Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 17:49:17
|
|
|
|
srculence25
|
mmm moze serpi.Jel ti to da mi skrenes misli sa kaficom eco secam se i ti kad si pisala ali sto je najgore na uz me nisu pogledali od decembra i onda tako kad cujem pomisljam svasta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 17:58:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 mmm moze serpi.Jel ti to da mi skrenes misli sa kaficom eco secam se i ti kad si pisala ali sto je najgore na uz me nisu pogledali od decembra i onda tako kad cujem pomisljam svasta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 18:09:17
|
|
|
|
megi85
|
Choopa draga cestitam od srca da nam je princeza ziva i zdrava i sretan vam rodjendan Ja sam psihicki grozna od juce,stigli mi nalazi cervikalnog i papa testa.Papa pokazao jaku upalu a cervikalni enterococus i eserihiju Danas mi je dr dala Amoksiklav antib. ali nisam uspjela uci kod nje i ispitati je u vezi svega vec joj je samo sestra unijela nalaze tako da sam nikakva jer nisam sigurna koliko mi u ovom periodu moze naskoditi bebi a na netu svakakvih misljenja tako da ne znam u sta vise da vjerujem Iva super za uz i srculence,Jabudicu primiri se malo vjerovatno nije nista strasno ali uspori za svaki slucaj. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 19:26:29
|
|
|
|
Sandra_n
|
Ja se vratila od dr vadili mi krv da se uvere da je sa trudnocom sve ok posto sam imala dva pobacaja za redom i to mi izvadili 6 bocica valjda nece skoditi bebi s obzirom da mi je slaba krvna slika a jos ce da mi vade u petak i u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 19:41:30
|
|
|
|
jovicaa
|
sandra bice sve ok! pijes gvozdje? ja juce uradila samoinicijativno krvnu sliku posto mi doktorica nije trazila od pocetka trudnoce i ispade da sam anemicna 106 mi je hemoglobin... uzela sam tothemu i femibion posto do sad nisam nista pila.. valjda ce mi se podici malo do porodjaja... kontrola tek za dve nedelje, pa cu videti sta ce reci, ali kontam da svi dobijaju za anemiju tu terapiju. sta ste vi pile? ja danas izgleda preterala sa akcijom, i tako mi je neprijatan osecaj, beba gura kao da mu je glava u grlicu tako osecam.. valjda cu izgurati jos dovoljno. jabudic da nije od promene vremena znam da to moze od toga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 19:58:16
|
|
|
|
jabudic
|
Meni je hemoglobin prije 3m bio 115. Ko zna koliko je sad. Zvala sam sad za nalaze koje su mi danas radili, sve ok, sem crp 10.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 20:19:12
|
|
|
|
Sandra_n
|
Jovice pijem prenatalne vitamine nista drugo a tothemu sam pila ranije i mogu ti reci da je odlucna jedino ne znam da li smeju trudnice pitaj lekara
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 20:57:32
|
|
|
|
jabudic
|
Žene, šta je sa Ipo? Ona se milion posto porodila, samo ne znam što se ne javi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:11:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Žene, šta je sa Ipo? Ona se milion posto porodila, samo ne znam što se ne javi? Sigurno se porodila,i bila je prisutna pre nekoliko dana bas u nasoj temi ne znam sto se nije javila,sigurno je sve ok samo ne stize.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:16:41
|
|
|
|
jabudic
|
Ma koliko god da ne stiže može reći: "Porodila sam se!" Poradjaju se i druge pa se jave Još Srculence i mirni smo do aprila kad čekamo Lesicu, je li tako?
