Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 11:33:15
|
|
|
|
wivern
|
Pih kakve smo, sve zene ispijaju kafe samo mi u Bg-u zabusavamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 11:36:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Čekate da se ja dogobeljam do Beograda, pa padne grande kafa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 14:00:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja bih rado, samo sam toliko u frci oko S, jer sisa bukvalno na sat, a sa kaiševima mi je baš problematično da ga dojim a da nije ležeći. Ali biće kafica sigurno, nadam se uskoro, kada nagovorim Lesicu trudnjačicu, a i Cakanu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 15:15:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Danas pijem kafu sa Lesicom. Jedva cekam da vas malo istracamo Tu sam jos par dana pa ako se dogovorimo racunajte na mene
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 15:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Danas pijem kafu sa Lesicom. Jedva cekam da vas malo istracamo Tu sam jos par dana pa ako se dogovorimo racunajte na mene Prenesi joj pozdrav od mene, valjda ce to biti jedan pojen
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 16:08:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa ako cemo da se slihtamo , evo i od mene pozdrav! Beogradjanke lenstine ...haha. Ja nikoga ne poznavam , leeeleeee ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 16:12:58
|
|
|
|
Cakana84
|
Cakana je za, što se mene tiče možemo i sutra na kafu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.9.2014 17:01:54
|
|
|
|
17 joka
|
Drugari ako mognem i ja cu doci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.9.2014 11:08:38
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Danas pijem kafu sa Lesicom. Jedva cekam da vas malo istracamo Tu sam jos par dana pa ako se dogovorimo racunajte na mene Prenesi joj pozdrav od mene, valjda ce to biti jedan pojen Za takvu lepoticu mogu i dva
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.9.2014 12:12:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Danas pijem kafu sa Lesicom. Jedva cekam da vas malo istracamo Tu sam jos par dana pa ako se dogovorimo racunajte na mene Prenesi joj pozdrav od mene, valjda ce to biti jedan pojen Za takvu lepoticu mogu i dva Ahahhahah moze
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 3.10.2014 14:07:50
|
|
|
|
mati
|
Zene drage hitno mi treba neka od vas koja ima nekog (da ne kazem vezu) u Sekretarijatu za socijalnu zaštitu, Beograd, 27. marta. Nisam znala gde da pisem pa ovde.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 3.10.2014 14:24:41
|
|
|
|
majared
|
Sta ti treba? Ja radim u Sekretarijatu za imovinu ali bih mozda mogla da ih kao koleginica zamolim za uslugu
< Poruku je uredio majared -- 3.10.2014 14:25:42 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 3.10.2014 14:38:10
|
|
|
|
mati
|
Imas pp
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.12.2014 23:32:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Juče popodne smo pile kafu, dve predivne trudnjače - Branki RR i Lesica RR, Boža, Lenka i moi. Dogovor na brzinu, ne posebno planirano, taman sam izletela dok je S čuvao tata, spavkao je. Druženje kratko ali slatko :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2014 23:34:36 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 0:35:07
|
|
|
|
wivern
|
Kakva gomila slatkoca na jednom mestu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 3:29:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Divni ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 6:30:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Što sam ljubomornaaaaaaa!!! A što vam tek zavidiiiiim!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 7:44:21
|
|
|
|
serpica
|
Stvarno ste divne
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 11:39:05
|
|
|
|
lesica
|
Divne dame, prelepi, mili Boža i jedno sjajno popodne
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 12:23:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divnooooo Branki, dodji na dekicuuuuu...?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.12.2014 21:48:32
|
|
|
|
branki*
|
super je bilo,mnogo mi je drago sto smo se videle mala,elena,ipak ne,u subotu pre podne se vracamo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.12.2014 0:08:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Divneeee ste Branki bas mi je zao sto necete biti na RR deki da se upoznamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.3.2015 23:27:45
|
|
|
|
wivern
|
E paaaa, ajde sad i zvanicno neku kafu da ugovorimo, kad vec hocete da se druzite s'mene
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.3.2015 23:30:17
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sledece nedelje mogu ponedeljak i utorak posle 3, od srede do nedelje ne merem nikako
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.3.2015 23:32:57
|
|
|
|
wivern
|
Ja mogu kad god, tako da cekam sta se vi dogovorite
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Cenzura TV programaKad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine TV programe i koje?Ne, ni jedan ne bih ukinula. (
16%)
Pink (
82%)
Prvu (
2%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!