Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:55:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Imamo 2 WC-a zajednička na cijelom odjeljenju za 4 sobe. A nisu mi jasni ni oni, ako su znali mogli su reć njoj nek ide u jedan, a mi ostale u drugi Mislim možda sad pretjerujem, ali...Još ja nikad ne sjedam na šolju nigdje nego kući, ali sad su mi rekli da ne smijem da trpim jer to pogoršava kontrakcije, i kad imam stolicu moram da sjednem. Naprskam ja dasku asepsolom, i očistim vlažnom i stavim papir onda, pa tek sjednem, ali kad sam ovo sad čula...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:02:42
|
|
|
|
glukica
|
Dobro jutro,ja cekam da doruckujem nesto pa da pijem i dalje se ne javljam nikome..juce isto zvoni tel,sestra me zove 6-7 puta jooj kako me to iznervira..svi salju poruke kako sam sta ima novo kao da ne bih javila svima da sam se porodila ,ne razumem nervozna sam..niko to ne razume.. jao Cupo kineskinja.pa nije blizu tebe bila? super sto si dosta izgurala,ne moras vise mnogo da se brines ipak si sad u bezbednoj zoni! Tvoja beba hoce napolje.. a ova moja nema nikakvu nameru da izlazi,lepo joj kod mame.. Zamislite juce kad sam bila na kontroli i radi mi dr uz..i gleda onaj protok iz pupcane vrpce..i gleda i gleda i ne moze nesto da uradi i sva se uspanicila..mm i ja prebledeli,cutimo sve cekam da kaze nsto.. i ona izleti kaze moram po koleginicu,dolazi onda jos jedna dr(a obe su tako mlade)da bi onda u nekom trenutku rekle,nije nam monitor nesto u redu pa kad ih nismo ubile,kao sa bebom je sve u redu.. ej ja mislim da namerno rade takve stvari,to mi se toliko puta desilo.. uzas..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:05:01
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: jabudic Pa vjerovatno ću onda u Codru, tamo za jednu nedelju. Je li mi rano? Sjutra sam 18. agencija. hhhhhhhhhhhaaahahahahaahahahahh Idi kući, dosta si radila za danas! Ne znam, ja sam išla između 22-24ned, pa su mi ovdje rekli da su oni drugačije. Nemam pojma, boka će znat... Je li moguće da sam ovo napisala? A što se Kineskinje tiče, nemam riječi. Dobro ti to očistiš, ali nije svejedno, jbg.
< Poruku je uredio jabudic -- 11.2.2015 11:06:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:07:24
|
|
|
|
choopa choops
|
ma ne obraćaj pažnju na pozive...Uh glukice da ih zadaviš! Ma ona je u drugoj sobi, ali imamo svi zajednički wc Hranu svoju jede, ne dobija bolničku, tako da za pribor ajde ne rbinem. Ali kako nam nisu rekli?! Još se ja nerviram oko ove jedne što ostavlja pepeo za sobom i nekad ne potegne vodu, kad ono... Strava!
