Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:51:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Ako nisi, ima da ti nađem najskuplji
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:00:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Sad mi je bila vizita, dr i dvije sestre i svi navijaju da se beba rodi u znaku Vodolije Još neka babica sinoć isto, haos mi prave Kaže dr ona je sebi natempirala da rodi sina kao vodoliju. Ovo je ludnica Uglavnom, kaže da je Ok, da su bebi crijeva spremna, to mi je rekla onaj dan na UZ i da ako beba hoće da izađe, hoće. Idem da doručkujem svoj obilni doručak :-))))))))))
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:13:59
|
|
|
|
jabudic
|
Bravo Čupo, eto biće sve OK! Nemoj više da se nerviraš i brineš, dala si sve od sebe, beba mora biti dobro. Nego, reci mi gdje si ti išla na ekspertni i u kojoj nedelji? Mislim da si Codru pominjala? Rekla mi je dr slaće me na ekspertski, pa koliko se sjećam onaj drugi se radi od 18-19.nedelje? Otišla bih malo da svi porodično vidimo bebu u finom izdanju Ja evo spremila kafu, nisam ništa gricnula pa mi muka. Mm svraćao da mu kopiram neke papire i ode da preda moje papire za komisiju. Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:18:39
|
|
|
|
soni
|
dobar dan... jabudic sto prvo nisi pojela burek za mene pa onda kaficu...jede mi se bureeek chupo super da je sve ok...ajde najedi se obilno chupsy zagrljaj za Jucu hrabricu i tebe i taju... Nata11 dobrodosla ostale trudnice jel ste dobro...kakvi su planovi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:22:15
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ako nisi, ima da ti nađem najskuplji ajde onda moze i 18feb za svaki slucaj
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:25:59
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro okruglice! hoce li neka da se poradja? Cupo ti se ne racunas, tebi sam odredila da se porodis na svoj rodjendan, da znas. i tacka. cipsy ne znam sta da ti kazem, divim se i tebi sto trudna prolazis kroz sve to, Juci sto sve to prezivljava a i tm sto je sa njom u ovim trenucima, morace Bog da vas nagradi dobrim rezultatima! serpi, jabudice, boko, soni i ostale sexike, sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:27:11
|
|
|
|
serpica
|
Oooo Bubi pa ti si poranila u to ime evo samo za tebe jedna ja odoh da doruckujem...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:30:58
|
|
|
|
soni
|
bubi kako so ??? serpi i ti poranila???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:36:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Oooo Bubi pa ti si poranila u to ime evo samo za tebe jedna ja odoh da doruckujem... mmm hvala draga. da da, poranila, jos u 7 smo ustale. beba je stucala pa nas je probudila... prijatno draga! soni superiska! za sada je sve odlicno, samo neka ovako ostane...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 8:48:28
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav drage... Stigli su mi rezultati Dabl-a, pa molim vas da virnete... Hvala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 9:20:19
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha šerpice, gotovo je sad Ma jok, ja definitvno prognoziram najviše do petka... jabude da u Codru kod Stanišića. Njega mi je dr preporučila kao da je najbolji za EUZ, e sad je li ili nije ne znam. Onako malo je ćutljiv, ali nije neprijatan ili nešto...Ne sjećam se koja je nedelja bila, vidjeću poslije, ima tu upisano na slike sa UZ. Ali mislimda sam ja išla oko 23nedelje. Na taj od 18 ned sam išla u Ko kod Đurovića. Došla mi sad bivša cimerka i donijela kafu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 9:50:36
|
|
|
|
jovicaa
|
bravo cupo usla si u deveti ne brini sad, najbitnije je sve proslo, ako izguras jos izguras, ako ne, bice ok kod mene sve standardno..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:10:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Nisam vas ni počastila danas za srećan ulazak u deveti! Ti samo polako, poštedi se koliko možeš, ali vidim da je sve dobro pa i nema razoga za brigu Evo ih Kinezi u sobi do počeli da gledaju filmove, ako nestanem, znači nemam interneta. Žao mi jadnica Kineskinja, ne zna ni srpski, pa joj muž dođe. Ima jake kontrakcije a tek je 6 ili 7 mjesec. Nadam se da će i ona da izdrži što duže. Kako mi prija kafa ne mogu vam opisat Iako nisam nikad mogla pit kafu bez šećera, ali sad mi tako nešto prija, valjda mi je muka od čajeva, vode i jogurta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:24:55
