Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:30:19
|
|
|
|
daca77
|
MLj, kod nas padala kisa i bas je tmurno vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:34:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: daca77 MLj, kod nas padala kisa i bas je tmurno vreme nema izgovora heheheh...Zovi drugarice koje ne rade i koje ustaju rano prijace ti i da se neko drugi igra sa bebanom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:36:27
|
|
|
|
daca77
|
MLj, ne mogu...one su u Bg a to je 250km od mene i par njih koje su 30km udaljene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:38:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Jutro!!! I ja sam cela bljak...ustala u 5.30h i kazem sebi-ne mogu viseee ovako...ubi me ovaj tempo...da mi je neko pricao da ce ovako biti, ne bih mu poverovala... Dobro jutro svima! Daco Cuti i cuvaj taj mali zamotuljak, sada si mama a mame su super-zene, sve mogu Ivka nocas kasljala pa sam je prenela kod nas i prestala da kaslje Koja fora, a Kisa se ispadala nocas ko luda, imam toliko posla u kuci da ne znam sta cu pre, ali kafica je na prvom mestu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:41:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: daca77 MLj, ne mogu...one su u Bg a to je 250km od mene i par njih koje su 30km udaljene a komsije? Ja pozavrsavala u kuci sta imam evo doruckujem jabukicu pa palim napolje. Jupiiiii... Ajte ajte nema mesta depresiji. Pustite muziku i djuskajte sa bebama al nek muzika bude za vasu dusu a ne decije pesmice i vec cete se bolje osecati a bebama svejedno prija muzika inace evo ja nosim sa sobom radio u bastu i biljkama ce da prija da ne kazu da im nisam pevala
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 27.3.2015 8:44:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:47:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro mame. Cekam da K ustane pa da popijem kaficu. Uf kako mi se pije. A on spava na mom krevetu pa ne smem ga ostaviti. Kod nas za sada lep i suncan dan. Inace mm mi je vec od jutros nabio pritisak, ali dobro, bitno je da je njemu bilo zabavno a meni sto kljuca u stomaku grrrr.....
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:47:42
|
|
|
|
branki*
|
kod nas je kisa i oblacno..ma,mrzi me i da se pokrenem.. sanjice,uvek je do sad svekrva moja vodila i dovodila bozu iz obdanista i juce nije,jer se razbolela nesto i bio dogovor da moj muz izadje ranije i da ga uzme.i ja vidim 4 sata ,njih nema,zovem ja da pitam,kad on-ja sam skroz zaboravio,zaneo se u posao i zaboravio da treba sad on da ga uzme..
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 8:56:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, nemaju tate taj osecaj za feeling, nadam se da se Boza nije uznemirio sto je duze cekao Ja i moja cera gledamo po drugi put jutros Mali poni, devojke iz Ekvestrije, i naravno one levaju li pevaju, a ova moja uzela gitaru pa i ona Zna sve pesme i samo peva i skace okolo.... u pizami! Zurajaaaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:14:52
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro drage moje...evo ja castim sa malo vitamina a razlog tome je sto sada imam 66.200 kg... SMRSALA SAM i bas sam srecna,dace Bog da do krstenja smrsam jos neko kilce....
