Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 22:43:43
|
|
|
|
*boka*
|
Pa to... Verovatno da bih i sama donela odluku da ne treba da idem, ne radi bapskih prica, već radi sve te tuge koja bi me još dodatno potresla. Potrese svakog, a kamo li trudnicu. Nego me ti komentari ljute baš. Dodje mi krivo da neko tako priča, kao da mi preti ili sluti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 22:48:53
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Pa to... Verovatno da bih i sama donela odluku da ne treba da idem, ne radi bapskih prica, već radi sve te tuge koja bi me još dodatno potresla. Potrese svakog, a kamo li trudnicu. Nego me ti komentari ljute baš. Dodje mi krivo da neko tako priča, kao da mi preti ili sluti. Baš tako! Ne bih ni pomislila na to, ali kad ti kažu, onda ne možeš da se otrgneš od toga. Kako se ti osjećaš inače, nevezano za sve ovo? Dokle si stigla sa pripremama?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 22:54:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Boko, potpuno te razumem sto imas osecaj krivice, ali ipak mislim da je bolje sto nisi isla. Mnogo je tuzno Choopo, ja sam bila ubedjena da si vec 1na1 Jeko, super za Serpi, pozdravi i ti Anitu i bebice od nas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:03:01
|
|
|
|
*boka*
|
Pa to... Ja sam dobro, radim puno, sad imam dosta obuka, plus oko salona, ali nisam se premorila još, imam energije, pa videćemo dokle Sad od ponedeljka ću raditi i u salonu, da ga malo razradim, ali radiću koliko mi prija, gledaću da se ne preforsiram. Chipsy Jekice bravo za srculence!
< Poruku je uredio *boka* -- 24.2.2015 23:04:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:04:40
|
|
|
|
Jole84
|
Trudnice grlim vas sve Najviše virkam da vidim šta je Choopa uradila, srećno sutra ženska! Boko stvarno velika tuga... donela si ispravnu odluku, i ovako si potrešena a kamoli da si otišla, a babske priče uh...probaj da pustiš uz vetar, verovatno bismo sve mi tako savetovale da smo babe, tj kad budemo bile babe, ako me razumeš
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:12:30
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha mislile ste tako lako da me se otarasite? Neće moći boko samo polako i koliko možeš :-)))) Chipsy kako je Juca? Ja ću sad još malo da idem da se tuširam i brijem. To je dolje sigurno show Babica kad vidi ima da umre od smijeha, pola obrijano pola preskočeno. Sad konačno spremih i "torbu za porodilište"
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:13:15
|
|
|
|
Jekica_88
|
Boko mnogo mi je zao sto si izgubila drugaricu potpuno te razumem, moj muz i ja smo izgubili prijatelja pre dve godine, ne daj Boze nikom. Nemoj da te grize savest sto nisi otisla, potresla bi se jako jer prosto ne mozes da ostanes pribrana u takvim situacijama, tebi je tesko u tvojoj dusi i ti znas kako ti je pusti ostale. Chupo drzim palceve sza sutra Laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:26:10
|
|
|
|
*boka*
|
Devojke moje drage hvala puno Chupsi jaaaako mislim na tebe i želim ti da sve prodje brzo i lako, bez ikakvih komplikacija i da sa velikim osmehom dočekaš svoju bebanu! I naravno javi nam se čim pre možeš!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:29:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam puno, puno, puno Možda stignem da se javim sa kompa sutra prije nego krenem. Ako ne, javljam se sa moba bar u kratkim crtama
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:41:22
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo, samo da te i pozelim divan dan sjutra !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 24.2.2015 23:55:13
|
|
|
|
soni
|
jel spavate?? choopa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 0:21:00