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan stomacici,ja jutros isla kod dr po rezultate krvne slike i Urina sve je odlicno,dobila sam uput za misovic za dabl test,pa cu videti sta cu i kako...sada sam na poslu cekam knjigovodju da mu dam radnu knjizicu,da me prijavi ,pa polakO da uzmem trudbicko da otvorim ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:25:31
|
|
|
|
choopa choops
|
Jabudicu, sad sam našla...ja sam išla na taj EUZ na 4D u 22+5ned. A ne znam znaš li, imaš to i u KBC, besplatno. tako mi je neko rekao...Mada ja sam ipšla ovamo zbog preporuke.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:26:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Adulence bravo za nalaze
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:27:56
|
|
|
|
adulence
|
Choopa pa ja tek sad procitah,ti si negde na moru,jaooooo divnoooo....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:30:41
|
|
|
|
jabudic
|
Čupo, rekla mi je i drugarica da ima u KBC besplatno, ali za to treba upit, znači čekam sledeću kontrolu, ko živ ko mrtav. Pitala sam ima li gdje u Budvi, da ne idem u Pg, ali valjda nema 4D.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:38:37
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro!! Choopo, bas mi je drago da ti je bolje. Amelia, cestitam, sad mozes malo da su opustis. Ja sutra na uz, opet me hvata panika, kontam da mi nocas nema spavanja. Gde nam je Srculence? Nadam se da joj je muz bolje. Chipsy, ne mogu da zamislim kako sve to izdrzavas, ali mora biti bolje.
< Poruku je uredio jess021 -- 11.2.2015 10:40:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:39:56
|
|
|
|
branki*
|
adulence,super sto je sve ok. choopo,samo ti teraj i guraj,ko zna dokle ces da izguras ja vadila danas one papire sto su potrebni za roditeljski,pa sto mora majka licno da ide,odvela bozu u obdaniste,sveki cuvala bebanu,sad je zaspala,ja je naravno nosila i tako...bukvalno sisa na svakih 2 i po sata i danju i nocu,ne promasi nijednom....u ponedeljak idemo na prvu kontrolu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:42:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Adullence ja sam iz H.Novog. jabudicu, da treba ti uput iz Doma Zdravlja, ali moja dr kaže da ti koji rade gore na tom aparatu i nisu neki stručnjaci. Ona mi je tad rekla da mi može dat uput, ali da smatra da je bolje da odem kod nekoga ko je bolji stručnjak. 70e je u Codri. Nema ti nigdje nego u PG. Kažem ti, Đurović u Ko ti isto može dosta reć i odličan je dr, ali samo mu je 3D aparat, pa nema finih sličica jess javi sutra kako je bilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:46:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Pakao! Ovdje svaki dan neka briga. Sad mi je bila čistačica i kaže da ova Kineskinja iz sobe do, što sam je hvalila kako je stvarno čista i nosi asepsol sa sobom, ima Hepatitis O Bože! A i ja idem sa asepsolom i sve, ali opet A nek sve ide u peršun više...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:49:14
|
|
|
|
jabudic
|
Pa vjerovatno ću onda u Codru, tamo za jednu nedelju. Je li mi rano? Sjutra sam 18. agencija. Šta te briga za Kineskinju, nemate ništa zajedničko? Ili imate wc?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:51:38
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pa vjerovatno ću onda u Codru, tamo za jednu nedelju. Je li mi rano? Sjutra sam 18. agencija. hhhhhhhhhhhaaahahahahaahahahahh Idi kući, dosta si radila za danas! Ne znam, ja sam išla između 22-24ned, pa su mi ovdje rekli da su oni drugačije. Nemam pojma, boka će znat...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 10:53:52
|
|
|
|
branki*
|
uh,choopo,nije ti bas svejedno...pre mene je u porodilistu lezala jedna narkomanka sa hepatitisom,ali je bila u izolaciji,posebno jela,posebni vc,drogirala se i tokom trudnoce,bebica odmah po rodjenju prebacena u beograd,ima narkomansku krizu,mukica ne razumem te ljude,sta pravis decu ako nemas nameru da promenis navike.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?