|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
5.2.2015 21:22:53   
glukica
Cupo drzi se bice sve u redu!!! Cmok

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 601
5.2.2015 21:27:17   
choopa choops
Hvala vam...Ma samo da beba bude dobro...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 602
5.2.2015 21:29:20   
jovicaa
joj choopauser posted image a da ti daju nesto za opustanje, smirenje? da se ne zderes celu noc...
bice ok, izdrzaces jos sigurnouser posted image

jess a sta znaci transfer, ubacili su oplodjenu jajnu celiju? ako si zatrudnela 15. znaci da si sad trudna tacno tri pune nedelje, 21 dan.
lako je za izracunati, samo pocnes da brojis dane, nedelje od dana kada si zatrudnela...
mada ne znam kako se racuna sa vto trudnicama, od kog dana je pocela trudnoca.

samo pazite ovo je moja logika, nije nikakav specijalan racun. jednostavno trudne smo od dana ovulacije, odnosno oplodnje jajne celije.

< Poruku je uredio jovicaa -- 5.2.2015 21:32:30 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 603
5.2.2015 21:37:35   
*boka*
Drage moje, ja sam večeras bila na UZ neplanirano. Zvala da zakažem za sl. nedelju kontrolu, kaže sestra Dr. će tada biti na putu, ja pitam pa kad mogu da zakažem, ona kaže možete i večeras, ima jedan slobodan termin.
Sve u svemu sve je u redu. Trudnoća po ciklusu 16+6, po UZ 17+3. Beba je živahna, pojela sam bonžitu jednu pre pregleda, pa je dobila energiju user posted image
I da, dečak je sad 100%.
Adulence set_ila sam se da pitam za Double. Kaže ne rade ga u Misovicu. Rekla mi je da sa uputom rade u frontu, gradskoj bolnici na zvezdari i u institutu za majku i dete i besplatno je i UZ i vadjenje krkrvi sa uputom, ali kod njih kaže ne rade ni double ni triple. Ja se sećam da ni prvi put kad sam nila trudna nidu radili, slali su me ili u ove tri ili privatno da odradim, a inače celu trudnocu6sam vofvodila kod njih.
Prvu mi je vodio Dr. Pedja Jakovljevic, a sada me vodi Dr. MuMilica Puric, jer me je ona porodila i bila sam prezadovoljna, pa sam rešila opet kod nje.
Naravno ti pitaj tvog Dr. tamo, mmozda možeš ipak bar UZ da uradiš kod njih, a krv da vadiš privatno.

< Poruku je uredio *boka* -- 5.2.2015 21:38:59 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 604
5.2.2015 21:40:00   
adulence
Boko draga hvala sto si mialila na mene ,ali kako su onda danas oni meni zakazali?!meni stvarno nista nije jasno...
Ja vise nemam "mog" doktora u Misovicu u decembru je otisao u penziju i sad ne znam sta da radim iskreno bih najvise volela opet da se porodim u misovicu,ali isto tako ne znam kako da dodjem do nekog dr.jer je to sve tamo moj,tvoj....

< Poruku je uredio adulence -- 5.2.2015 21:42:23 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 605
5.2.2015 21:49:13   
*boka*
Adulence možda su ti UZ zakazali, ali krv ne vade za double test.
Ne znam jesu li ti rekli da li moraš uput? Ako nisu zovi da pitaš pre nego što osodeš, pa da na vreme uzmeš.
Jesi izabrala kod koga ćeš sada voditi ovu trudnoću? Ko ti je vodio prvu?

25.07.2011.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 606
5.2.2015 21:52:31   
adulence
Pa da uz su mi i zakazali a krv ne rade to znam....nisam ja nikoga izabrala u Misovicu,ajde molim te mi objasni kako to ide da li tamo mogu da se vode trudnoce bez komplikacija ili ?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 607
5.2.2015 21:54:39   
serpica
Boko user posted image za decaka bas lepo..
Chupa dr znaju sta rade ne brini,ti se smiri koliko mozes i odmaraj sve ce biti ok,beba je svakako vec velika za koji dan ulazis u 9. i ne brini...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 608
5.2.2015 22:05:22   
choopa choops
Boko bravo za djećaka user posted image

šerpi i ja se nadam. Sad mi je bila dr kaže to su bile krenule porođajne, pa mi je sad dala veću dozu Giniprala, kaže sve je dobro samo da ne krene otvaranje.

jovice daju mi Verapamil uz Ginipral...

