Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 22.3.2015 22:23:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame ja nikako da se javim. Visim na forumu o poljoprivredi informisem se nesto tati za vocnjak a i za moju bastu i rasad koji pravim.Od petka sam u basti a pola stvari nisam uradila. Strasno. Sad cu da citam sta ste piskarale. Vidim aktivna tema sta su van/nam muzevi skrivili ovih dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 22.3.2015 22:48:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Mrtvs sam bolesna. Odoh u krevet da se preznojim. Mora da mi bude bolje da mogu sutra na posao. Pisem sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:31:48
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,mame sanjice,kako si,je l bolje?meni nos curi,a i kasalj je tu,onako krece zrelo...valjda nece jos dugo da me gnjavi,dosadan je.jos nisam pravila onaj sirup,nikako da se maknem iz stana,ovih dana kad budem isla do banke,iskoristicu i za to,ne vredi da saljem mm ,sve ce se zbuniti boza ode,boka u krevecu..spava dobro do pola 3 nocu,a onda usitni sa sisanjem.do pola 7 sisa jos 3 puta.eno je u krevecu,cekam da se sama uspava ako hoce. vreme je bas lepo...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:34:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Ja sam juce glumatala leto, pa sam se smrzla kao mis, uspavala A. i zabila se u krevet, naravno ukomirala se od spavanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:36:24
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Zelim vam brzi oporavak od virusa... Ja moju bebu ubaci na prevaru u krevetac da spava, jer bojim se da mi iz kolica ne ispadne...postala je bas nemirna...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:43:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro mame Moja velika beba,se probudila jos u 7h i sad uzivamo uz keks i cokoladice, boginjice pocinju da prolaze juhuuuuu Nova radna nedelja je pocela a mene mrzi da radim.... Sanjice, jel ti bolje?
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 23.3.2015 7:46:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:44:58
|
|
|
|
daca77
|
Ivanka, bravo za oporavak Brzo ce to proci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:47:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,T se sinoć probudila,i uspavam je opet kad posle tri minute ona stoji i smješka se.Stavim je kod nas i zaspi kao klada kad u neko doba spava mi kod nogu kao kuče. sad se sama igra i smije,svašta od nje
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 7:57:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Juce am je bio haos dan. Dadilja je cuvala decu dok smo mm i ja isli na sluzbu. Posle sam imala neki sastanak. Cim smo stigli kuci pakovali smo decu i pravac u Obrenovac. Mene je jos u subotu uvece uhvatila neka drhtavica. Kod mojih me je dokrajcilo nacisto. Vise sam lezala. Ali ajde brata i oca nisam dugo videla. T se nije odvajala od mog tate. Malo, pa malo trci mu u zagrljaj. Tata je bas potonuo. Osedeo je. Dobila dugo zeljeni trotinet od tetke. Ma nije htela da ide kuci. Sledeci put je ostavljamo. Ova mala se svima smeska i spusta glavu u krilo Ali ja sam joj No1. Vratili smo se kasno uvece. Sad Sofija spava malo duze. Rucak imam. Mama mi je poslala i moju omiljenu strudlu. Branki boli me grlo, curi mi nos. Skroz sam malaksala. Tata mi je napravio nesto za imunitet i nikako da pocnem da uzimam. Bas sam neozbiljna. Ma mene uvek ubije to sto kad brisem podove *(naravno na kolenima) posle otvorim sve i izlazim na terasu golisava. Ivanka
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.3.2015 7:59:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 8:01:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame kod nas osvanuo suncan dan Dora u vrticu ja da popijem kafu pa da odem u kupovinu
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 8:04:39
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro mame, ja nikako da idem iz trudnica.! Sanjice da sto pre ozdravis. Mm i Ema otisli da urade bris nosa, vec dva puta pije antibiotike zbog neke bakterije, ne ide u vrtic... Masa jos spava a ja se izlezavam pred nje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 8:09:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi Ta bakterija i nas muci. Dete samo pije antibiotike. Prosli put je imala vrlo malo. Digli smo ruke od antibiotike. Zao mi je da ih samo pije, a problem i dalje isti ostaje. Poslednji put je mazala kremu. Bas me zanima kakva je sad situacija. Uradicu joj za neki dan.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.3.2015 8:16:46 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 9:26:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Imale smo zurku od 5-6,probudila je i seku,ali je uspela da zaspi i da mi se ne buni kad sam je budila za vrtic! Otisla je posle 3 nedelje pauze,lakse mi je da je povucem nego da bude bolesna! CIm je zaslinavila povukla sam je,i proslo za 3 dana..zato ce sledece godine da me ceka pakao sa bolestima,sa njih dve u vrticu! Mada neka bude J kao T i super cemo proci! Nece imati ko da ih cuva,to ce biti najgore,ali necu unapred nista! Ivanka,trazis bas altiprim P,jer je on za decu,bez tog P je za odrasle
