Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:00:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitaj komsinicu, tako ces najbolje znati.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:41:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Trco ako misliš da će mu biti hladno strpaj ga u onu vreću za kolica i uživajte Nemam tu vreću. Mi smo za Anu uzeli onaj trio sistem od peg perega. Ona imaju i jaje i tvrdu korpu. Što je ok kad je prvo dete, sad mi treba jedna ruka slobodna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:44:40
|
|
|
|
Modessty
|
ja vozim i Dnaila na Peg perego kolicima. Doduše kad smo počeli da NIkolu po malo usparvljamo. Stane pozadi i uživa! za to su i napravljena. Obožavam moja Peg perego kolica !
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2015 8:47:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, pa nek se Ana rukom drzi za kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 19:55:32
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam na kraju odustala od ovih Cam. Sad sam u potrazi za drugim kolicima, srećom imam još vremena. Evo danima samo gledam kolica i nisam ni na čemu. Vidim da je DIdy hvalila ova Pierre Cardin, a na jednom hrvatskom forumu iščitah samo negativne komentare, a meni se baš, baš, baš svidjela ova: Podsjećaju me na Peg Perego koja su dječaci imali. Jesu malo veća, ali ja volim. Živimo u kući, nema gdje da ih teglim. Ima li neko da ih je skorije kupio?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:29:48
|
|
|
|
Valerie
|
jabudic, pogledaj chicco urban. da mi trebaju, verovatno bih ih sad uzela. ali imam hauck shopper 3 u 1.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:41:20
|
|
|
|
jabudic
|
Valerie, meni trebaju neka onako solidna kolica do 200e. Da mi je prvo vjerovatno bih gledala neka koja mogu da posluže za bar dvoje djece, kakva smo i imali (Peg Perego). Ali kako je poslednje, bzvz mi da sad puknem neke velike pare, ako ih nećemo koristiti nego godinu. Dakle, treba mi nešto solidno, a ne preskupo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:44:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic a ona sto sam ja postavila chippolino, ona su oko 220, ja cu Boze zdravlja njih verovatno.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:45:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Menin se svidela jos jedna ova ova
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:46:27
|
|
|
|
jabudic
|
Um, fina su. Ne znam, za sad imam uži izbor od jedno 5 komada
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ahaha dobra si, ja sam se zalpila za ova, imam njihovo sediste, hranilicu i super su.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:53:39
|
|
|
|
degu
|
i ja sam dosta gledala chipolino,stvarno ok deluju. Jabudic i ja sam za ta PC citala samo negativne komentare. A Chicco urban je wow.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 20:58:38
|
|
|
|
jabudic
|
A pazi mene: I ova gore Pierre Cardin
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:00:43
|
|
|
|
Anoniman
|
meni su najlepsa 2 i 3
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:42:02
|
|
|
|
jabudic
|
To su Cam Portofino i Iglesina neka nemam pojma koja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2015 21:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
za smizlu idealna boja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:46:17
|
|
|
|
Valerie
|
znam jabudic da su chicco urban skupa. ja bih ih posle prodala za pola cene, pa bi bilo 200e pogresila sam sto nisam uzela kolica u kojima dete moze da te gleda i kad poraste malo. sto puta vidim setaju zene decu, a sunce im ide u oci, pala kapa preko ociju, pala glava. tek sam sa godinu i po bila u fazonu da radi sta hoce ovako sam za prelazni period uzela neka polovna za po kraju. plus kisobran. tako da bi bas bilo smesno da kupim cetvrta za drugo dete
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:48:09
|
|
|
|
jabudic
|
Valerie, zato ova Pierre Cardin imaju prebacivanje ručke. I mnogo mi se svidjaju!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:51:44
|
|
|
|
adulence
|
Meni se chicco urban mnogo s idjaju bas ,bas....volela bih kada bi neko imao iskustva da podeli...jesu skupa...ali na povrat pdv se vrati skoro 8hiljada...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:56:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ado i ja ih sada gledam, dobra su! Koliko su ona ? Ova sto se meni svidjaju su 29000. I kod njih mi se svidja sto se kolevka ne montira posebno, vec nastaje od sportskog sedista.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:57:26
|
|
|
|
jabudic
|
Kod nas povrat PDV-a mačku o rep, tako da jesu skupa
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 10:58:45
|
|
|
|
adulence
|
39000 su cini mi se...i meni se to najvise svidja kod ovih ta kolevka...koliko su teska ta chipolino?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:01:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Теzina rama sa tockovima : 8,4 кг Теzina rama bez tockova : 6,2 кг Теzina sedista/korpe : 3,7 кг. klik lice na urban iz profila
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.4.2015 11:02:27 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:04:41
|
|
|
|
adulence
|
Daaa skoro ista lepa au ali su meni jako teska 12 kg plus beba meni je to huuuhhh....ali su jako lepa...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2015 11:07:16
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko ima urban ? Ja tezinu ne gledam, jer mi svakako stoje u garazi, ne nosim ih ni gde. A vidim da im i cene varijau na jendom mestu 28000, na drugom 35000.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?