Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 6:49:58
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi, taj maxi magnezijum je u obliku tableta ili sumeci? Samo trazim u apoteci maxi magnezijum?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 6:50:23
|
|
|
|
serpica
|
Srculence bas lepo sto si se javila,kako ste? Kako je mali? Kako se snalazite? I ja sam nocas opet svasta sanjjala,ovog puta nije bio Aca Lukas u pitanju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 6:54:02
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Serpi, taj maxi magnezijum je u obliku tableta ili sumeci? Samo trazim u apoteci maxi magnezijum? Maraj kapsule su u pitanju jedna dnevno ima u sebi i vit.B6 plava kutija pise Maxi Mag i kosta oko 400din ima 30 kapsula,odlican je. Ja sam pila i Mag.Direct ali mi ovaj vise odgovara
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:01:26
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: serpica Srculence bas lepo sto si se javila,kako ste? Kako je mali? Kako se snalazite? I ja sam nocas opet svasta sanjjala,ovog puta nije bio Aca Lukas u pitanju Serpi draga u prvih par dana mislila sam da cu skrenuti sad je bolje uhodala sam se i lakse se snalazim. bila mi mama da pomogne samo sto nije bila od pomoci tako da sam sad sama.druga sveki dodje za kupanje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:06:50
|
|
|
|
serpica
|
Samo polako uvek je najteze prvih pa meseci,sa kad se uhodate bice sve ok,i ide lepo vreme pa u setnju da napunite baterije. Ljubi malog pa kad stignes ubaci nam slicicu da ga vidimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:12:20
|
|
|
|
srculence25
|
Mi drzimo 6 nedelja.Jedva cekam da prodje pa da idemo u setnju. Prava sveki ga jos nije videla jer nemoze da dodje kod nas a meni jos nekako rano da ga vozikam nije mi ni blizu a jos ovo sto je bio bolnici pa bih da sacekam ipak 6 nedelja. Poslala sam ja bubi slikicu miislila sam da ce ona ubaciti kad smo bili u porodilistu. Ubacicu danas da vidite nasu krofnicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:12:53
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drage moje,ispratila mm na posao,cekam Ivku da se probusi pa klasika vrtic,svraticu do pijace da kupim nesto za rucak i kucici...nocas sam fino spavala... Jao sandra koliko god da je mek nezdrav ja ga obozavam... Jabudic srecna godisnjica...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:34:03
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro drage moje! Hvala vam na čestitkama! Od sad se kunem u Utrogestan, popila sam sinoć jedan i spavala kao beba. A još sam sinoć popila veliki čaj pred spavanje, sigurno bih ustajala, ali ništa Danas radim do 15h, i onda sa mojim momcima do grada da se malo počastimo povodom godišnjice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:45:28
|
|
|
|
bebilule
|
Jbt ne kontam šta je i otkud ovo! I ja sam noćas imala vruće snove...dva puta... Što sve sanjamo isto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 7:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro, jabudic srecna godsnjica sta ti ja kazem za utrogestan,od kada ga koristim spavam kao ja sam sinocj edva zaspala od pite, bilo mi je muka i vise ne veceravam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:25:04
|
|
|
|
adulence
|
e pa ja sam ujutru definitivno prasica,nazdrala sam se za sve pare,srecom pa jos uvek uvece nemam takav apetit...ahahahha...odoh da rasirim ves i malo da pospremim po kucici...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:35:29
|
|
|
|
serpica
|
Nismo otisili u vrtic,na vratima krenuo da povraca i dobio proliv da nisam mogla da ga zustavim spremam se da ga vodim kod dr,ne znam da li je virus temp.nema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:36:26
|
|
|
|
Klarisa
|
