Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:00:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitaj komsinicu, tako ces najbolje znati.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:41:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Trco ako misliš da će mu biti hladno strpaj ga u onu vreću za kolica i uživajte Nemam tu vreću. Mi smo za Anu uzeli onaj trio sistem od peg perega. Ona imaju i jaje i tvrdu korpu. Što je ok kad je prvo dete, sad mi treba jedna ruka slobodna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:44:40
|
|
|
|
Modessty
|
ja vozim i Dnaila na Peg perego kolicima. Doduše kad smo počeli da NIkolu po malo usparvljamo. Stane pozadi i uživa! za to su i napravljena. Obožavam moja Peg perego kolica !
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:47:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, pa nek se Ana rukom drzi za kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 19:55:32
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam na kraju odustala od ovih Cam. Sad sam u potrazi za drugim kolicima, srećom imam još vremena. Evo danima samo gledam kolica i nisam ni na čemu. Vidim da je DIdy hvalila ova Pierre Cardin, a na jednom hrvatskom forumu iščitah samo negativne komentare, a meni se baš, baš, baš svidjela ova: Podsjećaju me na Peg Perego koja su dječaci imali. Jesu malo veća, ali ja volim. Živimo u kući, nema gdje da ih teglim. Ima li neko da ih je skorije kupio?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:29:48
|
|
|
|
Valerie
|
jabudic, pogledaj chicco urban. da mi trebaju, verovatno bih ih sad uzela. ali imam hauck shopper 3 u 1.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:41:20
|
|
|
|
jabudic
|
Valerie, meni trebaju neka onako solidna kolica do 200e. Da mi je prvo vjerovatno bih gledala neka koja mogu da posluže za bar dvoje djece, kakva smo i imali (Peg Perego). Ali kako je poslednje, bzvz mi da sad puknem neke velike pare, ako ih nećemo koristiti nego godinu. Dakle, treba mi nešto solidno, a ne preskupo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:44:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic a ona sto sam ja postavila chippolino, ona su oko 220, ja cu Boze zdravlja njih verovatno.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:45:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Menin se svidela jos jedna ova ova
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:46:27
|
|
|
|
jabudic
|
Um, fina su. Ne znam, za sad imam uži izbor od jedno 5 komada
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ahaha dobra si, ja sam se zalpila za ova, imam njihovo sediste, hranilicu i super su.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:53:39
|
|
|
|
degu
|
i ja sam dosta gledala chipolino,stvarno ok deluju. Jabudic i ja sam za ta PC citala samo negativne komentare. A Chicco urban je wow.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:58:38
|
|
|
|
jabudic
|
A pazi mene: I ova gore Pierre Cardin
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:00:43
|
|
|
|
Anoniman
|
meni su najlepsa 2 i 3
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:42:02
|
|
|
|
jabudic
|
To su Cam Portofino i Iglesina neka nemam pojma koja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
za smizlu idealna boja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:46:17
|
|
|
|
Valerie
|
znam jabudic da su chicco urban skupa. ja bih ih posle prodala za pola cene, pa bi bilo 200e pogresila sam sto nisam uzela kolica u kojima dete moze da te gleda i kad poraste malo. sto puta vidim setaju zene decu, a sunce im ide u oci, pala kapa preko ociju, pala glava. tek sam sa godinu i po bila u fazonu da radi sta hoce ovako sam za prelazni period uzela neka polovna za po kraju. plus kisobran. tako da bi bas bilo smesno da kupim cetvrta za drugo dete
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:48:09
|
|
|
|
jabudic
|
Valerie, zato ova Pierre Cardin imaju prebacivanje ručke. I mnogo mi se svidjaju!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:51:44
|
|
|
|
adulence
|
Meni se chicco urban mnogo s idjaju bas ,bas....volela bih kada bi neko imao iskustva da podeli...jesu skupa...ali na povrat pdv se vrati skoro 8hiljada...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:56:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ado i ja ih sada gledam, dobra su! Koliko su ona ? Ova sto se meni svidjaju su 29000. I kod njih mi se svidja sto se kolevka ne montira posebno, vec nastaje od sportskog sedista.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:57:26
|
|
|
|
jabudic
|
Kod nas povrat PDV-a mačku o rep, tako da jesu skupa
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:58:45
|
|
|
|
adulence
|
39000 su cini mi se...i meni se to najvise svidja kod ovih ta kolevka...koliko su teska ta chipolino?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:01:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Теzina rama sa tockovima : 8,4 кг Теzina rama bez tockova : 6,2 кг Теzina sedista/korpe : 3,7 кг. klik lice na urban iz profila
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.4.2015 11:02:27 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:04:41
|
|
|
|
adulence
|
Daaa skoro ista lepa au ali su meni jako teska 12 kg plus beba meni je to huuuhhh....ali su jako lepa...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko ima urban ? Ja tezinu ne gledam, jer mi svakako stoje u garazi, ne nosim ih ni gde. A vidim da im i cene varijau na jendom mestu 28000, na drugom 35000.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?