Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Menin se svidela jos jedna ova
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:13:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Um super su.Zar nemas od Une kolica ili ipak planiras da kupis nova?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:15:16
|
|
|
|
degu
|
UM ova su mi lepša od prethodnih
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:16:33
|
|
|
|
adulence
|
i ova su lepa,ocito imamo isti ukus za kolica...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:19:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja idem daleko, a jos nisam cula ni srculence Ima i kolica i auto sediste, kupljeno po zelji mm , ali za ovo dete naravno ako da Bog da sve bude ok, hocu nova kolica, a ova su mi prelepa klik i svidja mi se sto kolevka nastaje od sportsko sedista nema menjanja delova a na jednom sajtu sam ih nasla po ceni od 28000
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.3.2015 10:22:19 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:19:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vi pijete kafu Degu a ja moram da je vezujem kad smo u kupovini jer ustaje na stopala
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:22:48
|
|
|
|
MakiJ
|
Nama su kolica bitna, koristimo ih bas i dobru kilometrazu prelazimo. Nisu bila skupa a kvalitet odlican
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:24:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Um ti kao ja i ja volim sve novo
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:25:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel imao neko iskustva sa Hauck Traxx Jaguar? Nšala sam nka povoljna za dž, moram nekog da pošaljem da ih pogleda ako su u ok stanju uzela bi da imamo za ovde. Za putovanja ćemo zadržati ona peg perego Ovako izgledaju KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:26:48
|
|
|
|
mali_mis
|
UM, divna su kolica, i divne su boje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:40:28
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Vi pijete kafu Degu a ja moram da je vezujem kad smo u kupovini jer ustaje na stopala Hahaha pa moramo i mi da je vezujemo,oce da iskoci :D
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 6.3.2015 10:47:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,u principu su hauck super kolica,ne znam konkretno bas ta kakva su! Um,vec gledas kolica ,super su,i cena im je lepa!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.3.2015 9:37:58
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja nasa ne bi menjala ni za jedna, prezadovoljni smo
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.3.2015 20:24:37
|
|
|
|
lesica
|
Mi smo uzeli Graco duo sistem ( kolica i autosedište) Lenka je imala Graco kolica, ja sam ih obožavala, jer su konforna a lagana, i da budem iskrena računala sam na njih, međutim kako smo ih bili pozajmili dalje, vraćena su nam u očaj stanju tako da smo na kraju ipak nova uzeli.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.3.2015 20:56:38
|
|
|
|
lesica
|
I da se dopunim, ovakva su samo druge boje
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2015 14:10:25
|
|
|
|
jabudic
|
Mi smo uzeli ova Cam:
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2015 14:52:30
|
|
|
|
SunFlower
|
mi smo uzeli chicco urban, ljudi moji sto su dobra kolica povoljna, ekstra laka za rukovanje, sklapanje, lepa, ma odlicna!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2015 19:12:32
|
|
|
|
Yellena008
|
Na prodaju polovna Quinny Zapp kolica,u dobrom stanju....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2015 21:26:11
|
|
|
|
emicaa
|
mi smo juce Teodori ova narucili,njena su toliko dotrajala,jedva upravljam njima,stalno vuku u stranu a tek im godina i pet mjeseci.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 5:26:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Hitno mi treba mišljenje za jane slalom kolica. Ona koja sam htela su se prodala. Našla sam ova jane, ali nemaju korpu. Ima li ih ko? Jel mogu da se spuste u vodoravan položaj? Ova kolica Muči me to što nemaju korpu, ni onu mekanu. Jeste da će mi trebati još možda mesec dana, dok ne krene malo toplije vreme, ali opet. S druge strane ova su super kolica za sve moguće terene i još mogu da spustim cenu. Nemam od koga da pozajmim mekanu torbu, a da mi je blizu. Zaova je ima, samo ne znam da li može da stane u ova.
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 25.3.2015 7:35:28 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 7:43:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja ti ne mogu pomoci, nemam pooojma A mekanu torbu hoces jer ti lakse izvaditi dete iz kolica i nositi?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 7:48:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma jok Ivanka, nego mislim da je toplije u korpi nego samo u kolica. Mislim svakao će biti u ćebencetu. Sad sam gledala na youtube snimak, mislim da mogu da preguram i bez toga jer se ono za noge diže, pa bude kao mekana korpa. KLIK mislim, kažem - korpa će mi trebati još max mesec dana, posle valjda neće biti hladno. S drue strane ako bude i toliko hladno, neću ni izlaziti
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 25.3.2015 7:51:51 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 7:52:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eh da si blize pa da ti dam Esprit dodatak za kolica, samo ze zasnira, kao jorgan je, kad ti ne treba skines i ostane ona topla podloga dole. Imas lu nekoga da ti dolazi iz Srbije skoro pa da posaljem, odlicna stvar?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 7:54:54
|
|
|
|
emicaa
|
Trco ako misliš da će mu biti hladno strpaj ga u onu vreću za kolica i uživajte
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 7:58:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma nemam, dolazimo mi za mesec dana. Buni me što kao sama kolica su za od 6. meseca, ali ne znam zašto od šestog ako idu u vodoravan položaj A kao za od rođenja su ako se koristi ona tvrda korpa ili jaje Jaoooj zadavil bi mm sad, kad je odugovlačio sto godina za ona kolica!!! Ona su imala i tu korpu. Mislim našla sam ja još jedna sa tom mekanom korpom, ali su u Mariboru, a ja ne znam da li ćemo ići do zaove. Mislim trebalo bi jer malom će sredinom aprila prvi rođendan. Fora je što mi se ova mnogo sviđaju. Košinica ima isto neka jane kolica, samo ne znam da li su ista. Ona ne može da mi pozajmi jer i ona ima bebu (starija od Luke 2 meseca), ali mogu da je pitam za položaje. I to ću defitiivno danas i da uradim. Samo da bude neko pristojno vreme i da je pozovem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?