Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 18:38:57
|
|
|
|
buhla
|
VRT na vracaru je ok, mirno mesto, za tramvaj nesto i nisam sigurna, prometnije je a i kada sam ja bila poslednji put imali su one velike barske stolice i visoke stolove, nije bas ni tad bilo prijatno za sedeti U gradu uglavnom sedim u coffee dream-u (imaju nabolje kafe)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 18:56:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Hajde da ne bude neko zavučeno mesto, ko dolazi kolima da mu bude lako za parkiranje, ko je gradskim prevozom da ne pešači mnogo.. Možda je najbolje nešto u centru grada, ima dosta garaža i buseva.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:01:48
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Hajde da ne bude neko zavučeno mesto, ko dolazi kolima da mu bude lako za parkiranje, ko je gradskim prevozom da ne pešači mnogo.. Možda je najbolje nešto u centru grada, ima dosta garaža i buseva. Slazem se, a moj predlog je Bar Central u Kralja Petra ispod Kneza jer ima jednu prostoriju iza ove glavne koja je manja pa ako ce nas biti više možemo celu da je rezervišemo :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:03:41
|
|
|
|
guppy RR
|
Ajde žene izdogovarajte se, ali negde gde je blizu glavna autobuska stanica da mogu kući
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:06:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Onda ćemo u neku lokalnu birtiju, toga kod autobuske ima kolko hoćeš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:08:32
|
|
|
|
guppy RR
|
Ono "blizu" neka se razume kao "da može neko da me odvede na autobusku stanicu peške", inače ima da se izgubim i zaglavim u BG do sutradan
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:15:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeeeeeeeeeej Biće onda i ispijanje jutarnje kafice sa Guppy u BG
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 19:29:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Hahahahahahaha da vam nije palo na pamet slučajno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 20:49:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Brace Jerkovic? Hocete onda VRT, na crvenom krstu. Tamo je mnogo lepo. Dajte zene i neke druge predloge... super je mesto ali kada je lepo vreme, basta im je fantazija , unutra je isto lepo ali ne kao basta( ona je bas posebna).... ...a ne znam koliko ce biti lepo vreme 19-og, jer neko citao prognozu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:07:23
|
|
|
|
magde
|
samo ja nemogu da pijem kafu sa vamaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:09:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: magde samo ja nemogu da pijem kafu sa vamaaaaaaaaa magde .. ...draga ni ja necu biti u Beogradu na RR kafi iako sam iz Beogrsada , jer radim do 20h, i nema sanse da se izvucem....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:09:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Onda ćemo u neku lokalnu birtiju, toga kod autobuske ima kolko hoćeš Ima jedna fenomenalna na BASovoj stanici, stolnjaci i pepeljera su još iz Titovog doba.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:12:18
|
|
|
|
dunja RR
|
ima pored onog bioskopa gde se prizakuju samo bezobrazni filmovi ,
< Poruku je uredio dunja -- 11.10.2009 21:13:28 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:13:58
|
|
|
|
magde
|
znate sta vi me ovde puno volite i druzite nego iz makedonski forum na rongeraja i zelim da pijem kafu sa vama ako bog da neko vreme nekada i negde
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:17:03
|
|
|
|
Jeca*
|
Magde žene, jel postoji šansa da sve ovo pomerimo za sredu 21.10. u 17h? Onda će moći i dunja da nam se pridruži! ja predlažem costa coffe prekoputa hotela Metropol, kod pravnog faxa. Gore na spratu je baš lepo a i blizu je autobuska stanica, tramvajem 2 stanice Beogradskom ulicom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:20:24
|
|
|
|
magde
|
ne pripadam na ovoj temi ali grlim vas sve i lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:22:03
|
|
|
|
Jeca*
|
draga, pripadaš i dobrodošla si kad god došla. Organizovaćemo kaficu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:24:34
|
|
|
|
magde
|
nemam nikakvih roda tamo ali strasno volim SRBIJU i hvala vam i tebe JECA za sve
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:24:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Magde žene, jel postoji šansa da sve ovo pomerimo za sredu 21.10. u 17h? Onda će moći i dunja da nam se pridruži! ja predlažem costa coffe prekoputa hotela Metropol, kod pravnog faxa. Gore na spratu je baš lepo a i blizu je autobuska stanica, tramvajem 2 stanice Beogradskom ulicom
< Poruku je uredio dunja -- 11.10.2009 21:31:17 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:30:06
|
|
|
|
Jeca*
|
bice valjda prilike. kiss
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:33:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR bice valjda prilike. kiss ej, tek sada sam videla da pricas za 21.10., to moze: ja mislila da mislis na ovu sada sredu -14.10., umorna sam ne razmisljam; 21.10. sam slobodna, posle 17 h ako moze tada, ja vam se pridruzujem...
< Poruku je uredio dunja -- 11.10.2009 21:34:46 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:36:35
|
|
|
|
Jeca*
|
pa zbunila si me, ja sam taman mislila da sam ti dobro skontala raspored ja predlozila i to i onaj costa cofee, pa nek vecina odluci. Posto je meni stvarno svejedno da li ce biti ponedeljak ili sreda. Jedino mi je palo na pamet da sam zaboravila na guppy .....sorry draga tako da, bolje da vise ne dajem predloge, nego hajde sad izdogovarajte se
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:39:17
|
|
|
|
dunja RR
|
da i ja mislim da je Guppy samo u ponedeljak u Beogradu, tako da eto, jos jednom, za mene ne brinite, ja ionako idem u N.Sad, a u Beogradu ce biti prilike, tu smo
< Poruku je uredio dunja -- 11.10.2009 21:42:33 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 21:40:31
|
|
|
|
Verus
|
jel ispijate vi tu bg kaficu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?