Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 18:56:57
|
|
|
|
Maraj
|
UM a da tebi nije muka od vitamina koje unosis na prazan stomak.... 2 narandze i 2 limuna .... meni deluje kao da ti ro nagrize malo zeludac.... ne znam mozda lupetam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:02:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni je muka od limunade, tj od kiselog, na početku mi je prijala a kasnije mi je počela da smeta. Aad ne bih popila ni za šta na svetu. I meso mi se gadi i povrće, vidim spomenu neko boranijć, nmg ni pasulj i grašak nista, jedino krompir mogu, iako nije zdrav ja ga jedem šta ću.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:05:27
|
|
|
|
jabudic
|
Stvarno se osjećam usamljeno u ovom drugom tromjesečju Svi pričate o mučnini i vitaminima, a ja već imam štucanje, jake pokrete i sex Dajem oglas za drugaricu koja je u istoj nedelji kao ja... Bokoooo, vrati seeeee!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:30:54
|
|
|
|
amelia
|
Trudnicice samo da vam mahnem nemam net ne mogu da se druzim sa vama a bas mije dosadno ali sta cu ja sam danas pune 20 nedelje pola trudnoca mi prolete bas brzo.juce sam vadila krv i urin 13-og idem na euz potvrdice mi dali je pisonja i tako...ne znam da li da odem kod doktorke primetila sam limfne cvorove sa leva strane grla bas se oseca kao loptica i boli me na dodir..ljubac za sve vas bas ,i nedostajete
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:39:19
|
|
|
|
Sandra_n
|
Samo da vam mahnem,isla sam kod doktora cula sam srce jedva ga je nasao,pa sam isla da se sisam i feniram,pa do radnje i kuci.Mama mi je cuvala malisu pa uzivam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:41:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj UM a da tebi nije muka od vitamina koje unosis na prazan stomak.... 2 narandze i 2 limuna .... meni deluje kao da ti ro nagrize malo zeludac.... ne znam mozda lupetam Maraj ne verujem jer, utrogestan pijem samo jedan od 200mg oko 13h, folnu jedino ujutru ali pre nje ne bude to samo sok od pomoradze i limuna, uvek popijem caj i plazmu, uzmem med, nije mi prazan zeludac, meni je cak i uvece pocelo da bude muka, kao na primer sada...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:44:36
|
|
|
|
jabudic
|
UM, ja da popijem limunadu na prazan stomak automatski bih povratila ( i povraćala sam kad t uradim). Mislim da je Maraj u pravu. Probvaj da jedeš čim ustaneš, pa posle pij sve po redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:47:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahha probala ne ide kada mi muza radi ja preskocim te prirodne vitamine ne pijem ih svako jutro , ali istu sam terpaiju imala i sa U u i od mm i od dr, pa mi ni jednom nije bilo muka povracala samo jednom u 8 mesecu... ne znam , ali se nadam da ce proci uskoro, posto sada imam period dana kad mi nije nista i samo bih jela..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 19:51:02
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu sad do Tempa da vidim ima li lubenica Kupicu i veliki sladoled, bas mi se jede. Imacu 100kg do kraja trudnoce, zasu. MM ce veceras na pivo sa kolegom, a ja cu da gledam Pinkove zvezdice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 20:24:28
|
|
|
|
serpica
|
A ja sam se slatko isplakala uz Sulejmana a valjda mi tako i doslo,mali se odmah uspavao dok sam ja gledala i sad sam bas onako pijem sok,ne mogu da veceram...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 20:29:35
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jess i ja svaki dan jexem sladoled. Nakupovala sam porodicne a pre neki dan isla i u mek po sladoled. UM probaj ja isto ne bi mogla tolko kiseline na prazan stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:04:50
|
|
|
|
jess021
|
Od lubenice ni traga Ali zato jagode, sladoled...njam, njam. Namotiram se i gledam Pinkove zvezdice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:09:24
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vwce i od mene mi farbali jaja ,bas je bilo veselo...sad u krevetu Cooliram i cekam zvezdice...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:11:08
|
|
|
|
serpica
|
Samo i gledajte i uzivajte,ja odoh da spavam... ljubim vas sve do sutra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:38:02
|
|
|
|
jabudic
|
Dje ste žene? Šta se radi osim krkanluka? Ja ću sad da legnem sinove, pa da pijem čaj. E da, skapirala sam da mi je otišla baterija na vagi, tako onih 3kg gore-dolje itd, ništa od toga Šerpi, laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:43:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste truudnice! Um,ja nisam imala vremena za mucnine od Tike,opusti se! Haha! I smanji kolicinu limuna i pomorandzi,po jedan dnevno,u podne!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 21:51:40
|
|
|
|
superm
|
Išla sam sa mužem u šetnju... više nisam ljuta na njega rekao mi je da mu mnogo teško pada kada ne pričam sa njim.
< Poruku je uredio superm -- 3.4.2015 21:52:09 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 22:02:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja se tušnula, stavila utrogestan i lezim u dnevnoj gledam tv, mm usisava sad haha, linčovaće nas komšiluk Malopre sam se najela sladoleda,voćkasti neki tipa jagoda malina šumsko voće, veeeliko ono pakovanje 1700ml haha, da imam za duze vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 22:20:53
|
|
|
|
adulence
|
Hej zenskaci,ja gledam Zvezdice i cekam da mi mm naoravi klopu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 6:10:54
|
|
|
|
Maraj
|
Hej okruglice, dobro jutro! Vidim da se sinoc dobro krkalo Ja ko vampir. Jutros se probudila u pola 6.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:02:21
|
|
|
|
lesica
|
Ahooooj. Maraj stvarno si kao vampir. Trudnicice mile, jeste li dobre?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:15:47
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro.... Les evo za tebe jedna posebna kako ste vas dvoje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:20:50
|
|
|
|
lesica
|
Oooo Serpi draga, hvala, da znas da bi mi prijala. Eee mi smo super, cvrle spava, ja sam naspavana isto. Sad bleja do vizite i dorucka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:25:32
|
|
|
|
serpica
|
Mnogo mi je drago da ste dobro i da si super prosla,a sinak ti je predivan,dusa mala Ja da castim danas punih 30 nedelja... ne mogu da verujem kako je proslo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 4.4.2015 7:39:55
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi ja upravo doruckovala- mladi luk i jaja isprzila. Cim otvorim oci mogu da jedem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?