|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
22.3.2015 8:08:07   
Ivanka 75
Evo i nas user posted image
Ivkine boginje pocele da se suse, umam utisak da su ove sto su zadnje izasle dosta manje nego prve, one prve su po 1cm u precniku, ali.... bitno je da su pocele da prolaze, sporadicno se jos pojavi poneka. Ima cak i na dlanu.
Odoh da cistim, juce nisam imali smo neko desavanje uu skoli pa nisam stigla.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 901
22.3.2015 8:10:34   
Trcosava
Jutric i od mene!
Em sinoć pade keks, em sam jutros dobila buđenje keksom, gde ćeš lepše user posted image

Ani smo juče uzeli nov trotinet. Muž joj prvo uzeo crveni, ne zna da je njoj plava omiljena boja. Pa smo se vracali da zamenimo. Taman ostaje i za Luku posle. A možemo i mi da ga guramo, pošto ima nosivost do 100kg.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 902
22.3.2015 8:18:03   
Ivanka 75
Trco user posted image
A trotinet, jel na 2 ili tri tocka?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 903
22.3.2015 9:13:25   
vonavoj
jutro!
Trco,kod vas se kesk opasno vratio!
Meni juce jedna tacka braon,nadam se da nece vestica jos doci..ili nece doci kad budem putovala kod sestre za 1.5...posto sam prvi put posle prvog porodjaja bas tamo dobila,pa opet za dve nedelje,a bila sam tamo mesec ipo dana..slabo kupanje bilo,a bila na moru..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 904
22.3.2015 9:16:57   
emicaa
Jutro,Trco samo naprijed user posted image
Ništa nisam naspavana,odoh da pravim američke palačinke za doručak

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 905
22.3.2015 9:20:26   
Trcosava
Ivanka, i prethodni je bio na 2 točka. Ako već ne zna bajs da vozi na 2 točka, trotinet će znati. Trajalo je jedno mesec dva da skonta, ali sad piči za sve pare. Ovaj sad je bio skup, ali iskreno se nadam da će potrajati. Tražila je i rolere, ali mm kaže da nije ona još za rolere pošto je video kako kliza.
Nadam se da će da kiša prestane, juče je preplakala što nije mogla da vozi nov trotinet, hteli smo na kafu da sednemo, ali nije bilo mesta za parking.

Ček mislim da imamo i temu trotinetuser posted image

Von, svaka tebi čast ako ćeš da se kupaš u moru u maju user posted image ja pre jula ne ulazim u more. Na slovenački deo ni tad.

A sex, o da - u punoj snazi!!! Mislim i tokom trudnoće je bilo ok (kako je bilo u prethodnoj) ali sad posle woohoooo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 906
22.3.2015 9:25:29   
vonavoj
ma jok trco,necu se kupati,ali mrzim da putujem i imam,jos da idem na spavanje negdeuser posted image
Nikad se necu navici na user posted image ..zato cu da stavim spiralu i valjda ce mi se smanjiti obim!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 907
22.3.2015 9:33:51   
Trcosava
Meni za put ne presdtavlja problem, pa bre kod sestre ideš.
Ja još razmišljam o spirali. Pisala sam tamo u temi

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 908
22.3.2015 10:42:48   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

..pije mi se kafa...ne znam da li ima neko ogranicenje koliko kafa sme da se pije dok se dojiuser posted image

Branki, ja je ne pijem uopste, nekad mi zamirise kad je kuham muzu, a patronazna mi je rekla da je ne pijem, ako bas moram, da pijem onu bez kofeina.

ma pazi majku mu user posted image

ja popijem vala kafu ujutru, a desi se retko popodne da izađemo kad je lepo vreme paje i tad drmnem (mada ne olim espeso) popij bre kafu ujutru!!

Sta ces Trco, ja jadnice neiskusno dijete, pa sve slusam sta mi god kazu user posted image user posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 909
22.3.2015 13:26:36   
branki*
caos,mame!
ja opet sama sa decom,mm naravno radi..od kako se boka rodila,bukvalno nijedan dan nije prosao,a da on nije isao na posao..oboje spavaju..meni se pije kafa,a mrzi me da kuvam..lep je dan danas.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 910
22.3.2015 13:33:30   
jabudic
Branki, evo ja sad skuvala i sjela za komp! Izvoli i ti jednu user posted image
Djecu sam spakovala u krevet, muž ode da jednom komšiji nešto doveze (dobrica), a ja malo odmaram.
Nešto smo svi kilavi danas, mm se jutros skupio kao kukavica, muka mu, pa kao da se od muke umire.
I meni je muka, i malo me sinusi bole, a dan odvratan i mračan, pravi za ne ustati iz kreveta.
I tako user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 22.3.2015 13:34:22 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 911
22.3.2015 13:43:12   
serpica
Branki,falite u trudnicke teme..Trca i Bubi i jos po koja mama user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 912
22.3.2015 13:43:25   
branki*
jabudic,hvala za kafu punouser posted image
ma i ja sam sva kilava,nos mi samo curi,a glas mi je kao kafanskoj pevacici posle tezge.

