Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 22:59:53
|
|
|
|
viking
|
A možda vam Guppy dozvoli da vi dođete kod nas u BG?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:00:34
|
|
|
|
cicko
|
Prve smo se setileeee!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:01:57
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: viking A možda vam Guppy dozvoli da vi dođete kod nas u BG? Ne moze zbog ovog KLIK
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:02:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking A možda vam Guppy dozvoli da vi dođete kod nas u BG? takmicenje je u broj-u rr clanica ( clanova) koji dodju na sastanak....a ako bude samo u jednom gradu, nista od takmicenja
< Poruku je uredio dunja -- 10.10.2009 23:06:34 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:02:41
|
|
|
|
viking
|
pametnice! To je u stvari bitka između BG i NS Ali to onda znači da devojke iz BG ne smeju da idu u NS i obrnuto
< Poruku je uredio viking -- 10.10.2009 23:05:12 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:08:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking pametnice! To je u stvari bitka između BG i NS Ali to onda znači da devojke iz BG ne smeju da idu u NS i obrnuto i Nisa, za sada ima dva predstavnika Modessty i njena , samo one ne piju kafu , za njih moze neki sokic...
< Poruku je uredio dunja -- 10.10.2009 23:11:20 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:11:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo prijavljujem se i za 19-ti.. Radim do 16h, do 17:30 ima da potrošim brdo para od dosade
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:11:45
|
|
|
|
viking
|
Ne, mislila sam da realno samo BG i NS imaju dovoljno članica da mogu da se takmiče međusobno... Ima nas naravno i u drugim gradovima, ali ne u ovolikom broju (hm, logično ) tj. takmičenje nije baš fer... p.s. ako zbog učešća na ovoj temi ne zaslužim još jednu zvezdicu, ništa nisam uradila
< Poruku je uredio viking -- 10.10.2009 23:13:22 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:14:17
|
|
|
|
simke
|
Ma ebo takmicenje ja bih volela sve da vas upoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:16:39
|
|
|
|
viking
|
Takođe, ali vidiš da ne da Guppy Stala je na put naše ljubavi
< Poruku je uredio viking -- 10.10.2009 23:17:05 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:25:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking Ne, mislila sam da realno samo BG i NS imaju dovoljno članica da mogu da se takmiče međusobno... Ima nas naravno i u drugim gradovima, ali ne u ovolikom broju (hm, logično ) tj. takmičenje nije baš fer... p.s. ako zbog učešća na ovoj temi ne zaslužim još jednu zvezdicu, ništa nisam uradila Zrenjanin smo zaboravile, i one su brojne
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:34:19
|
|
|
|
guppy RR
|
ima Zrenjanin, ima i Banja Luka .. doduše van Srbije, ali i one su NAŠE!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:35:41
|
|
|
|
guppy RR
|
INAČE... što se mene tiče, možemo svi u Beograd, čak bi meni bilo lakše da sav put obavim u jednom danu. ALI (!!!) onda susret u Beogradu stvarno ne može da bude na ponedeljak, jer mnogi rade... Zato sam lupila po stolu... baš je lepo što u dva grada organizujemo susrete sa 10+ devojaka. Da se svi zgrnemo u jedan grad, bilo bi nas ukupno 10, jer svako ima svoje obaveze!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:41:12
|
|
|
|
viking
|
Ma šalimo se mi Guppy, vidiš da smo dokone pa kuckamo ovde šta god nam padne na pamet. Ovo je veliki uspeh, da se organizujemo "iz prve", a predlog za spajanje je više bio šala... Svima nam je jesano da 30 žena/trudnica/majki iz 2-3 grada ne bi uspeo da se dogovori ni u ludilu...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.10.2009 23:52:41
|
|
|
|
sanji
|
Ženske LAKU NOĆ! Neka mi neka od vas pusti pp kad se dogovorite za taćno vreme i mesto!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 10:27:46
|
|
|
|
Delijagirl
|
"kafa" Beograd Jeca RR (ako je posle 17h, bez deteta ) Buhla (od 17h, dolazim s u ) Sanji ( i u ) Viking (posle 17, negdje sa mogucnostjom parkiranja) Rivana LilyT Mimavb Mihi (verovatno bez ) AnaRR (odgovara datum, radi do 16:00 do 17:30 ima da potrosi brdo para od dosade ) Zoka81 Guppy (poslepodne, bez ) Pticica (samo da sluze pivo ) Skoki Sephora( posle 17h, verovatno bez ) DG (moguce oplodjeno jaje ) Devojke sa samo mi napisite kada bi vama odgovaralo i dal dolazite sa da znamo izabrati mesto Ako mi je neko promakao ja se zaista izvinjavam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 11:50:43
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni pade na pamet TRAMVAJ, na uglu Ruzveltove i 27. marta. Prekoputa je garaža Vukov spomenik, služe pivo, a i na 5min mi je od kuće
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:10:47
|
|
|
|
Jeca*
|
? ma ja se šalim, može bilo gde...gde odluči većina. U kom si ti kraju grada?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:12:59
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Vidim da cu ja ladno da se izgubim dok dodjem na rr skup Draga posto smo komsinice mozemo zajedno iz jerkovica da krenemo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:16:20
|
|
|
|
Rivana
|
Bez sale mozemo zajedno ja cu ili sa Lukom ili sama ne znam jos zavisi kakvo vreme bude i da li ce da spava sa njim se nikad ne zna
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:32:33
|
|
|
|
Jeca*
|
Brace Jerkovic? Hocete onda VRT, na crvenom krstu. Tamo je mnogo lepo. Dajte zene i neke druge predloge...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:34:14
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Brace Jerkovic? Hocete onda VRT, na crvenom krstu. Tamo je mnogo lepo. Dajte zene i neke druge predloge... A gde je to na krstu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:36:41
|
|
|
|
Jeca*
|
tačno prekoputa SC Vračar
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.10.2009 12:38:36
|
|
|
|
Rivana
|
Moze, meni nista ne pada na pamet pa gde se dogovorite ja cu doci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?