Zemunka85
|
Moje dete je diiivno sto se hrane tice. Hoce sve. Manje sto hoce, vise sto je hranim dok nesto radi, zine ni ne izvaljuje da jede :D. Uvrticu uvek lepo jede, a tamo je hrana fe no me nal na! Bas volim sto tamo ide, jer je svaki dan sve sveze i raznovrsno. To je privatni vrtic, poznat bas po tome da nemaju slatkise, konzerviranu hranu, vestacke secere, suhomesnato, preradjevine .. samo cela zrna zitarica, hladno cedjena ulja i sl. To mi je super. Kada je kod kuce, dorucak i vecera slicni - jaje, hleb i dzem, hleb i med, tunjevina, pite, proje, kacamak, griz, reeeetko zuzu, suva pecenica ... Za rucak supica nekada iz kesice, nekada domaca, nekada ona od zamzrnutog povrca - baby mesavina i sl. Slatkise jede svaki dan :(, makar onu najlepse zeljice malu crnu cokoladicu ... Ali ona doooosta gricka voce sve, povrce zivo - kafriol, bkoroli, kupus, rotkvice, kelerabu, sargarepu .. to staaaalno, sirove badem lesnike, orahe ... Nekada bude i plazmica, smoki, grisine .. ali to ne svaki dan. Sve u svemu lepo klopa :D Med i kokosovo ulje svaki dan, bijemo se da prestane. Cajeve nezasladjene isto stalno icedjene sokove.
|