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja bila malo u setnju,ali me i dalje boli glava,popila sam opet paracetamol pritisak je 120/80 nije visok ali meni izgleda smeta obzirom da imam nizak. Serpi zato te i glava bolela.Mi sa nizim pritiskom cim stigne do 100 bude lose.Ja popijem paradajz sok i bude mi bolje sto se tice glavobolje i kod skoka pritiska ga snizi.Nadam se da si bolje IZVORNA PORUKA: choopa choops Inače, jutros na ctgu jedna kontrakcija od 100, i maloprije isto jedna. Strava, cijelo vrijeme su bile tolike, a sad kad treba nema ih Ujutru na pregled i UZ i onda gore na odjeljenje pa ću vam javit kad budem znala više. Danas je bio i načelnik, kaže ne smijemo više čekat. Danas radila nalaze opet, sve OK. Gore me čeka jedna cura danas joj je pukao vodenjak, ali kažu neće prije sutra se porodit. Tako da mislim da će vjerovatno nju prvo ujutru, pa onda idem ja malo me hvata trema, ali dobro. Cupo tako to ide kad treba da bude nema.Kod mene isto tako sad kad je usitnilo i kad treba da bude kod mene ni k od kontrakcije Ipak ces ti pre mene. Moj termin pomeren za 2 mart IZVORNA PORUKA: *boka* Ne verujem ni ja i užasno mi ide na živce kad oko mene krenu da pričaju o tome. Nikad ne reagujem kad se ne tiče mene i kada te priče nisu upućene meni, ali ovo juče me baš pogodilo. Odakle ikome pravo da me plaše time da će se ako odem, mojoj bebi nešto sutra zbog toga desiti? Pošizela sam! Možda bih i sama donela odluku da ne odem, da se tamo ne bih dodatno potresla, ali ovako mi još neko nabija osećaj griže savesti! Boko moje misljenje je bolje sto nisi isla ali ne zbog babskih prica vec zbog stresa,ipak si trudnica.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 0:46:42
|
|
|
|
srculence25
|
moj tiker jeste prolupao sa danima ali izgleda dobro predvidja cim mi termin vise nije 25 vec 2 mart
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 1:09:44
|
|
|
|
jovicaa
|
samo choopi da pozelim lep i lak porodjaj i srecan rodjendan srculence i tebi da pozelim porodjaj , vec sutra pa da gurate zajedno choopa i ti
< Poruku je uredio jovicaa -- 25.2.2015 1:10:15 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 1:18:45
|
|
|
|
srculence25
|
jovice volela bih da krene ali nece kako ja hocu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 2:00:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo srećan rođendan i da bidne brzinski danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 2:09:05
|
|
|
|
srculence25
|
Draga Cupo srecan ti rodjendan Zelim ti da sve prodje brzo i lako a najlepsi poklon ces imati u rukama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 3:40:01
|
|
|
|
bubulence
|
Cupo ja dosla na kafu i tortu dok se ne porodis . Spavate okruglice!? Ja sam budna od pola dva, glava ubija, T. skoro 38 i taaakooo... Jovice ne mogu sa tel da odgovorim na pp, a komp nisam ukljucila danima. Saljem ti sutra sms
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 6:42:40
|
|
|
|
serpica
|
Jutro dupal domah,opet je bila luda noc,pored moje glavobolje i bebac se budio cele noci.ruka mi i dalje trni a svakog momenta cekam kad cu u wc da povratim...sto mrzim kad sam ovako kljakava i nikakava Boko slazem se sa svime sto su devojke rekle,bolje sto nisi isla da sebi pravis jos veci stres.. Srculenece probacu danas da kupim taj sok od paradajza pa da vidim kao ce da deluje. Bubi zasto imas tepm? kako si sad?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 7:42:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Boko samo kraktko da ti kažem. Bapske priče mani. Išla sam trudna na groblje, vodila dete na groblje (kod mog tate). Na sahranu bolje što nisi išla zbog ovog što ti rekoše devojke. To je stres preveliki. Čupo ima li te
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 8:09:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Bila vizita, pa sam išla na pregled. 7-8cm otvorena, vodenjak na samom ulazu i samo što ne pukne, bebina glavica isto na samom ulazu. Sad ću da doručkujem pa idem gore u predrađaonu. Imaju CR jutros i još jedna cura čeka porođaj, pa će me nakon njih Javiću vam se ako budem mogla Hvala vam na dobrim željama, valjda bude sve kako treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 8:16:08
|
|
|
|
lesica
|
Chupooo, bice dobro nego sta! I najlepsi poklon za rodjendan stize! Srecan rodjus mila !!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 8:20:19
|
|
|
|
jabudic
|
Čupo draga, srećan rodjendan i da ti ovo bude najljepši u životu! Biće sve super, ima da nam se javiš ekspresno, porodićeš se dok kažeš sex
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 8:27:06
|
|
|
|
adulence
|
choopo bice to jedan divan porodjaj za rodjendan zasluzila si... dobro jutro zene...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 25.2.2015 8:28:22
|
|
|
|
ishler
|
Choopa srecno,zelim ti sto brzi porodjaj.....Srecan rodjenda,dobices sigurno najlepsi poklon
< Poruku je uredio ishler -- 25.2.2015 8:30:22 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?