Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.3.2015 12:36:10
|
|
|
|
wivern
|
Adulence ja da imam toliko dete vodila bih ga a ovako mi ne pada na pamet. Da me tera da ga drzim, da mi se iznervira na pola kafe...a ne... I ja imam dusu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.3.2015 12:48:33
|
|
|
|
Rosita
|
Ja cu isto sa posla, a i ovako sanse ne bi imalo da povedem D, pa on ne moze dve sekunde da sedi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.3.2015 14:00:34
|
|
|
|
mama krava
|
Može, može u utorak!!! I ja isto bez dece dolazim...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 11:07:51
|
|
|
|
mama krava
|
Lepojke, da li ostaje za sutra dogovor???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 11:15:04
|
|
|
|
milicicak
|
Ja dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 11:39:50
|
|
|
|
wivern
|
Kafo EVE MEEEEEEEE
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 12:07:45
|
|
|
|
mama krava
|
just checking....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 12:13:18
|
|
|
|
serpica
|
Beogradjanke postavite nam slicice obavezno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 12:33:36
|
|
|
|
wivern
|
Serpi samo ako uspem danas da se ofarbam Sifra za raspoznavanje: volite li karanfile
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 14:00:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja dolazim, je beše u 16? Gde tačno drage?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 14:30:38
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja, Greenet u Nusicevoj :)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 14:34:26
|
|
|
|
Rosita
|
Za sad vazi dogovor :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 14:48:14
|
|
|
|
mama krava
|
Ja samo da javim situaciju sa terena.... elem, bašta im se radi, tj malo pre sam prošla pa neki majstori čuketaju nešto... bilo bi lepo da sednemo napolju u baštu, pa ako ne bude bešte u Greenetu, šta mislite da se preselimo do Casine...tamo je popodne direct sunce u bašti?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2015 15:28:24
|
|
|
|
wivern
|
Si, bilo bi lepo da sedimo u basti. Ako ne radi smislicemo nesto na licima mesta
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 5:11:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern Adulence ja da imam toliko dete vodila bih ga a ovako mi ne pada na pamet. Da me tera da ga drzim, da mi se iznervira na pola kafe...a ne... I ja imam dusu Ooo grešiš sinko kad ti dete poraste onda 100% nećeš moći da sediš i popiješ kafu na miru
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 6:44:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: wivern Adulence ja da imam toliko dete vodila bih ga a ovako mi ne pada na pamet. Da me tera da ga drzim, da mi se iznervira na pola kafe...a ne... I ja imam dusu Ooo grešiš sinko kad ti dete poraste onda 100% nećeš moći da sediš i popiješ kafu na miru Slažem se sa Anom Nego ugrejte mi neku stolicu, eto mene za mesec dana da opet cevčimo kaficu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 6:49:48
|
|
|
|
adulence
|
Sad ispade sve dolaze bez dece,a ja cu verovatno moratisa Ivom...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 9:38:51
|
|
|
|
mama krava
|
Pa, šta ima veze! Dodji sa deteom!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 10:37:25
|
|
|
|
wivern
|
Adulence povedi je bre.. jel krecete iz kraja ili sa kose? Zene gresite i te kako.. Ja sad da povedem M ne bih sedela ni 15 minuta, morala bih da ga nosam i zabavljam. A kad je vece dete barem 15 min ce se zabaviti sa drugom decom. A sta sve ja mogu da cujem, ispricam i posrcem za 15 minuta niste ni svesne
< Poruku je uredio wivern -- 24.3.2015 10:39:34 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 11:58:01
|
|
|
|
mama krava
|
Žene... definitivno ne radi bašta u Greenetu... Oćete tamo unutra ili da se prebacimo u Casinu, na sunce? Ja ću malo da kasnim, npr doći ću oko pola 5, pa da znam di ste?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 12:12:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je svejedno, samo napišite gde ste, jer mi ne radi telefon , nosim ga sada u telenor, pa ću kada se vratim ovde da pročitam za gde ste se odlučile.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 12:41:19
|
|
|
|
milicicak
|
Onda Casina da uzivamo u suncu ;)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 12:42:41
|
|
|
|
mama krava
|
Slažem se... tu sam oko 16;30....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 12:46:27
|
|
|
|
wivern
|
Casina znaci..dogovoreno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2015 14:13:53
|
|
|
|
Brand new mama
|
Hajde ,kad vec prolazite pored Greenet-a, narucite jednu moku za mene da me zelja mine;) I kad sam u BG, ne stignes tamo popiti moku...Ja ne mogu za mjesec dana,Trco,ali ako budes dobra, navrati u julu-da i mi "stranjski" popijemo neku kafu sa rr-curama.Lijepo se provedite
|
Anketa
roza kolicaafroditaDa imate prvo dete devojcicu i da su vam ostala roze kolica u odlicnom stanju, da li biste koristili ista ta kolica za drugo dete ako je decak?Da (
32%)
Ne (
51%)
Mozda (
17%)
Ukupan broj glasova: 156Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!