Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:47:02
|
|
|
|
jovicaa
|
Ja sam joa budna necu skoro zaspati :D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 6:25:37
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice,lepsa vest nije mogla da me saceka tako da evo castim po zelji Hvala vam od srca,divne ste
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 7:41:46
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice, e ovako. Ja sam se sad probudila sa mokrim gacicama, kao da sam se upiskila (a znam da nisam), bilo je i kao neke sluzi. E, sad krvi nema, pa me zanima, je li to vodenjak može da curi pomalo? Bolove nikakve nemam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:10:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco može biti, a i ne mora. Možda nisi osetila da si pišnula
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:13:34
|
|
|
|
eca89
|
Ali, evo stavila sam uložak sad i stalno je mokar, ima i kao nekakav sekret, ali nije puno gust.
< Poruku je uredio eca89 -- 2.2.2015 8:14:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:17:01
|
|
|
|
jabudic
|
Eco, tako je i meni curkalo par dana pred porodjaj. To je bio vodenjak, a treći dan je pukao, i tek tada sam itišla u bolnicu. A inače sam dva dana bila sa onim porodiljskim ulošcima... Ipak ćeš ti brzo Dobro jutro, inače! Mrtva sam umorna, padala kiša, pa sam ih nosila od auta do vrtića x 2. Još nisam dah povratila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:18:25
|
|
|
|
eca89
|
Daj Boze jabude, kad smo vec kod tebe, sanjala sam sinoc, kako ti ustvari nosis blizanke, tj.obe su curice, tako da je djevojcica u pitanju sigurno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:20:20
|
|
|
|
jabudic
|
Juhuuuuu To ti je to, sigurno. I mojoj sestri je tako bilo par dana pred porodjaj. Kao da svako malo curne. Ja sam prvo ignorisala, ali kad sam shvatila da šetam mokrih gaća, nisam mogla ignorisati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:31:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco onda bi moglo da bude to to Šerpi, jesam promašila - koja lepa vest?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 8:55:34
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi divno posluzenje! eco pozuri ako neces da te preteknem. ja idem iz dz, otvorena 3 prsta, na pregledu ispao krvav sluzni cep. grlic mek i ravan. kaze dr da na prve bolove krecem u porodiliste... ali ne verujem da ce biti danas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:00:55
|
|
|
|
eca89
|
Samo ti bubi izvoli, neka ti je sa srecom , e kod mene nema ni krvi ni nista, bar zasad !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:01:12
|
|
|
|
tatjan@
|
Dobro jutro. Meni je juce pocela neka blaga mucnina, bas sam se nadala da ce me zaobici ovaj put.. jos za izgleda dobila i gljivicnu infekciju, svrbi me dole ocu da umrem. Vec bi stavila kanesten ali ne znam da li sme, imam pregled u sredu pa cu sacekati.. da li mogu necim da ublazim svrab do pregleda? Serpice kakva lepa vest? :) Eca i meni je u prvoj trudnoci curkalo dva dana pred porodjaj, pa su mi rekli da su pukle neke ovojnice, kao deo vodenjaka.. ja sam mislila da je vodenjak iz jednog dela, nisam ni sad sigurna kako to moze
< Poruku je uredio tatjan@ -- 2.2.2015 9:03:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:11:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Samo ti bubi izvoli, neka ti je sa srecom , e kod mene nema ni krvi ni nista, bar zasad ! hahaah sad kad se približilo ti se ne žuri, a? Bubi, šetkaj uz stepenice (mada meni to nije pomoglo) A vodenjak, koliko ja znam, može da naprsne i da curka još poodavno, tako da to što sad pred porođaj curi nije strašno. Mada, ja bi pozvala lekara, ne znam kolike su količine koje cure, da ne ostane beba bez vode u stomaku p.s. možete sutra dočekate, taman mi godišnjica braka
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 2.2.2015 9:12:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:14:22
|
|
|
|
bubulence
|
eco i ja bih pozvala dr i otisla na oregled. voda noze da curka ali moraju i da provere da li beba ima dovoljnu kolicinu. Trco pa zivim na trecem spratu, evo dva puta sam se danas penjala, dosta mi je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:17:54
|
|
|
|
Valerie
|
bubulence, eco, krece polako! gde ces bubi, jesi odlucila? bas vam malo i zavidim, gotov posao cekanja, samo jos malo i bebice su tu! ja ne znam koliko puta sam napisala post, pa mi se obrise, a nisam kopirala, pa vise ne znam sta sam pisala... pa ne zamerite ako sam svaba-tralala mene tako uhvati umor i nemam vazduha, bas kao da sam pred kraj. citala sam malo da taj nedostatak vazduha moze da bude i na pocetku od hormona, al je bas neprijatno, plus nizak pritisak... al ajde. odbrojavam do uz, moram da zovem da zakazem tatjana, isto za svrab. isla sam juce i dam uradim bris, ali spolja. uzas. ja napravila blag rasvor sode bikarbone, za spolja. mozda je i to hormonalno. kafa/caj/sok za sve!
