Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:12:59
|
|
|
|
jabudic
|
Evo nas 4:
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Divni ste mada ste smizlu sakrili
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:45:48
|
|
|
|
jabudic
|
Vidis da i tvom zetu fali pola glave, a ne jos i stomak da uhvatimo
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:48:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Jabudic to si ti? Pa bas si mlada,koliko imas uopste godina? preslatki ste
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma zet mi je i sa pola glave lep, ljubi ga tasta
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 19:55:41
|
|
|
|
Maraj
|
Cakani ste
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 20:14:07
|
|
|
|
sagitarius
|
Jabudic,premedeni ste.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 20:22:09
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jabudic to si ti? Pa bas si mlada,koliko imas uopste godina? preslatki ste Suzi, ja i moji momci Godina sam 29 napunila prije mjesec.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 20:39:16
|
|
|
|
suzi kju
|
lzgledas puno mladje,bas ste medeni
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 22:41:22
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 22:43:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jabude ne zna se ko je sladji. Da li ti ili tvoji andjeli.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.3.2015 22:50:45
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala Soso
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.3.2015 10:15:06
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, mnogo su ti lepi decaci, a ti si bas lepa, nego na svakoj slici koju postavis si mi drugacija, nisam sigurna da bih te prepoznala da te sretnem negde , iako je mala verovatnoca za to
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.3.2015 10:56:09
|
|
|
|
jabudic
|
Hvlaa Jess. A gdje si još vidjela moju sliku imam moć transformacije. Srela sam Ivu11, i prepoznale smo se, (doduše ona mi je i prijatelj na fejsu)
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.3.2015 15:28:49
|
|
|
|
jess021
|
Ih, videla sam onu sa tm, pa onu sa rodjendana, pa sa svadbe, pa...mislim da si stavljala jos neku. Da, bas se dobro transformises.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.3.2015 18:25:34
|
|
|
|
jabudic
|
Uh, kad je svadba bila ja bila dijete Ona sa mm je uveče i bez blica, pa je mračna. Sa rodjendana ne znam da sam stavljala Jesam jednu u kako zamišljate forumašice, ali sa malo podignutom kosom. Ali u svakom sl.transformišem se dobro
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.3.2015 19:25:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Jabudic divna mama,bas delujes mlado,dala bih ti najvise 18 godina Mamini sinovi,lice na tebe ako se ne varam?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.3.2015 13:00:31
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala Veselice, ne prijavljiujem više od 20 Sin moj ovaj što ga fali pola, a ovaj plavi je više tatin
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.3.2015 16:45:13
|
|
|
|
Kata90
|
jabudic,lepa mamica a i decica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.3.2015 20:00:18
|
|
|
|
lesica
|
Mamice, što ste lepeee, i vi i anđelčići! Evo i moje dve devojčice i sakrivenog bate ( zanemarite mene ubledelu, ubiše me sinusi i migrena)
< Poruku je uredio lesica RR -- 23.3.2015 20:01:06 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.3.2015 20:03:08
|
|
|
|
jess021
|
Les, divna slika!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.3.2015 1:14:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Jooooj! Velika trba divni ste!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.3.2015 7:11:42
|
|
|
|
mali_mis
|
zet od UM ima iste oci kao mama jabudic. preslatki ste les, slika je da se istopis, odlicno izgledas
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.3.2015 7:24:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Mnogo ste mi bre slatke A dečica posebno Evo mog selfija br. 2 - još ću i da se uštosim
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.3.2015 7:30:02
|
|
|
|
daca77
|
Trco, medeni ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?