i pustio me doktor uz to da dodjem ujutro u 8 na kontrolu. ali ne idem, kazem mmu dok ne vidim glavu ne idem opet u porodiliste, sad moramo da pocnemo sa nekim akcijama prirodnog indukovanja porodjaja...
nisam bas zadovoljna porodilistem, kontam da je vrlo slicna prica kao i svuda, ali videcemo nadam se da gresim..

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.4.2015 11:00:28 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 437
4.4.2015 12:41:03   
Anoniman
Jovice uskoro ce to kod tebeuser posted image

Gde sU nam danasuser posted image ?

Inace ja cu od danas da pijem samo jednu tabletu folne galenikine, jer evo jutros sam jela prvo pa tableta i opet mi je muka, tako da cu vecernju tabletu da izbacim.

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.4.2015 12:47:42 >

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 438
4.4.2015 12:50:52   
jabudic
Ja sam tu, ali ću danas manje pisati, družimo se sa mm, tu nam je do 18h user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
4.4.2015 12:52:19   
Chipsy
Bravo jabude za tm. Evo ovi su u fazi sletanja, pratim let! Jovice, jos malouser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 440
4.4.2015 13:19:23   
choopa choops
Hej Chipsy dolazi srce maleno. Baš mi je drago. Mogu da zamislim kako se osjećaš user posted image

jabude nemoj da bi što radila sa mužem, ako me razumete user posted image Super što je došao!

Sve vas user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 441
4.4.2015 13:22:47   
suzi kju
Mah mah svim debeljucama... Vidiim sve ste mi dobro.
Ja išla jutros da ponovim urinokulturu, nadam se da će biti u redu, videćemo za dan dva.
Doručkovali prženice jogurt i sirni namaz, i naravno muka mi je, to je vrć standardna priča svakog dana.
Jabudic uzivaj danas, prijaće vam to svima, bas lepo, a za par dana da se vrati definitivno user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 4.4.2015 13:23:24 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 442
4.4.2015 13:40:41   
serpica
I mi bili malo u setnju,lepo vreme,sad cemo da rucamo pa mozda opet malo izadjemo ako me stomak ne zezne...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 443
4.4.2015 13:40:56   
jabudic
IZVORNA PORUKA: choopa choops

jabude nemoj da bi što radila sa mužem, ako me razumete user posted image Super što je došao!

user posted image Branim se, za sad uspjevam user posted image
Mada kaže mora, pa kad bi u hitnoj završio user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 4.4.2015 13:41:15 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 444
4.4.2015 13:43:19   
suzi kju
Nemoj mnogo da se braniš, daj čoveku nek uziva danas kad je već tu, i to je u terapijske svrhe user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 445
4.4.2015 13:50:17   
superm
Gde ste cure? Skitala sam danas, vodila dete u muzičku, išli do crkve...kičma me i dalje zezauser posted image
Ja bude, take it easy!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 446
4.4.2015 14:32:11   
Maraj
Evo i mene. Isla sa mm gledali pločice za kupatilo. Treba srusiti sve u kupatilu i wc-u i staviti sve novo.
Inace tako sam se zelela lignji da sam ih ponjupala nisam trepnula
user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 447
4.4.2015 15:11:54   
Anoniman
maraj i kod vas znaci radovi, i kod nas treba da krenu, ali mi celu kucu renoviramo, ja pojma nemam gde cemo sve stvari.

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 448
4.4.2015 15:25:44   
jess021
Ja sam se toliko najela za dorucak, da o rucku jos i ne razmisljam. Dok nisam bila trudna subotom sam imala veliko spremanje i nisam kuvala rucak, jer necu da se raspadam taj dan. Kaze mm sad subotom nit' spemas, nit' kuvas rucakuser posted image
Moram da vam se pohvalim, danas je pao sex posle skoro 3.5 mesecauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
4.4.2015 15:27:50   
SareniVrabac
Pozdrav svimuser posted image
eto,konacno skupih snage da vam se pridruzim...uglavnom,provirim,procitam nesto brzinski i eto...imam neki bzvz trip od predhodne trudnoce jer uglavnom niko ne odgovori na neko konkretno pitanje,pa sam odustala od foruma...
sad sam 20.nedelja,druga trudnoca...
nadam se da ce ovaj put druzenje biti boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here