branki

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 913
22.3.2015 13:44:33   
branki*

IZVORNA PORUKA: serpica

Branki,falite u trudnicke teme..Trca i Bubi i jos po koja mama user posted image

serpi,draga,ja od sad u trudnicke teme samo kao gostuser posted image a,nema nam bubi,bas je odavno nema...

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 914
22.3.2015 14:05:33   
Ivanka 75
Mame, da pitam....
Ivka ima boginje a pocela je da kasljuca, ima li to neke veze jedno s drugim? Ima boginjice na nepcima.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 915
22.3.2015 15:13:02   
Maslacak15
vanka draga, kasalj ide ponekad uz varicelle. Kao prateci simptom. Evo sad sam proverila. Spada u spektar uobicajenih simptoma. Naravno, kao i sve, dosta je individualno kako se kod kog deteta bolest ispoljava. Ali ne treba da brines. Pozdravljam teuser posted image

Direktna veza do poruke: 916
22.3.2015 15:16:55   
Ivanka 75
Pretpostavila sam da se možda virus proširio i na disajne puteve. Dala sam joj Prospan, sirup od bokvice, može?

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 22.3.2015 15:17:50 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 917
22.3.2015 16:16:48   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: serpica

serpi,draga,ja od sad u trudnicke teme samo kao gostuser posted image a,nema nam bubi,bas je odavno nema...

Bubi se dala u skitanje,a i stalno ima goste!
Bas je dugo nema!
Ja spremila gibanicu,dolazi mm sestra od ujaka na babineuser posted image . Ima cerku kao T i stalno je bila bolesna!
Setali smo dva sata danas,bas se umorim!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 918
22.3.2015 16:18:22   
vonavoj
Ivanka,na sta ti najbolje reaguje? Mojoj za kasalj najbolje altiprim p.
Branki,jeste ga probali?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 919
22.3.2015 16:32:38   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ivanka,na sta ti najbolje reaguje? Mojoj za kasalj najbolje altiprim p.

Nikad nismo probali Altirprim,ovaj prospan je kao biljni a ne bih da joj dajem nešto jako zbog boginja.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 920
22.3.2015 17:00:18   
Mala Elena
Hello i od nas. user posted image Ja nisam ni popila kafu danas kad je vec spominjete...
Danas provodimo dan zajedno , cak smo i zajedno pravili krem corbu od bundeve user posted image Elena se polako odvikava od sike... samo da nam noc prodje kako treba. Ako ne bude sveze kao sinoc jos malo idemo u drugu setnju pa klopa i drugi spavanjac .

Direktna veza do poruke: 921
22.3.2015 19:05:15   
choopa choops
Haj :-)))

Moja beba ima problema sa stolicom. Nisu grčevi, ali ne kaki nego samo jednom ili nijednom dnevno, pa se muči user posted image Sad čitam kažete ne smije čokolada, kafa...Ja sve konzumiram osim kupusa, graška, pasulja....Možda bih trebala da izbacim kafu...Vidjeću.

branki ispiraj grlo čajem od žalfije ili slanom vodom...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 922
22.3.2015 19:54:27   
emicaa
Ćao mame,od danas probavam Dori davati normalno mlijeko da vidim kako će reagovati a nešto joj koka ima sitnih bobuljica,samo tu,mažem ih cinkom ali crveni se,kao da su suve,pojma nemam šta je.Ako se ne smiri moraću je odvesti dr da pogleda.
Ivanka da cura brzo ozdravi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 923
22.3.2015 21:15:06   
vonavoj
Altiprim p je biljni. Josif Pancicuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 924
22.3.2015 22:17:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Altiprim p je biljni. Josif Pancicuser posted image

Hvala Von user posted image

Ako sutra bude kasljala vise znaci da Prospan ne deluje a ja cu ujutru ipak kupiti Altiprim, nece da se baci (ionako Prospan pri kraju)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

sta je manje bolno
sandrina

koji je po vama manje bolan i manje stresan porodjaj

prirodnim putem (62%)

carskim rezom (38%)

Ukupan broj glasova: 112

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here