Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 12:59:45
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Drage hranim se isto jedino sto ne jedem slatkise. Nije ni toliko strasno nego sve slusam o zatvoru na pocetku trudnoce a kod mene obratno. Jednom nekad dva puta dnevno Ja nikad nisam imala zatvor idem po 4,5 puta u wc i uvek redja stolica,ne brini sve je ok
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:04:18
|
|
|
|
jovicaa
|
Ja sam se prvi put poradjala bez epidurala sa bespotrebno izuzetno jakom indukcijom i bukvalno se raspadala od bolova,mislila sam da cu umreti. A drugi put kao.ti bubulence bila otvorena 3-4 cm ukljucili mi istovremeno indukciju i epi tako da sam prakticno prosla bez bolova i sve gotovo za 2 i po sata. I sto je najbitnije nisam osecala sivenje i druge njihove intervencije kojih se najvise grozim. A sad treci put bih zelela ili skroz prirodno bez ikakvih lekova i intervencija sto je prakticno nemoguce u bolnici, pa razmisljam o poridjaju kod kuce. A ako bude u bolnici trazicu verovatno epidural.
< Poruku je uredio jovicaa -- 4.2.2015 14:08:08 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:09:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Valerie ipo, dobro je ako je od iritacije, ne valja ako krene iz materice, to bi bilo ozbiljnije pa ne znam, meni taj cep ispada danima, nekad je braon, nekad beli,a znam da moze da bude i krv u njemu... ne znam sta moze da bude opasno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:11:28
|
|
|
|
soni
|
dobAR dan trudnice moje... ode nam i bubi....cekamo ostale ovih dana.... ja prala prozore i malo prasinu po kuci...imam pasulj od juce i kuliranje sada... i ja sam za epidural ...verovatno cu i sad ako bas ne krene porodjaj brzo... zatvor ni ja nisam nikad imala ...ni u prvoj ni u drugoj sada....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:15:38
|
|
|
|
soni
|
jekica, adulence, maraj , jess, valerie...... sve nove rudnice ...jel ima ko jos?? vidim da je glukica usla u 40 ned.... ima i nas niti tamo niti ovamo
< Poruku je uredio soni -- 4.2.2015 14:18:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:17:32
|
|
|
|
Valerie
|
ma ipo izvini, uopste nisam htela da te plasim niti zbunjujem. naravno da moze i malo krvav cep i od pregleda. ali napisala si da ti se pojavila "prava krv". a ako krene ozbiljnije krvarenje kao ciklus, to ne valja. samo sam to htela da kazem ja sam se toga plasila jer mi je posteljica bila jako nisko skoro do kraja (placenta previa marginalis) svakako - ZABORAVI i odmaraj se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:17:40
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Jutro. Cekam ctg. Probudila se da zovem sestru da mi ovo iskljuci da mogu u wc. Pa virse nisam mogla zaspat. Noc prosla ok,tu i tamo po malo bolova,ali odlicno je kako je bilo preksinoc. Cimerka spava i uziva. A i ja cu cim prodje vizita :-P pa choopa u bolnici...zasto??? propustila sam to ????
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:20:41
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: Jekica_88 Dobro jutro ženice, jeste li za ? Ja sam juče prokrvarila svežu bledu krv, odmah sam otišla kod lekara, vidi se mešak, trudnoća 4 nedelje, dobila sam injekciju i terapiju pa šta mi Bog da. Jutros sam išla da vadim betu, moram i u petak da vidimo hoće li se održati moje biberče . Baš sam bljak jekice samo veruj ...ja sam krvarila u obe trudnoce 3 meseca...nisam pila nista i odrzalo se..i tvoje ce sigurno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:36:21
|
|
|
|
branki*
|
maraj,cestitam ti na trudnoci,propustila sam tu vest..bas mi je drago,zelim ti lepu i laku trudnocu inace,mislim da nema veze to sto je stolica nesto redja...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:47:58
|
|
|
|
Jekica_88
|
Stigli rezultati bete... beta je 11630, jos samo da docekam petak da uradim jos jednu pa da se smirim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:48:40
|
|
|
|
branki*
|
bravo,jekice,odlicno dobra beta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 14:52:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Maraj i ja tek sada vidim da si trudna. Zelim ti lepu i laku trudnocu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 15:02:56
|
|
|
|
srculence25
|
Soni nasa Cupa imala kontrakcije Jekice za betu znaci raste tako da nemas brige eto jos ponovis u petak i mozes da se opustis. Jela sam sladoled bas mi se osladio mogla bih jos jedan Kod nas bas dan za spavanje,kisa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 15:08:33
|
|
|
|
Maraj
|
dijana1 hvala draga jekice super je beta drzim fige do petka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 15:12:57