< Poruku je uredio choopa choops -- 11.2.2015 11:09:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:08:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: glukica Dobro jutro,ja cekam da doruckujem nesto pa da pijem i dalje se ne javljam nikome..juce isto zvoni tel,sestra me zove 6-7 puta jooj kako me to iznervira..svi salju poruke kako sam sta ima novo kao da ne bih javila svima da sam se porodila ,ne razumem nervozna sam..niko to ne razume.. jao Cupo kineskinja.pa nije blizu tebe bila? super sto si dosta izgurala,ne moras vise mnogo da se brines ipak si sad u bezbednoj zoni! Tvoja beba hoce napolje.. a ova moja nema nikakvu nameru da izlazi,lepo joj kod mame.. Zamislite juce kad sam bila na kontroli i radi mi dr uz..i gleda onaj protok iz pupcane vrpce..i gleda i gleda i ne moze nesto da uradi i sva se uspanicila..mm i ja prebledeli,cutimo sve cekam da kaze nsto.. i ona izleti kaze moram po koleginicu,dolazi onda jos jedna dr(a obe su tako mlade)da bi onda u nekom trenutku rekle,nije nam monitor nesto u redu pa kad ih nismo ubile,kao sa bebom je sve u redu.. ej ja mislim da namerno rade takve stvari,to mi se toliko puta desilo.. uzas.. Jao, glukice tacno znam kako ti je, tako su i mene smarali, cak i neki nebitni ljudi mi pisu, strasno. Polako, beba ce sama krenuti kad joj bude vrijeme. te
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:17:48
|
|
|
|
jabudic
|
Eco, lagano, ti si po tikeru 42.nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:20:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Imamo 2 WC-a zajednička na cijelom odjeljenju za 4 sobe. A nisu mi jasni ni oni, ako su znali mogli su reć njoj nek ide u jedan, a mi ostale u drugi Mislim možda sad pretjerujem, ali...Još ja nikad ne sjedam na šolju nigdje nego kući, ali sad su mi rekli da ne smijem da trpim jer to pogoršava kontrakcije, i kad imam stolicu moram da sjednem. Naprskam ja dasku asepsolom, i očistim vlažnom i stavim papir onda, pa tek sjednem, ali kad sam ovo sad čula... hahahahah pa ti draga dok sve pripremis prodje godina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:25:50
|
|
|
|
choopa choops
|
bubu, ne pitaj, ja imam fobiju od sjedanja na šolju. Samo kući i kod mame. I sad mi tako kažu i ja rekoh ajde ionako sam psihički blokirana, i moram jer sam imala te zatvore, pa me boli stomak i od toga. I natjeram se nekako. I evo. Znala sam da nisam trebala, sad ću samo da mislim...Još su mi radili te testove sad u bolnici jer mi treba za matične ćelije, naravno da je sve bilo OK. Znam da se to ne prenosi tako lako, ali ja sam imala jednog druga narkomana imao je hep., koji kad je umro, mi išli da se javimo, ja sam cijelo vrijeme mislila hoće li mi šta bit jer smo popili po čašu soka tamo To je psiha.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:26:01
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: choopa choops Imamo 2 WC-a zajednička na cijelom odjeljenju za 4 sobe. A nisu mi jasni ni oni, ako su znali mogli su reć njoj nek ide u jedan, a mi ostale u drugi Mislim možda sad pretjerujem, ali...Još ja nikad ne sjedam na šolju nigdje nego kući, ali sad su mi rekli da ne smijem da trpim jer to pogoršava kontrakcije, i kad imam stolicu moram da sjednem. Naprskam ja dasku asepsolom, i očistim vlažnom i stavim papir onda, pa tek sjednem, ali kad sam ovo sad čula... hahahahah pa ti draga dok sve pripremis prodje godina ovako sam i ja a i za tusiranje,svuda asepsol choopa,ne prenosi se valjda bas tako hepatitis..izdrzi jos malko,jaka si ti,carica si,vidim po postovima,nista ti ne pada tesko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:28:08
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: soni Nata11 dobrodosla Malo si me pomesala sa nekim Soni a nisam jos uvek ali mozda je ovo dobar znak
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:37:25
|
|
|
|
*boka*
|
Dan dan al ste se raspisale od jutros, ne postizavam da procitam, a tek me od nocaske nema. Ja potpisala ugovor za lokal, tako da od ovih dana zvanicno pocinjemo sa radovima. Sad treba da jurim servis za solarijum da vidimo moze li da se sredi, jer je stajao par godina u garazi, valjda mu nije nista I tako. Choopsi cestitam ti ulazak u 9. mesec Bar sad pokusaj maaalkice da se opustis i uzivas u trudnoci, naravno koliko je to moguce u bolnickim uslovima sa komsijama kinezima Kakav bre hepatitis... uh... Ja sam sa sobom u bolnici uvek imala asepsol u spreju i gel za trenutnu dezinfekciju. Ja takodje imam veliki problem sa odlaskom u WC bilo gde, ako to nije moja kuca. Uuuzasno sam gadljiva! Mada smo mi u bolnici imali svoj WC, svaka soba je imala svoj WC koji je jako cist i delis samo sa jednom cimerkom, ali opet... Jabude, teta Boka da ti objasni za EUZ hihihi... Meni je moja DR. rekla da se za te genetske markere EUZ radi izmedju 11. i 13. nedelje kada se radi double test i kasnije izmedju 17. i 19. nedelje jer se tada vidi ono sto se nije moglo videti u tom ranom periodu. To oni zovu genetski sonogram. Meni je i u prosloj i u ovoj trudnoci Dr. Zivanic, koji vazi za najboljeg UZ dijagnosticara ovde zakazao u tom periodu. Posle sam isla jos jednom u 24. ili 25. nedelji kao Choopa, tad se gledaju detaljno unutrasnji organi i ne znam sta jos. Pogledacu sad bas kad sam isla i sta su gledali. Sve vas jako, vec sam pozaboravljala sta sam procitala jos... baby brain hihihi
< Poruku je uredio *boka* -- 11.2.2015 11:40:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:39:41
|
|
|
|
jabudic
|
Teta Boko, može li 4D ujedno da mi bude i ekspertski? I kada da odem na 4D, pa da mi vide sve, i pol izmedju ostalog Dakle, sve je OK, ne trebaju mi dodatne analize, samo hoću fino da vidim bebu.