< Poruku je uredio jabudic -- 25.2.2015 21:17:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:31:23
|
|
|
|
jovicaa
|
cini mi se da ste nekog zaboravili pre lesice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:34:16
|
|
|
|
jabudic
|
Aaaaaa Ja sam tebe skroz zaboravila! Meni je tvoja trudnoća tako brzo šprošla, da mi je nevjerovatno da ćeš se uskoro poroditi. Ja sve mislim tamo kad i ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:35:28
|
|
|
|
jovicaa
|
nemoj sad tu levo desno veruj da je i meni proletela, a ovaj mali rije glavom kao krtica, da docekamo drugu polovinu marta! drzite nam fige meni je termin 5. aprila, nisam se ni prijavila na spisak trudnica, kako se to radi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:44:02
|
|
|
|
jabudic
|
Pošalješ pp aminu, Nadi RR za taj dio, mislim. Pa da, meni je onaj spisak u glavi, možda sam te zato i preskočila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 21:46:32
|
|
|
|
jovicaa
|
kakav pp samo termin i nick? ma ni ne moram biti na spisku.. ali racunajte me, valjda sam dovoljno dugo ovde, da ne budem preskocena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 22:13:21
|
|
|
|
Valerie
|
nema ipo, bas da je probila termin 8 dana, ne verujem. mada sam ja probila 10 , ni puskom nisu mogli da me isteraju! hej, a cime se mazete, sigurno ima tema, al kad smo svi na okupu ovde. ja sam prosli put na netu nasla neki recept za masni megamiks protiv strija u trudnoci i pravila, ali sad ne mogu da se setim sta sma sve stavljala. i nisu mi se pojavile strije uopste, mada je stomak bio ohoho. maslinovo, bademovo ulje, jekoderm, vazelin, pavloviceva, uljani ad (to sad nemam) i ako se ne varam malo propolisa, al sad sam to preskocila. bilo je jos nesto ne secam se sta... jel neko ima nesto fino da preporuci, sad mi je tako suva koza, vec mi se sve zateze i svrbucka...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 0:56:35
|
|
|
|
srculence25
|
Jovice tako i ja isto nisam znala niko mi nije trazio i sad pred kraj ispade da sam anemicna. Ja nisam nista pila tj pravila sam domace ono sa cveklom,sargarepom i jabukom po preporuci e sad nisam kontrolisala ali verujem da je popravilo krvnu sliku. sto se tice termina jabude nisi pogresila april posle mene sleduje samo jovica je ispred Les. I ja mislim da se Ipo porodila i bas mi bezveze da nista nije javila a videla sam je i ja aktivnu na ovoj temi tj da je prisutna i ocekivala sam da ce bar nesto napisati. Joj sto je bilo daleko doslo blizu ja jos nisam svesna da je to tu -moj porodjaj Danas idem ponovo na ctg u bolnicu ajd jos koji dan ima do 2 marta pa videcemo tako bih da me pogledaju na uz a kako da trazim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 1:47:47
|
|
|
|
jovicaa
|
Pitaj za uz, sto da ne.. od kad ti nisu radili?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:24:58
|
|
|
|
srculence25
|
Od decembra meseca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:30:05
|
|
|
|
bubulence
|
Valeri ja sam mazala neki melem sto sam dobila od rr, divan je. Pogledacu kasnije kako se zove pa c napisati. Srculence ni u NS ne praktikuju uz u devetom mesecu, a ja mislim da je bas tada bitno da se radi... Trazi... Dobro jutro devojke, moje dete je malo pre sikilo i sada spava a ja ne mogu... Evo jedna kafica za sve, a posebno za Serpi da ovog jutra odmori
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:33:47
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro evo po jedna za moje drugarice a jedna posebna za Bubi ako se javi dok sam tu Kod nas je lose vreme.kisa,ja sam malo bolje spavala.. Srculence stize beba ko ce da nam javi vesti? Axa evo mi je Bubi sta je telepatija
< Poruku je uredio serpica -- 26.2.2015 6:36:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:37:33
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi a ja ti vec skuvala kaficu, ali neka, rado cu popiti tvoju.! Srculence ima moj br, ne znam da li ima i jos neciji ali bice nam javljeno... Jel ti jos uvek trne euka?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:39:03
|
|
|
|
serpica
|
Bubi moze i dupla,da.. jos mi trni ruka i to bas,sad sam popila magnezijum pa ce mozda da popusti,bude bolje preko dana malo...kako si ti? Devojke jel slusaju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:49:22
|
|
|
|
Trcosava
|
E samo da vi čekiram. Šta bi? Ode Srculence da se porađa? Bubi, de skokni malo i do mama Šerpi, ništa pametno nemam reći oko trnjenja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 26.2.2015 6:52:13
|
|
|
|
serpica
|
Trco bas se pitam gde si kako je lepo kad nas posetite,
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?