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Valerie ma ipo izvini, uopste nisam htela da te plasim niti zbunjujem. naravno da moze i malo krvav cep i od pregleda. ali napisala si da ti se pojavila "prava krv". a ako krene ozbiljnije krvarenje kao ciklus, to ne valja. samo sam to htela da kazem ja sam se toga plasila jer mi je posteljica bila jako nisko skoro do kraja (placenta previa marginalis) svakako - ZABORAVI i odmaraj se aaa to :) ma opusteno, nije kao menstruacija nego kao malo krvavi sekret...nema ga od tad, pa valjd aje ok, idem sad u petak ponovo,pa videcemo :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 15:17:34
|
|
|
|
soni
|
choopa drzi se ..... sta su i rekli???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:07:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Odgovaraću ovako pomalo, jer kad se javim s moba ne mogu da pišem, a tek sad uključih komp. jabudicu i ovdje sve žene posljednjih dana, puste ih kući u 37 i oni dođu sutradan na porođaj Meni je užasno prljava kosa, ne mogu da dočekam da je operem, ali mi ne daju, samo do wc-a. Nisam se ni tuširala od juče jekice drži se, i lezi. Biće sve dobro. Ja se upravo dopisujem sa cimerkom trudnicom (VTO) od prošli put koja je krvarila od početka jaako puno, bila u bolnici 3 puta, I evo je sad ušla u peti mjesec Adulence, nadam se da neće više biti mučnina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:14:01
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav 3 sata mi je trebalo da procitam sta ste pisale... i vecinu sam zaboravila. Ja sam skoro vec 12.ned. u utorak idem za Dabl test...muka me hvata od rezultata... Inace mi je ok.Mucnine imam ponekad...nista strasno. Sad me hvata neki grip... Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:14:11
|
|
|
|
choopa choops
|
boko, da još danas tokoliza, sutra oko 13h bi trebalo da je isključe. Ma ovo je isto taj električni, ali mu ne valja baterija, pa ne mogu samo tako u wc nego moram da ih zovem. Ali sad mi je pokazala jedna babica kako da izvučem cijev iz braunile i odem sama Ipo, približilo se Sigurno je ili čep ili tako neki kapilarčić. Joooš malo! Ništa se ne razumijem u ovo što pričate za CR, sramota me da priznam da nisam ni povezala sve do sada da i vi krvarite poslije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:18:56
|
|
|
|
choopa choops
|
tatjana ja u prvoj ni mučnine ni povraćanje-ništa, milina živa, u drugoj povraćanje i mučnina više od pola trudnoće, sada isto Maraj ja sam inače imala takvu stolicu u prethodnim trudnoćama, a sada zatvor od starta jess što se tiče piškenja, najteže je na počeku i na kraju. Ja sam mislila gusku da stavim isto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:24:18
|
|
|
|
glukica
|
Soni hvala sto si primetila! ja sam 39+3.. U nedelju mi je termin.. Videcemo, rece mi dr juce da ovde pustaju 7-10 dana preko termina. Ja se nadam da ce beba krenuti, da nece morati da izazivaju.. Videcemo. Inace mm dobio neki grip, pije antibiotik. A meni izgleda preslo od njega, grlo me boli i znojim se ceo dan. Sad ako krene porodjaj odaklr mi snaga a ne znam ni da li bi njega pustili sa mnom na porodjaj.. Bezveze.. E da cestitam novim trudnicama! Dobrodosle sad cemi mi da napravimo mesta ovde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:24:50
|
|
|
|
choopa choops
|
jekice, ne razumijem se uopšte u betu, ali ova tvoja mi baš zvuči fenomenalno soni krenule mi jake kontrakcije preksinoc, pa su me juče smjestili u bolnicu da mi ih zaustave lijekovima. Čini mi se da su stale. Rekla mi je dr danas da će da me ostavi tu do 37 nedelje. Neka, nisam razočarana, samo da beba bude OK Baš sam se bila uplašila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:27:31
|
|
|
|
choopa choops
|
glukice ako te bude i dalje boljelo grlo, pođi i ti kod dr da te pogleda. Bolje i da ti da sad lijek, nego poslije da misliš. Držim fige da ipak nije ništa, mi smo žene zdravije od muškaraca, to su mekušci na njih se sve uhvati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:46:11
|
|
|
|
soni
|
i mi svi zaribali...prvo devojcica pa ja a sada muz...lecim ga.... jela sam pasulj i ajvar tako slatko a sada me boli zeludac...bas sam baksuz choopa koliko ces jos tu da lezis...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 16:58:48
|
|
|
|
glukica
|
Pa i ja se nadam da necu morati kod dr, mm je bio kod nekog novog dr jer nemamo nekog svog dr, preselili smo se u kovi kraj pa tu kod nekog je isao.. Cekao je 2 sata da ga prime, a kakvi su ovi nemci prema trudnicama( nikakva prednost nigde) imam utisak da bi me pustili da cekam 3 sata ima jos vise da se razbolim u cekaonici
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?