< Poruku je uredio Valerie -- 2.2.2015 9:21:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:21:57
|
|
|
|
bubulence
|
nisam jos odlucila, nisam se ni spakovala . ali evo danas cu ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:22:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Mmm serpice,kao da sam se najela bureka!! Bubulencr,super si!! Gde se na kraju poradjas? Eco,jos si tu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:31:00
|
|
|
|
bubulence
|
Von odlucicu u toku dana... znam da necu u SO, znaci NS ili SM...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:36:27
|
|
|
|
Valerie
|
jao ja ipak idem danas popodne na uz, kaze dr da vidimo bar da li je u materici weeeeeee, imam treeemuuuu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:49:08
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: eca89 Samo ti bubi izvoli, neka ti je sa srecom , e kod mene nema ni krvi ni nista, bar zasad ! hahaah sad kad se približilo ti se ne žuri, a? Ha, ha nikud mi se ne zuri, pa ne curi puno, onako na dnevnom ulosku, malkice, idem ujutro na ctg, pa cu joj reci, ako ne bude nesto veceras.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:50:01
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Eco,jos si tu Tu sam ja von, jos uvijek, mada ko zna koliko jos !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 9:53:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubi,nemoj puno da vecas..kad krenu bolovi gotova si ..i ja sam otisla sa 3 prsta bez bolova i sve spremno..kad krene eto bebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 10:02:30
|
|
|
|
*boka*
|
Hej drugarke dobar jutar! Ja sam sad odvezla Elicu u vrtic i pijem kafu. Jesam li proputila nesto? Serpi podeli i sa nama te lepe vesti! Ja bih samo parce bureka, kolace cu samo da odgledam Eco ja imam nekoliko drugarica kojima je "delimicno" pukao vodenjak i curkalo je tako dan - dva, a jednoj je vec u toku dana prsao skroz, tako da ocekuj da se ne iznenadis. I ja bih na tvom mestu ipak otisla na pregled da Dr. proveri ima li beba dovoljno plodove vode. Bubuleee znaci i ti ces danas - sutra - prekosutra Ti i Eca cete mozda i isti dan. Diiivno, cekamo jos dve devojcice. Opet sam kao na iglama! Valerie kad ides na UZ? Javi nam sta se desava. Ti si sada 5+4, cak moze da se desi i da se srculence cuje, ako je O bila par dana ranije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 10:07:16
|
|
|
|
*boka*
|
Aaaa sad sam ukapirala! Serpi verovatno castis zbog osvojene pumpice CESTITAM!!! U to ime cu popiti i casu jogurta uz burek!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 10:29:47
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Valerie kad ides na UZ? Javi nam sta se desava. Ti si sada 5+4, cak moze da se desi i da se srculence cuje, ako je O bila par dana ranije. idem posle 16h, taman da stignem da se sredim, 5 min nesto radim, pola sata se odmaram idealno za lenjivca! ima sanse i za srce, o bila 13dc. ali i ako ne bude, bar da krenemo sa uz. prosli put sam ih imala 20 opste preterivanje! eco, moze polako da curka, ali bi bilo dobro da proveris, mozda ne primetis dok se tusiras, dok si na wc-u, a bebi je neophodna voda. ja bih otisla vec danas. meni je vodenjak pukao bas onako, bum unutra i pljusnulo kao da izvrnes veliku casu vode serpi, bravo za pumpicu!
< Poruku je uredio Valerie -- 2.2.2015 10:31:32 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?