< Poruku je uredio choopa choops -- 5.2.2015 22:06:21 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 609
5.2.2015 22:08:33   
serpica
Chupa zans sta ja mislim,ovako laicki,sve ima svoje zasto,naravno da je bolje za bebu da bude unutra sto duze ali i ako krene verovatno je spremna,pogotovo sto je prirodno sve kreneulo,ne znam da li me razumes. Vidi,Anitu su porodili mesec i jace pre termina i to na CR bez ikakvih kontrakcija i otvaranja i eno ih bebice super,jos malo pa ce kuci,zato ne brini,i moja komsika iznenada dobila kontrakcije i rodila u 35.nedelji bebac je bio super,ne sekiraj se user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 610
5.2.2015 22:13:48   
choopa choops
Jeste aniti je bio termin blizu mene, a ona se već odavno druži sa bebicama user posted image
Upravu si, sd me je sve manje strah, ali voljela bih da izdrži još bar te 2 sedmice. Kako god da bude, samo da je ona dobro user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 611
5.2.2015 22:14:49   
*boka*
Uuuuh... mrzim kad otkucam onoliki post i ne kopiram, a on ode cao... user posted image
Aj ispocetka. Adulence mislim da mozes tamo da vodis trudnocu, treba samo da ti tvoj Dr iz DZ da uput. Ja sam prvu celu vodila tamo kod Dr. Jakovljevica, medjutim kad sam trebala da se porodim, on je otisao na odmor i prepustio me Dr. Puric i rekao da ne brinem, da je to isto kao da me on poradja. Tako je i bilo, ona i Dr. Djekic su me porodili i porodjaj mi je bio kakav se samo pozeleti moze, zato sam sada resila da me ponovo ona porodi, pa vodim kod nje. Medjutim ja kod nje idem privatno jer mi je tako lakse. Prosli put sam u Misovicu znala da na zakazan pregled cekam i po 2-3 sata, jer su svi lekari u glavnom u sali ili u bolnici, a u ambulantu se spustaju kad imaju lufta. Zato je meni lakse privatno da odem i zavrsim za cas.

Serpi hvala! Moja cerka se bas odusevila jer je jako zelela brata, Vodila sam je sa sobom, jer je nisam imala gde, prvo sto je pitala doktorku je je li beba decak user posted image Ovo je bila redovna kontrola, a 19. imam expertski genetski sonogram.

Choopsi neee da si tuzna user posted image Izgurala si bas dosta, jos par dana ti fali da udjes u 9. Beba je sada sigurna, a i ti si jer lezis u bolnici i na oku si lekarima. Nemoj da brines, bice sve u redu. Evo jedan veeeeliki CMOK!

25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 612
5.2.2015 22:17:02   
Tanjica81
Chupo sigurna sam da ti muka od svega...ali gledaj to sa pozitivne strane ipak si im tamo pred ocima i reagovace na sve. Ako ce beba ranije,sta je tu je... probaj da ne brines mnogo.Bice to sve ok. user posted image

Ja u ponedeljak idem na UZ pa u utorak da vadim krv za Double...(UZ mi je besplatan, a ovo ne znam koliko ce me kostati...).Onda cu biti 12+2.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 613
5.2.2015 22:18:21   
adulence
Boko zato sam i izabrala da uz za double radim u misovicu tj taj uz za dabl da bih od mog dr iz doma zdravlja dobila uput,meni je prvu trudnocu vodio doktor Pepic,medjutim kao sto vec rekoh on je u penziji i da iato sam imala porodjaj za pozeleti,pa bih opet ako moze....