< Poruku je uredio jabudic -- 11.2.2015 11:42:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:41:08
|
|
|
|
Valerie
|
chupo, samo ti dezinfikuj, nikad ne znas ko sta ima. hepatitis je nazalost kod nas prilicno cest, mislim da ima vise b nego c, oba se prenose krvlju, ne moze preko case itd. ja sam se sokirala kad sam cula da je deda od mm imao hep c, bili kod njih puno puta, jeli... ali ne moze tako da se prenese. i na poslu smo imali vise ljudi sa hep b, isto isti wc-i, ali naravno da nikad nisam sedala, ne zbog njih, nego mi to ne bi palo napamet. dobro je da se sada deca vakcinisu protiv hep b, ne znam zasto mi nismo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:43:50
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: soni Nata11 dobrodosla Malo si me pomesala sa nekim Soni a nisam jos uvek ali mozda je ovo dobar znak A sta ako te nije pomesala? Mozda Soni zna nesto sto ti ne znas, trudnoca je cudo pozdrav za sve vas.. Choopo drzi se jos malo, mada ako u bolnicu ne udjes lud takav ces sigurno iz nje izaci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:44:59
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Teta Boko, može li 4D ujedno da mi bude i ekspertski? I kada da odem na 4D, pa da mi vide sve, i pol izmedju ostalog Pa meni je svaki EUZ bio kombinacija obicnog i 4D. Neke stvari se gledaju na obicnom, a neke na 4D. I naravno tada vidi unutrasnje organe bebe i nema potrebe da gleda ima li beba visuljak ili ne. Secam se tad u 24. ili 25. nedelji ( to u 18. nismo ni pitali, jer smo verovali da je decak) mm pita Dr da li se vidi pol i ja skocim na njega, pa znamo da je decak sta opet pitas, a Dr. kaze aaa ne ne, ovo je devojcica. Ja zbunjena kazem kako to sad, vec dva puta su nam potvrdili da je decak, a on rece pa malo bi nezgodno bilo da decak ima matericu i jajnike... Tako da i to vide. Sad ce ti verovatno reci, ako ne kazu pitaj. Ovaj nas ne govori dok sam ne pitas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 11:57:01
|
|
|
|
adulence
|
Jao choopo pa divno H.novi,mi vec dvw godinw letujemo u Kumboru,a ove godine merkamo Novi...heheheh...malo sam van teme sorry... IZVORNA PORUKA: choopa choops Adullence ja sam iz H.Novog. jabudicu, da treba ti uput iz Doma Zdravlja, ali moja dr kaže da ti koji rade gore na tom aparatu i nisu neki stručnjaci. Ona mi je tad rekla da mi može dat uput, ali da smatra da je bolje da odem kod nekoga ko je bolji stručnjak. 70e je u Codri. Nema ti nigdje nego u PG. Kažem ti, Đurović u Ko ti isto može dosta reć i odličan je dr, ali samo mu je 3D aparat, pa nema finih sličica jess javi sutra kako je bilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:01:10
|
|
|
|
*boka*
|
Dodjite svi kod nas u Busat u Utjehu sad na leto Da raspalimo neki rostilj i da pijemo ''ladne limunade!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:04:24
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern Choopo drzi se jos malo, mada ako u bolnicu ne udjes lud takav ces sigurno iz nje izaci hahaha Ova ti je ka' Njegoševa A pošto sam ja ušla luda, mogu da izađem samo još potpuno šenuta! Znam da se to ne renosi baš tako lako, ali me nerviraju što nas nisu upozorili. Šta, možda neka trudnica još manje pazi, možda sjeda i ne razmišlja. Ma bezveze. Bili mi sad moji malo da svrate, ja čekam ručak, da vidim šta je za danas, ako je neki jadan, onda ću da naručim da mi donesu nešto iz kuće. Jabudicu fino će ti reć Stanišić da je djevojčica, vidjeće se sigurno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:08:26