Srecna godisnjica Jabudicu :) Bila sam juce na komisiji i odobrili mi bolovanje do 6. maja. Sad sam mirna. Pretpostavljam da ni tada nece biti problem za produzenje, posto cu tad vec biti u trecem trimestru. Koliko kasni uplata za trudnicko? Moram da povedem racuna o ishrani, kaze doktorka. Na pola trudnoce sam i vec sam dobila 5 kg, a jos kao pazim (ne bas strogo, ali se trudim...). Rekla mi je da je sve u redu za sada i da ne dolazim pre 27.aprila, osim ako ne bude nesto nepredvidjeno. Zakazan mi je ekspertski UZ u Frontu za 27.mart.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:38:00
|
|
|
|
adulence
|
joj serpi da vas brzo prodje to.... klarisa ja mislim da je 5 kg za 21 nedelju super,samo pazi i bice sve ok...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:39:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro i od mene... Jabudic srećna godišnjica još dugo dugo da budete tako srećni! Ja keks ne sanjam, mozda je još rano, uglavnom u san mi ne dolazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:41:09
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, sigurno je virus. Nadam se da će brzo da prodje Klarisa, ja sam par dana ispred tebe, pa dobila 10kg Ali nisam još dobila pecke od DR
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:47:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarisa Srecna godisnjica Jabudicu :) Bila sam juce na komisiji i odobrili mi bolovanje do 6. maja. Sad sam mirna. Pretpostavljam da ni tada nece biti problem za produzenje, posto cu tad vec biti u trecem trimestru. Koliko kasni uplata za trudnicko? Moram da povedem racuna o ishrani, kaze doktorka. Na pola trudnoce sam i vec sam dobila 5 kg, a jos kao pazim (ne bas strogo, ali se trudim...). Rekla mi je da je sve u redu za sada i da ne dolazim pre 27.aprila, osim ako ne bude nesto nepredvidjeno. Zakazan mi je ekspertski UZ u Frontu za 27.mart. de mi reci koja je to dr, pa kad dođem u bg da joj se mile majke
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:50:34
|
|
|
|
adulence
|
jabudic ja koliko sam shvatila ti si mrsavica,pa ti tih 10 kg verovatno se i ne vidi,koliko imas sada kila?
< Poruku je uredio adulence -- 20.3.2015 9:52:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:54:53
|
|
|
|
jabudic
|
Kako se ne vidi, crna ja Sad imam 70kg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:56:21
|
|
|
|
adulence
|
ja sam mislila da imas nesto manje tako mi bar izgleda na slikama,a mozda si i visoka,za razliku od nekih,khm,khm....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 9:58:37
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, nisam ni neka super visoka, 170cm, tako ti vidi. Mada na slikama ne izgledam zaista kao da imam toliko kg, ko zna gdje su se smjestili. Koliko si ti visoka? Klarisa, koliko ti imaš kg, što te pecka za 5?
< Poruku je uredio jabudic -- 20.3.2015 10:02:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 10:02:31
|
|
|
|
adulence
|
za mene si super visoka 163/64 kako se istegnem....ahahhahaha....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 10:03:47
|
|
|
|
jess021
|
E jabude, pa mi smo skoro iste I ja sam 170 cm i skoro 70 kg, zanemaricu to sto si trudna vise od mene nekih 10 nedelja. Ja sam danas resila da pravim krempitu, pa nek` ide zivot. Kad smo kod snova, ja sam nocas sanjala da me mm vara na moje oci, e sto volim kad se probudim tako besna na njega, a sta da mu kazem. i da, do kad se pije Femibion 1?
< Poruku je uredio jess021 -- 20.3.2015 10:04:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 10:06:06
|
|
|
|
sagitarius
|
Dobro jutro devojke. Jabudic,srecna godisnjica i lep provod danas. Klarisa,ja sam sokirana da si za svega 5 kg dobila pridike.Meni to zvuci kao idealno,cak tako i knjiga kaze.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 10:07:59
|
|
|
|
adulence
|
devojke da vas pitam jutros sam se probudila po malo zaribana,grlo me bolucka i nos duvam svako malo,da li smem nesto za grlo???
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?