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 614
5.2.2015 22:22:24   
choopa choops
Divne ste user posted image

boko baš mi je milo onda što je bata, radi nje user posted image Obično djevojčice hoće seku user posted image Moja je navijala za seku, a on za batu. Bio je malkice razočaran u početku, ali sad se navikao user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 615
5.2.2015 22:26:28   
serpica
Ja vas pozdravjam do sutra,odoh..laku noc user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 616
5.2.2015 22:28:20   
*boka*
Pa da, evo pre 3 dana mi se drugarica tamo porodila i kaze da je toliko sve savrseno bilo, doktori, sestre, svi su bili divni, kaze doslo mi je da ih izljubim sve onako sa stola.
Ja znam Dr Pepica, radio je kad sam prvi put bila, ali nisam znala da je u penziji. Ja bih ti preporucila ovu moju Dr ako zelis, ali neces pogresiti ni ako izaberes Jakovljevica ili Djekica. Djekic je malo krut, odnosno samo deluje tako, ali je izuzetan doktor, a Jakovljevic je mlad jako i non stop se sali i zeza, ali isto tako je sjajan lekar. Ja njemu mogu da zahvalim sto imam moju Eli sada pored sebe. Kad sam u front dosla sa obilnim krvarenjem u 14. nedelji, Dr tamo je hteo da mi radi kiretazu, ali srecom mm je zeleo misljenje jos jednog lekara i slucajno odemo u Misovic. Srecom!

25.07.2011.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 617
5.2.2015 22:30:33   
*boka*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Divne ste user posted image

boko baš mi je milo onda što je bata, radi nje user posted image Obično djevojčice hoće seku user posted image Moja je navijala za seku, a on za batu. Bio je malkice razočaran u početku, ali sad se navikao user posted image

Choopsi moja cerka obozava svog brata (mog rodjenog brata sin), bas je vezana jako za njega, pa valjda zato. Danas kad je cula i od Dr da je bata, kaze eto mama vidis da sam bila u pravu, decak je user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 618
5.2.2015 22:30:38   
Tanjica81
Znam da nije za ovu temu, ali ne mogu da nadjem... Druzenje na Face-u...ili tako nesto. Zna li neko da mi pomogne? (Tu mislim na to da vas "napadnem" i obelezim za poznanike...)user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 619
5.2.2015 22:49:10   
Sosa Mena
Oblice moje da vas zagrlim user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 620
5.2.2015 22:53:12   
Tanjica81
Soso user posted image Kad ces nam se pridruziti? Cuvam ti mesto prorocice...

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 621
5.2.2015 22:54:27   
Sosa Mena
Eeeeee ko ce ga znati. Ja za druge pogodim ali sebi nikako. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 622
5.2.2015 23:07:21   
Tanjica81
Ja te vucem iz sve snage... user posted image
Odoh i ja na spavanje...
Sve vas user posted image
Laku noc

Direktna veza do poruke: 623
5.2.2015 23:10:17   
bubulence
Boko super za deckonju user posted image .
Serpi lepo mi spavaj, jeli stigla pumpica?
Cupo, draga moja pozitivna, najpozitivnija drugarice , sta je tu je, nadam secda,ce beka da se strpi ali nemoj da mi se brines jer si ti super dogurala. evo ovde brdo zenica koje su kao ti trudne, imamo u sobi devojku porodila se u 34. nedelji, beba bila 4 dana u inkubatoru, jos 2 dana na posmatranju i eno, kazu da ce ih u nedelju pustiti. zdravo i pravo dete... a ti si za koji dan u 9. mesecu... i sto kaze Serpi, pogledaj kako je Anita prosla... ljubim te jako!
Glukice pa ti bi da,budes trudna do zime!? spremaj stvaru, sada ce to da krene, a i tvoj je red... pa da polako ispratimo ipokrisiu i srculence....
zenskaci sve vas grlim i dajte vise primite ovu nasu lepu popadiju u drustvo

Direktna veza do poruke: 624
5.2.2015 23:15:32   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: bubulence

zenskaci sve vas grlim i dajte vise primite ovu nasu lepu popadiju u drustvo

Za ovo ima da te izljubim. user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here