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:15:00
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ma Branki bre sta bljak ajte zurka kod mene. Rad isceljuje (ja ko u nekom kampu protiv narkomanije ahahahah) Sunce sija ajmo napolje. dorucak poobavljate i pravac napolje. Ljisha gde zivis ti,da dodjemo malo i mi,prijace nam svez vazduh,posao..a i to sunce,kod nas ga nema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:20:33
|
|
|
|
branki*
|
nije,ivanka,kaze vaspitacica da je bio dobar,cak je jeo i hleb sa eurokremom..zato mi i zao jer on tamo bukvalno nikad nista ne jede,sem plazme ponekad,a i ne zeli da kaki u vrticu..i onda ja gledam da ga odmah posle spavanja oko pola 2,2 uzmemo kuci.a juce je bio u vrticu od 7 do 16.bas me tuga neka uhvatila.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:23:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, to je bitno, da on nije nista osetio, ljubac za oboje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:27:10
|
|
|
|
Klarita
|
Pih, bre, Branki ako ti je za utehu, ja svog m zovem svaki ali SVAKI dan da ga podsetim da ide po K. Jednostavno znam koliko j eopterecen i i bolje da mu javlim ja nego da me posle boli glava od nervoze i srce od tuge za K ali stoka muska, kazem ja... Daco, kukuuuuuuuu, pa ti si tek zagazila u majcinstvo tek si naj ali to su slatke muke...cini ti se da ne mozes vise, a onda kad mirno zaspu svi, ti ih gledas kako spavaju i razmisljas kako si uopste i mogla tako nesto da pomisljas jer imas snage da poletis Ljiso, ono oko pp, ima li sta?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:34:10
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,klari klari,da l je moguce !stavrno kazu ono-otac-drven kolac!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:38:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! Ja se iz petinih žila udaram po prsti da ne lanem štogod. Mali je ok, juče kenjao i skoro ceo dan prespavao. Otkine 3-4 sata spavanja pa budan 2 i tako u krug. Naravno uveče to ne pali No dobro. Budio se oko 4 i nastavio da spava. SAd da se razletim po kući, popodne dolazi komšinica sa nekom ženom da mi predstave neku kozmetiku, tj da mi predlože da ja to vodim za Srbiju. Ako vam nije teško pogledajte pls da vidim ima li smisla da uopšte ulazim u tu priču (nije avon ni oriflame, ovo nešto drugo) U pitanju je neki essens (cene na netu ne nalazim nigde) ima sprska stranica.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:39:40
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,vidis da ima pomaka! cak je i jeo! mozda i ne treba da idete odmah po njega! Klari,dobro kazes daci,to je tek pocetak! ,ali posle se uhodas! Inace,dolazi mi drugarica sa klinkom,T ce imati drustvo,a i nas dve da se ispricamo,izogovaramo!
< Poruku je uredio vonavoj -- 27.3.2015 9:41:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:42:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ivanka,klari klari,da l je moguce !stavrno kazu ono-otac-drven kolac! i svaki put se setim one teme ''otac ko kolac'' i gledam kakve veze ima otac sa kolaČ I ono, kad sam samo čitala na rr šta se piše i vidim žene pišu 'curke' ja čitam ćurke mislim se gle budala oslovljavaju jedna drugu sa ćurke što je toliko teško koristiti ščćžđ
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:44:53
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Daco, kukuuuuuuuu, pa ti si tek zagazila u majcinstvo tek si naj ali to su slatke muke...cini ti se da ne mozes vise, a onda kad mirno zaspu svi, ti ih gledas kako spavaju i razmisljas kako si uopste i mogla tako nesto da pomisljas jer imas snage da poletis uh ja onda bolje da cutim i meni je bilo u samo pocetku da sam mislila da cu skrenuti i sad mi dodje da nestignem da jedem a kamoli nesto drugo i pomislim necu ja ovo izdrzati.Sad kad ga vidim kako slatko spava sva se istopim. Mm mw bas iznenadjuje mislila sam cekalai smo tolike godine na bebu da ce biti malo vise zainteresovan.Sta ja znam mozda je mali pa mu nije zanimljiv ali bogte ja ceo dan i noc sa M a on lepo dodje kuci sa posla umoran lepo odspava i jos sad kad treba u nedelju da je slobodan planira covek da ide da peca. Sinoc okupala M pa ga mucili grcevi pa plakao nemogu da ga ostavim a mm pita kad ce on vecerati u sislu da postavim sto a ja ceo dan dva leteca zaloga mislim da cu se onesvestiti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:45:07
|
|
|
|
Modessty
|
