Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 14:16:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Queen J - prelepa si, kao i privzak ti
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 14:32:25
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Srecna Nova godina! Nasa jelka zaklonjena nasim osmesima! Ziveli! Evo nas i ovde u našim sinoćnim pidžamicama, da se pridružimo ostalim slatkišima!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 16:51:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lepsi su osmesi moram priznati! kako lice na tebe!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 17:01:11
|
|
|
|
Anoniman
|
milkice prelepa slika!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 17:24:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Queen, MK divni ste Nasa novogodisnja
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.1.2015 17:27:26 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 20:20:29
|
|
|
|
mama krava
|
Masnice, masnice.... Vas dve ko sestrice!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 20:52:21
|
|
|
|
emicaa
|
UM divne,predivne evo i jedna nasa od sinoc
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 21:07:44
|
|
|
|
Torbica
|
Lele, sve lepotice, mamice i decica! Jole, Quenn, MK , UM, Emice! Predivne!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 21:18:15
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala svima! Ovde na RR su najlepše mame, a tek dečica... IZVORNA PORUKA: mama krava Masnice, masnice.... Vas dve ko sestrice! Isto sam pomislila. UM, kao devojčica Zamišljala sam te drugačije, da si iskusnija (da ne kažem-starija)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.1.2015 21:32:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahha QueenJ hvala Mk hvala, naravno, masnice su hit Emice divne ste <3 Torbi <3
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 2.1.2015 13:40:17
|
|
|
|
degu
|
Lepih mama i lepe dece MiLJ tako imate vesele face, pozitivne, Jole vas dve prave ribizle, mlada mama, Queen, MK, UM, Emice divne ste i vi i dečica. Ne znam jesam li nekog zaboravila, svakako su ringerajke najlepše žene a naša deca najlepša deca, ne zato što su naša
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 2.1.2015 14:54:18
|
|
|
|
wivern
|
Kakve lepe mame i jos lepsa decica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 2.1.2015 15:36:49
|
|
|
|
branki*
|
lepiiii
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 2.1.2015 15:48:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Predivnisvi, da ne nabrajam Degu, super izgledaš i odlična linija, bravo mama , a malena, preslatkoća jedna medena
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 2.1.2015 17:15:28
|
|
|
|
ivaMark
|
Divne ste sveee.... Degu, citiram Dunjin post
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.1.2015 8:17:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Sve mame su lepe, a decica jos vise degu izgledas jako mlado
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.1.2015 21:40:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Jedna novogodišnja, moja "beba" i ja
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.1.2015 21:41:39 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.1.2015 22:08:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
najlepse mame RR sve ste divne
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.1.2015 22:40:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci divni ste, kao iz bajke
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.1.2015 23:25:00
|
|
|
|
wivern
|
Anci
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.1.2015 23:45:15
|
|
|
|
Jole84
|
Joj kako lepe slike Degu ona je mnogooo porasla! Već nosite šnalice hihi tebi super linija, mnogo ste slatke... Ana, bogami Mare već momak, pravi dečkonja, jelka kao na filmu Emice plavušice lepotice obe... UM vas dve kao sestre, baš si mladolika, umiljat lik... MK vas prvi put vidim, veseljaci, osmesi na mamu Queen, i ti si kraljevski lepa , ćera šećerko... Sad ću da nabacim i ja jednu novogodišnju.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.1.2015 13:10:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ženice drage nas dvije vam se zahvaljujemo i šaljemo puno poljubčića
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.1.2015 17:31:13
|
|
|
|
moja ciklama
|
anaRR
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.1.2015 9:22:46
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam žene, vi ste super za podizanje samopouzdanja Ana slika je fenomenalna, kao iz filma, predivni ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.1.2015 18:45:33
|
|
|
|
Kata90
|
Evo i nas
< Poruku je uredio Kata90 -- 8.1.2015 18:48:08 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?