Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 13:04:15
|
|
|
|
branki*
|
mariya ivamark,sta se desilo,onako ili se nesto desilo? mm radi...boka spava,boza tu sa mnom...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 14:44:38
|
|
|
|
emicaa
|
Joj što me boli ruka što sam je jednom lomila.Dora slinavi i dalje a kad joj hoću pumpicom izvući to je kao da je hoću gulit.Već vidim da i večeras nema spavanja ali nema vezesamo da je prodje. Što se tiče onog od jutros smirila sam se,ali jutros sam baš bila bijesna na njega. Pisala sam već njenu reakciju kad padne,kaže uuu i ode,kad pričepi prsti dodje da ljubim i ode ali jutros sam je pola sata smirivala,baš se pukla.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 14:55:34
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mariya, koji nadimak imate za Luciju? Lu i Luci, nekad je zovemo Lucika a ona ne voli kad je zovemo Lulu kaze ja se ne zovem Juju, ja sam Jucija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 14:56:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej žene:-) Branki žao mi je radi bake. Znam da je teško, ja sam se raspadala od plača kada mi je baba umrla, ali šta da se radi. To je život... Što se tiče sisanja, ja nemam pojma. Ja kao što rekoh ili nisam autoritet ili su mi djeca jednostavno takva, da me zaebavaju do godine dana! Tako da sam se ja i sada pripremila koliko mogu da će ovo dugo da traje. Uopšte neću da se nadam da će skoro da prestane... Bili smo u gradu i naravno čim smo ušli u kafić, djeca sišla na plažu da se igraju, a ova mala se navila Pa sam je uzela u ruke i cijelo vrijeme je tako držala. Šou. Sad skuvala ručak, djeca kao krepavaju od gladi, a doručak nisu pojeli do kraja. Onda MM nešto kao treba skuvat ručak ranije, da se jede u 13-14h najkasnije. Ja reko' važi, jedan dan ti, jedan ja More marš!!!! A ovo za čuvanje i padove...Pa realno i od nas je slučaj da ih ja malo bolje pazim, ali briga me sve dok nemaju većih povreda dobro je :-)))) Mislim da je jedno90% mukaraca tako, ovih ostalih 10% imaju srećne žene
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 22:27:35
|
|
|
|
anita
|
Dobro vece drage mame ja uspavala decu pa reko da virnem i vidim sta ima novo. Sve vas pozdravljam
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 22:30:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
mame ja samo da virnem pa odoh u krevet nesto sam umorna sutra treba da idem da poplacam racune to cu dok je D u obdanistu
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 7:24:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro gde ste mame. Lep dan, ma divno jutro. Jupiiii napolju cemo da visimo kao blesavi. Idem detetu da spremam dorucak pa se kuckamo kasnije kad mi smizla zaspi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 7:31:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sam tu! Recimo da sam budna od 4 ne znam da li sam zaspala posle tog dojenja. Ovaj moj isto slini, pa se sline sliju u grlo pa krene da kašlje. Jbg šta da s eradi. Fiziološki i pumpica. Emice, to dranje očekuj do neke treće godine setih se kako sam Ani ubrizgavala špricom fiziološki - da me neko video zvao bi socijalno hhahaah Doduše ona se nije bunila na isisavanje, ali na fiziološki... Ufff Ja danas idem kod ginekologa na prvi pregled. Vreme katastrofa, nema sunca, nije ni toplo automatski.... Još danas pa valjda od sutra kreće opet lepo i toplije. Inače juče sam se izbedačila za sve pare! Gledam neke farmerke koje šacujem jedno 2-3 godine i skontam da ja ne mogu da uđem ni u najveći broj!! Piše kao br. 31 (širina struka u inčima) i kad to pretvorim u cm ispada da jemoj struk širi od toga za preko 20 cm a ja sebi uopšte ne izgledam tako debelo Vidim da ću ja posle dojenja morati na jednu oooozbiljnu dijetu
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 7:32:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. juce zaspao u 23h, zadovoljna sam, ali cu ga vratiti na makar 22h. A sto je sladak kad ga budim Jest stvarno lepo vreme, danas idemo po pelene i ostala cudesa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 7:33:13
|
|
|
|
branki*
|
kod nas nije divan dan,nego neki oblaci...spustila bozu za u vrtic,boka ustala u 6,pa sam je sad opet uspavala..za rucak ne pravim nista,samo bozi posle da ispohujem belo meso i supu. choopo,jeste,i meni je mnogo tazak osecaj..nekako sam ostala zeljna i babe i dede i sela.do 20 i neke sam bukvalno po celo leto tamo provodila,plus sto idem za slavu..a,onda od kako sam se udala,nikako,sve nesto odem na brzinu,na po nedelju dana,pogotovo od kako sam dobila dete..sve kao ici cu,ici cu,posle u trudnoci mislila ,pa opet nisam i tako...a,bas volim moje selo i da budem tamo,ali sad vise nikad nista nece biti isto jutro mame...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 7:52:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,malo smo bolje spavala,lakše je disala nego preksinoć.Reče mi zaova sinoć da su i njena zabalavili strašno. Danas moramo do pošte,napraviti ručak i malo stan zategnuti
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 8:02:54
|
|
|
|
daca77
|
Jutro, mame!!! I kod nas na jugu je lepo, suncano vreme... NAs nesto od jutros zezao stomak i gasovi, ali uspela sam da je smirim i sada kao spava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 8:04:22
|
|
|
|
branki*
|
daco,ne mogu da verujem moja boka od pola 4 ujutru prducka i napinje se,juce nije kakila...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 8:13:16