Bibi čestitam na mršavljenju. Mene ovi na pslu ubiše sa čokoladam ai keksićima Branki bitno da je Boži bilo lepo. nemoj da se sekiraš! Mene samo zanima kako mogu da zaborave na sopstveno dete?! Kako bre mi mame nikad ne zaboravimo da treba dete pokupiti iz vrtića?! I kako bre ne čuje noću dete koje plače i doziva? Moj ih čuje tek kad ja već ustanem i uveliko trčim do sobe Glava me boli danas, pa bolje da se ne nerviram dodatno. I onako danima muža viđam pred spavanje, pa ne stiže ni da me iznervira. Daco kad ti dođe tako žuta minuta ti izađi na terasu i malo se izvrišti iisplači i biće ti bolje. Jao ja bi ubila za celu noć bez buđenja!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:49:36
|
|
|
|
Modessty
|
Srculence nemoj to sebi da radiš! Ne odvajaj muža od deteta! Odnosno ne daj mu da bež! Nema pecanja u nedelju! iMa da se prošeta negde sa vama. I nema postavljanja večer ni ručka! Ima da on to radi sam. I nek se duri kolko hoće! Ti si mu žena a ne majka! Uh što me nerviraju te stvari! Moj se vala naučio i sam sebi postavlja da jede. Odavno sam mu ja rekla da je hvala bogu zdrav i prav i da može sve sam. Ja mu nisam mama. Ako mu hvali mama nek ide kod nje a mene da zejbe! Nemam vreme za razmaženost! Doduše imam sreće pa je moj muž odavno najstariji i najozbiljniji u svojoj porodici i ne buni se oko svega ovoga
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:54:18
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Daco, kukuuuuuuuu, pa ti si tek zagazila u majcinstvo tek si naj ali to su slatke muke...cini ti se da ne mozes vise, a onda kad mirno zaspu svi, ti ih gledas kako spavaju i razmisljas kako si uopste i mogla tako nesto da pomisljas jer imas snage da poletis Leleeee...i vi me zekite, a ja ne znam sta cu-rucni zglobovi ubise, a bebu jednostavno moram nosati uspravno...jedva cekam tu cvrstu hranu, valjda ce prestati sa bljuckanjem-tako svi kazu ili mi to govore da se zanimam racunanjem i proracunavanjem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:54:32
|
|
|
|
srculence25
|
mod probala sam vec pa se zainati pa nece da jede i onda se posvadjamo zestoko. Isto je bilo i za kupanje kupacemo ga sami pa mi odveo njegovu macehu a on lepo opsuta se za kompom. Kad sam ga pitala da li uopste okrene glavu da vidi tok kupanja kaze sta ja hocu da kazem sta treba on da radi da ga gleda dok spava u kreveticu i sta kao ja mislim da ga on ne voli izvrce reci a uopste to nisam rekla. Hronicno sam neispavana umorna gladna i nestizem.Jednu noc je ustajao u 3 sata i posle deo dan kukao kako se nije naspavao a boze moj covek mora da radi kad mi m zaspi i kad imam lufta ja umesto da jedem ili odspavam ili pospremam nesto ja ga gledam kako spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 9:57:31
|
|
|
|
daca77
|
Mod, svaka ti je na mestu Ja zeljno cekam mm u 16h da mu uvalim bebu, a onda pokusavam da legnem i odmorim ove jadne kosti, koje su verovatno bez truncice kalcijuma...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 10:02:59
|
|
|
|
Modessty
|
Srculence ne padaj na fore. Neće da jede? Ne mora! Sutradan spremi samo za sebe, a on kad dođe nek se snađe! Veruj mi ne želiš da ti dete odrasta uz umornu i neurotičnu majku! S druge strane, šta bi radila da imaš još jedno dete ili još dva pride?! Ne padaj na fore! Ima sam sebi da postavlja i ima da postavlja i tebi da jedeš dok on čuva bebu. MOraš ga naučiti da učestvuje u vašem životu. Ne kažem da treba da se svađaš. samo da pametno i smisleno radiš!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 27.3.2015 10:11:34
|
|
|
|
branki*
|
mod,ne bih ni umela sad da prespavam celu noc,mislim da bih se po navici budila... srculence,kazi mu da ima u frizideru ili u rerni i nek uzme sam,pa ti moras oko bebe.ja skuvam da ima sta da se jede,a ima ruke,nek postavi sam sebi.aj,da ja sedim zaludna,nego ti kao sveza mama ne znas sta ces pre.ma,muskarci,mnogo se oslanjaju na zene nekako,zato tako.a daco,to oko uvodjenja cvrste hrane moze da prodje super,a moze da bude katastrofalno samo da znas u smislu da nista nece da jede.ali,i to prodje.bebe su nepredvidive totalno.
< Poruku je uredio branki RR -- 27.3.2015 10:15:31 >
|
Anketa
RR DRUŽENJEKoji datum vam najviše odgovara za RR druženje? (Molim glasati samo jednom, pa da ovo zaista uspe)subota 2.5. (
43%)
subota 9.5. (
10%)
subota 16.5. (
17%)
subota 23.5. (
23%)
subota 30.5. (
3%)
drugo (navesti datum u napomeni) (
3%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!