|
|
|
|
*boka*
|
Jabude a za kad si zakazala? Ili tek treba? Meni je zakazano za 19.02. popodne.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:08:56
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala vam drage moje na objašnjenjima. Onda ću vidjeti da mi ujna zakaže, ona kod njega vodi trudnoć, dobro se znaju i tamo će se i poradjati (2500€ ), samo da vidim sa mm kad bismo mogli skoknuti do PG. Boko nisam zakazala, ali pošto se beba ne dade juče, valjda će se malo ljepše namjestiti za ovo slikanje
< Poruku je uredio jabudic -- 11.2.2015 12:09:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:19:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Adulence boko, ma mi smo se dogovarali znaš otkad, ali ne ide Ja sam i Diablu, što živimo u istom gradu vidjel samo jednom, i to slučajno. Mi ljeti imamo previše obaveza, kad idemo preko trajekta to je obično poslom. Nema vremena za odmor ljeti. Ako se okupamo 5 puta u moru to je woooooohoooooo. A inače primjetila sam da vas baš dosta ima da idete dolje put Bara...Najluđe kad su pričaali za neka mjesta i plaže, a ja ni čula, a kamoli bila Eh zaboravih da čestitam potpisivanje ugovora za poslovni prsotor!! Da bude berićetan!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:30:13
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala choopsi, nadam se da ce biti bericetan. Sad se mora razraditi jer je nova lokacija, a pogodite iz tri puta ko je za to razradjivanje zaduzen i odgovoran? Sto dalje implicira da cu se mozda u salonu i poradjati I to na stolu za masazu! Mi imamo kucu u Utjehi, odnosno mesto se zove Busat, izmedju Bara i Ulcinja je, pa tamo letujemo godinama. Lepo nam je tamo, celo drustvo imamo dole i uvek se dogovorimo da svi odemo u istom periodu. Bas se lepo druzimo i provodimo. Mi na krovu kuce imamo oooogromnu terasu i tu cesto pravimo rostilj i sedeljke sa drustvom. Kad odem javim se i dobrodosli ste svi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:32:51
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj mačke, gde ste? Ja da vas obiđem malo, konačno kao ali kao odspavasmo malo noćas. Sad se ganjamo po kući. Vidim na broju ste sve još uvek Joooj, ja bi trebalo da zovem da zakažem kontrolu za sledeću ili onu tamo nedelju, hmmm setiću se valjda popodne. Cupo, drž se, drž se... ćakulanje ovde će da uspori kontrakcije i odvuče misli, i eto tebe u 38.-39. nedelji.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:38:38
|
|
|
|
Tanjica81
|
Boko super za lokal... Chipsy ...bice sve ok. Ne znam kako izdrzavas.. Amelia draga napokon si docekala uz...super. I koja si nedelja? Koliko se secam tu smo blizu... Serpi Choopo jos malo... 20.februar je li? Sto se tice WC solja i ja ih stalno brisem, ali ne verujem da ista pomaze, samo mojoj psihi... . Ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 12:42:34
|
|
|
|
*boka*
|
Tanjice hvala! Pisala sam ti na temi za double.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?