|
|
|
|
daca77
|
Branki, i mi nismo kakile-ovo je 3.dan i zato se jadnica muci...jutros joj dala par kasicica caja od kamilice, ali nije htela lepo da proguta...tesko da cemo i danas nesto uraditi A sinoc sam je nekako presla, dojila u pola 9, odmah zaspala, spustila u krevetac i jutros u 3h me probudila da je dojim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 8:23:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja odvela Doru u vrtic pa da popijem kafu na miru,kod nas sunce konacno posle sto godina,treba da idem da poplacam racune pa cu sve polako posle kafe
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 8:38:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Devojcice doruckuju. Sad cu i ja. Posle posla cu da vodim decu napolje jer je obecavajuce vreme. Teodoru necemo ove nedelje u vrtic posto vlada sarlah.Kucjamo se kasnije!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 10:15:57
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro mame! kod nas noc uzasno prosla! ne znam da sam spavala 3 sata ukupno! J kaslje,slivaju joj se bale,nema sline,temp,bili kod dr sve ok! A T nam sinoc povratila kad smo kupali J,kao usla joj dlaka u usta i zgrozila se,medjutim i nocas je 3 puta povracala..sad sedi na nosi,boli je stomak.. Bili smo juce na rodjendanu kod druga iz vrtica,ili je pokupila virus ili joj hrana neka nije prijala.. Dala sam joj ampulu prolife,to sam jedino imala,a kod nje to najbolje radi posao! Trco,kad smo kod brojeva farmerki,ja sam morala da uzmem sad 32,a sve stare su mi 31,udjem,ali mogu da eksplodiram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 10:29:37
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ovo moje dijete kao da nije moje , samo jede i spava, evo vec 2 dana, ne vristi navece kada je njen termin, ne znam sta joj, nocas se samo jednom budila i jutros u pola 7h, jela i nastavila spavati, evo i sad spava . Cak je i dudu prihvatila, izasle samo iz babinja, ne znam da li to mozda ima neke veze ? Sve vas ljubim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 10:34:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame. Vuka sam odvela u vrtic a Kostu kod svojih. Danas imam slobodan dan Boze al mi prija mir i tisina Daco tvojoj bebi ce jos malo 3,5 meseca. Ne znam da li smes da joj napravis kompot od sljiva pa da popije samo malo tog soka, mozda je to protera.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 10:46:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
nista ne bih davala. Nema potrebe za time. Meni T nije imala kao beba sedam dana stolicu. Daco probaj da joj masiras stomacic i radis ono nogicama kao da pliva prsno nogicama. To je mojoj deci pomagalo. Uskoro cu na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 11:11:48
|
|
|
|
daca77
|
Sanjice, Dijana, pokakile smo se Izgleda da kamilica deluje, ali uzela je ukupno 3kasicice i sve je pljuvala po pola...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 11:16:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, mame! Mi smo klasika. Juče bili u šetnji i na ručku kod svekijevaca. Ja se nešto ne osećam najbolje. upravo merim temp. Nadam se da nije ništa, mm je druga smena, od 14h-22h. Gde ću sa njom sama, a osećam se baš bljak.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 11:28:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Queen...i ja ovih dana imam glavobolju i groznicu, a tokom dana T mi bila oko 37 Mi juce bili napolju oko 6,7 sati..bili do Tc kupili E cipelice pa onda kod drugara...tako da sam juce spremala samo veceru Imam posla po kuhinji pa jedva cekam da mi ona zaspi da to zavrsim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 11:44:59
|
|
|
|
cockic
|
mi juce bili kod dezurne dr. u dz. cera imala t preksinoc gorela je.juce ujutru kod dr.crveni krajnici poceli smo ab.sad da usisam pa da je uspavam,i da malo odmorim i ja.a nedelju dana pre toga sin prehladjen,pa ja,sad ona tako da ja nespavam vec 7 dana i da za vreme koje smo proveli dok smo cekali na red zvao je neko u dz da pita da li da dodje dete povraca i ima proliv.onda jedna sestra dolazi i isto prica za nekoga koga poznaje da ima stomacni virus.a i prvo pitanje dr.kad smo usli je jer je da nije stomacni.ma reko kod nas klasika krajnici.vec znam sta je. tako da je poceo i stomacni da vlada,pa ovo mu je i vreme obicno rano prolece krece.a jos sledece nedelje jedan dan ce biti 23stepena,pa sutradan 13.kakva razlika u temperaturi. tako da Von krenite svi preventivno po probiotik.davaj bebici,mada meni cera dok je bila beba,od sina nije dobijala te stomacne.ali sam joj davala kesice preventivno. ja i sad preventivno povremeno dajem isto prolife,ali pastile izgrickaju.ceri sad dajem zbog ab.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 16.3.2015 15:13:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Helouuu :-) Ja danas nahranila I, pa je ostavila mužu, i pošla po L u školu. Onda smo išle na kaficu u grad. Uživanje-vrijeme je super. Ja sam prestala da joj dajem Biogaia, nešto i ne pomažu baš...Plače jednako s njima i bez njih. Prije joj dadoh D3 i evo je držim na stomaku, neka odspava što duže da je manje muči. I dalje slabo podriguje, Sinoć sam čak guglala postoji li neka metoda za sigurno podrigivanje Izgled da nam stižu vakcine iza 20-tog. Vidjećemo, neću previše da se nadam...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?