Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 19.7.2012 15:45:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam za druge , ja se ne plasim zaraze i kupanja u istoj vodi nego povreda imam iracionalan strah od klizanja u kupatilu i za sebe a tek za njih i onda tripujem da ce ako bude pored mene pasti i da cu ja pasti preko nje/njega .. Jednostavno se kupam sama , Aki odavno ne ulazi , valjda je video sve sto je mogao , a Petra i sada stoji pored kade , i ceka da je poprskam . ja se nikad ne kupam u kadi , samo se tusiram i onda dosta vode poprskam po kupatilu , pa sad kad Petra udje za mnom , ja po podu prostrem peskire samo da se ne oklizne dok ja ne gledam
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.7.2012 21:43:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 19.7.2012 21:48:32
|
|
|
|
MicinaMama
|
Meni nikada ne moze biti isto telo moje kao decije...Ja i moja Mica se tusiramo zajedno u tus kabini,ali da se zajedno kupamo u kade nebih sigurno.Nebih zbog nje...bezi ja matora da idem sa detetom
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.7.2012 21:50:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 20.7.2012 8:50:09
|
|
|
|
Modessty
|
Imamo i ovu temu?! Kupali smo se zajedno prošlog leta kad je bilo mnogo vruće a mi bez klime i bez bazena koji bi moga da stane na terasi. Napunimo kadu, ubacimo igračke i igranjac i kupanjac - Danilo i ja. Onda kad završimo, ispustimo vodu pa se istuširamo. Ne vidim razliku izmedju bazena i kade. To je isto samo što je bazen veći i mnogo više ljudi stane u njega. Neki dan se mm tuširao i Danilo hteo da se tušira sa tatom. Tata ga skinuo i ubacio kod sebe pod tuš. Smejali su se ko ludi. Ne vidim u čemu je problem?!
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 20.7.2012 8:52:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde ima tema o kojima i ne sanjaš Ja više ne komentarišem-ja sam za veliko ZA, ali vidim da su neki baš baš jako protiv pa svratim samo da čitam, kao i na mnoge druge teme....
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 20.7.2012 8:53:25
|
|
|
|
Olga75
|
ja se sa zvercicom nikad nisam kupala u kadi a kad smo se tusirale zajedno ( dva puta ) onda sam ja imala donji deo kupaceg nekako mi ne ide moja gola straznjica i dete u kadi , one kojekakve bakterijetine i stajaznam sto moze da iscuri iz odraslih , nekako mi je ni bazen ne koristimo zajedno tj ona ga koristi a mi se polivamo slaufom
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 20.7.2012 8:55:51
|
|
|
|
Modessty
|
more kad ja legoh neki dan u ono njegovo bazenče leleeeeee ništa me nije tako rashladilo kao to! A Danilo bio presrećan što je došo neko da se igra s njim
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 20.7.2012 8:57:59
|
|
|
|
minna
|
Mi nismo, mislim nikad mi nije palo na pamet...samo bih zakomplikovala izlazak iz kade, pa brisanje... ovako lepo okupam njega, posle sebe i gotovo A u bazen udjem zajedno sa njim, ne onaj mali njegov bazen nego veci...
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 13:17:45
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: minna Mi nismo, mislim nikad mi nije palo na pamet...samo bih zakomplikovala izlazak iz kade, pa brisanje... ovako lepo okupam njega, posle sebe i gotovo A u bazen udjem zajedno sa njim, ne onaj mali njegov bazen nego veci... isto tako !
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 13:41:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ja planiram jednom uskočit kod T u kadu da se pošteno izigramo sa patkicama i pjenom ,posle nek mm priskače u pomoć
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 13:58:33
|
|
|
|
branki*
|
ja sam se sa bozom tusirala zajedno vise puta...meni je to ok.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 16:32:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Dok je bila manja jesmo,sad ne.Ne osecam se prijatno,a i bakterije
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 17:30:57
|
|
|
|
serpica
|
Jedino kad sam se tuisrala sa decom zajedno i to svega par puta je kad smo bili na moru pa da ustedimo vreme,kod kuce nisam nikad,a u kadi i ja jedva stanem a kamoli jos i dete,nema mesta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 17:44:17
|
|
|
|
Kata90
|
Po meni je nezdravo u svakom slucaju.......
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 17:44:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Sa ćerkom sam se tuširala možda dva put, muž sa sinom isto...Nemamo kadu, a i da imamo ne bih se kupala sa njima.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.2.2015 17:57:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se sa svojom decom nikad nisam kupala zajedno u kadi
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.3.2016 12:15:33
|
|
|
|
branki*
|
malopre sam bila da se istusiram i dosla boka i ja otvorim vrata od tus kabine i ona brka po onoj vodi i hoce da udje,sva se namokrila.ja je skinuh i ubacih u kadicu,tako da smo imale prvo zajednicko brckanje
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.3.2016 12:26:46
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja nikad se nisam kupala zajedno u kadi sa decom
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.3.2016 13:08:32
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Baš lepo Branki. Meni je to ok. Mm se prvo istušira pa onda napuni kadu za njega i G. Pa to je sreća neviđena. Samo se čuje vriska i smeh. Ja ipak volim sama da budem bar dok se kupam.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.3.2016 14:41:52
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam se sa T tuširala zajedno na moru a ovako još nikako iako sam govorila da ću uskočiti nekad kod nje u kadu.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 21.3.2016 17:24:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Muz i sin su se mozda par puta kupali zajedno. On i ja nismo.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 5.6.2016 23:20:28
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja nisam protiv uopšte. Sa Živom sam se već kupala par puta. Razlog što više volim da se kupam sama je 15 minut amira i tišine Ali ako izrazi želju da dođe ne uskraćujem ,ne bih ni dečacima ali oni više ne traže Kada su bili mali možda sams e i sa njima par puta okupala ali što neko reče, tesno je pa i nije neko uživanje
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 5.6.2016 23:24:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja E voli dugo da se kupa u svojoj kadici pa cesto stignem da oribam kupatilo za to vreme ili uskocim pored nje da se istusiram
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 6.6.2016 1:15:44
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Sa ćerkom sam se tuširala možda dva put, muž sa sinom isto...Nemamo kadu, a i da imamo ne bih se kupala sa njima. Mala je imala strah od vode, pa smo se do nedavno tuširale zajedno. TJ ona kod mne u rukama, pa je nekako polivam. Ma užas živi. Stalno sam mislila kako će da mi ispadne. A sada se konačno navikla na kadicu i tako je kupam. I dalje važi pravilo da se nikad ne bih kupala u kadi (znači mislim na ono da se napuni voda i sjedi se sa djetetom u toj vodi ) sa djecom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?