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 9:31:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von i mi smo T povukli, pa je danas otisla sva srecna. Sto ti kazes bice veselo kad I Sofija krene. Jos ako ova zena ne bude vise cuvala bice veselo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 9:34:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Bice zanimljivo! T je ok ove godine,isla je u vrtic,od jula nismo isli kod dr,ali ide dve nedelje,pa dve ne,i tako...a od septembra kad se vratim na posao i J krene..kako i da nadjem zenu da ih cuva samo kad su bolesne,a i tada im treba samo mama! A meni je takav posao da ne mogu da odsustvujem duze od 3 dana..i zna se da 1.og,15.og i 30og moram da sam u firmi..plate,pdv
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 9:46:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve te razumem, jer upravo je nama tako. Samo sam jednom odsustvovala sa poslom zbog bolesti. Dusa ne boli sto nisam u tim trenutcima sa njima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 10:10:07
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, nadam se da cete sve brzo ozdraviti , ja hvala Bogu ne pamtim kad sam bila bolesna, ni u trudnoci, a ni sad kad dojim. Noc je prosla odlicno, samo se jednom budila, jutros do pola 9h smo odvalile, evo je opet, ma super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 10:11:06
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dobro jutro mame, ja nikako da idem iz trudnica.! Sanjice da sto pre ozdravis. Mm i Ema otisli da urade bris nosa, vec dva puta pije antibiotike zbog neke bakterije, ne ide u vrtic... Masa jos spava a ja se izlezavam pred nje... Bubi, nema te zeno 100god., poželjena si !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 10:40:42
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame, pisem uglavnom sa moba pa sam jako kratka sad sam se dokopala kompa, mm otisao kod mame svoje da kosi i J je sa njim otisla...kako ne volim da ide tamo to je strasnooooo, em je prljavo, prljavooooo, ne mogu da vam opisem em svekrva i ne zna bas da je cuva (juce je ladno ostavila na spratu pored dtepenica da je saceka dok sidje po kljuceve, alooo zenooo) A ne mogu da se svadjam sa mm vise, nemam snage, danima imam kao pritisak u grudima od nervoze. Mali je super, mada je poceo da se budi nesto nocu, moramo malo da pojacamo klopu a mozda mu je samo faza naisla
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:06:30
|
|
|
|
anita
|
Zdravo mame ja trenutno pijem kafu a deca mi spavaju. Juce smo bili do grada malo u setnju. Neki dan kad sam pitala za temperaturu Mihajlu sam izmerila 37.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:11:31
|
|
|
|
mama krava
|
Anita, ne brini...to nije temp za brigu! Neki pedijatri smatraju da je deci do 3god normalna temp do 38,5!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:15:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita,mozda mu je bilo toplo? Bebe nemaju termoregulaciju. Kakva kolica imate?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:18:06
|
|
|
|
branki*
|
to je normalna temp za bebe.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:36:49
|
|
|
|
wivern
|
Di ste mamike. Anita zene ti sve vec rekose. I mene intersuje kakva ste kolica uzeli. Ja jedem badem i pijem kafu, kakva kombinacija za wc, a malisic dremka. Sad da poradim koliko stignem po kuci pa u setnjicu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 23.3.2015 12:52:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Vetar duva ali je bas suncano. Kod nas dvoriste pokoseno, ja sam izvadila Dunjinu tablu iz supe, sredila sam joj sto i stolice na dvoristu pocistile smo, zalile rasad,ma svasta smo iskreno da vam kazem. Bas sam nekako zadovoljna. bilo bi jos bolje da ne duva tako strasno vetar, sutra su najavili jos jaci pa sam ja sutra D najavila u vrtic , nece hteti zbog vetra da ide napolje sa mnom. Ivanka eto i te boginje odjednom dodju i vec prolaze. Super ste. Sanjice majku mu sta te sad i bolest snasla? Emice za tvoj prstic jesi li sigurna da ga nisi slomila? Pozdrav za sve mame. Bas zaostajem i za pisanjem i citanjem oko svaceg se bavim ovih dana. Ljubim vas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
SEKS:)bukimukiKOLIKO CESTO IMATE ODNOSESVAKODNEVNO (
12%)
JEDANPUT DO DVA PUTA NEDELJNO (
39%)
VISE OD DVA PUTA NEDELJNO (
14%)
JEDANPUT DO DVAPUT MESECNO (
32%)
VISE OD TRI PUTA NEDELJNO (
2%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!