|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
29.1.2015 13:03:12   
emicaa
Ishler može biti od zubića,kupi neku kremu da ima cink(čini mi se da je to,ne mogu sad nadjem našu da vidim kako se kremica zove),Teodori je to pomagalo i kad je ojede.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 601
29.1.2015 13:04:40   
ishler
Mk izbegavam je u poslednje vreme...nadam se da ce se neko javiti sa takvim iskustvom,jer meni starije dete nikada nije imalo ojed....nemam iskustva

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 602
29.1.2015 13:12:48   
bubulence
ishler Ema je bila mnogo osetljiva i kao beba a i sada. nama je jedino sudokrem pomagao. a cula sam da i nivea ima dobru kremu za ojede na bazi cinka. sasvim je moguce da je od zubica...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 603
29.1.2015 13:16:23   
ishler
Probacu Bubi,bas me muka uhvati kada joj vidim guzu,ne mogu da zamislim koliko je boli,pa se pitam da nije alergija na nesto sto jedem,mnogi kazu od zuba,nisam pametna a ne znam kako da joj saniram...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 604
29.1.2015 13:20:24   
ishler
Seba med je protiv ojeda ali nista ne pomaze

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 605
29.1.2015 13:24:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: ishler

seba med je nama pravio samo veci ojed nije pomagao uopste. Imam 4 kreme seba med koje mi stoje evo vec dve godine.

Sudocrem i nivea. doduse meni su oni uzorci iz porodilista prakticno bili dovoljni do njenog skidanja pelena jer se ojela svega par puta

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 606
29.1.2015 14:37:40   
Sanchy

Kupi zelenu kremu babylove u Dm/u..ako je neka iritacija proci ce posle dva tri mazanja

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 607
29.1.2015 14:51:19   
ishler
Hvala vam....

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 608
29.1.2015 16:37:44   
emicaa
ishler dok joj to ne prodje nemoj koristit vlažne maramice i ako možeš pusti je malo da bude golišava ako je dovoljno toplo,da se guza luftira user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 609
29.1.2015 20:48:46   
mirkam
Vece mame.
Nista ne stizem da citam, sad malo virnuh posle nekoliko dana.Navikavam se jos na novi nacin zivota tj trku izmedju djeteta, kucnih obaveza i posla i bas sam umorna.M nikako ne spava vec nocima, muce ga zubi katastrofa.Prekjuce se probudio u 4h i vise sanse nije bilo da zaspi, potpuo sam slogirana bila na poslu.

Ishler, Sudocrem sam i ja koristila kad mu se pojavilo neko cudno crvenilo iznad pise, inace se ranije nikada nije osuo niti igdje imao ijednu tackicu na tijelu.Vodila sam ga kod dr zbog toga i preporucila nam je ovu kremu.Rijesila nam je problem bukvalno za dva dana.

Odoh jos po nesto da citucnem pa u krevet.Grlim vas sve user posted image

PS a nedostajete bas...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 610
29.1.2015 21:36:59   
QueenJ
Dobro veče! Ja sam mrtva. E. je malo pre zaspala, a mm celu noć i ceo dan ima temperaturu, nikako da je skinem ispod 37,5. Malo pre merio, 39,2. Haos! U sobi je, u izolaciji. A ja im ceo dan titram, trčim kuvam njemu, pa njoj, pa sebi, pa provetravaj, pa peri ruke, pa... svašta. user posted image
Ishler, E. je imala strašan ojed posle izlaska iz porodilišta. probala sam svašta. Jedino je pomogao kantarion. Samo sam njega mazala par dana i samo pranje, bez vl. maramica i bar 5-10min. luftiranja posle toga. Prošlo je posle dva dana potpuno. Pošto joj je koža suva i osetljiva, normalna dnevna nega je sa pavlodermom, a uveče joj mažem nivea bottom ointment. Samo reči hvlale i za jedno i za drugo. Mislim da ima i tema o nezi kože.
Ljišo, ima li poboljšanja?

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 611
29.1.2015 21:49:27   
doktorkakristal
KLARI hvala ti draga sto mislis na mene user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 612
29.1.2015 21:51:35   
zoća
Dobro veče drage moje,samo da mahnem.Na dežurstvu sam tako da iskopah malo vremena

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 613
29.1.2015 22:01:41   
Sanchy
Da li je moguce da usluga uzimanja brisa bude 540 din a sam bris 520??Veceras sam se bas iznenadila ...ako je neko skoro davao bris zivo me zanima,ne bitno cega..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 614
29.1.2015 22:16:06   
Misha i Ljisha
Sanchy meni to nema smisli. Mislim poslednje briseve smo radili za D nosa i oka i mislim da nije bilo toliko, mislim uzeti bris oka je glupost mogla sam i ja kuci.

Moji spavaju ja lozila malko gledala neki tupavi film na tv. Nedostaje mi nedeljni dnevnik i tv program pa lepo isplaniram koji dan cu koji film da cekamuser posted image . S ovim silnim kanalima samo prebacujem i prebacujem a nista ne gledam. Uzas.

duca je kao KAO vecerala. pojela je pola parceta pohovanog mesa velicine 3cm puta 1,5 cm (znaci pola od togauser posted image ) igrala se sa jogurtom i hlebom (crtala je po stolu) i tako. Nista novo. Sutra idemo da vadimo krv.

Ja sam bas umorna. Valjda necemo nocas imati neke akcijeuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 615
29.1.2015 22:35:57   
Sanchy
Pa ni meni,iskreno,pri tom doticna ustanova u svom cenovniku nema stavku usluga uzimanja brisa,i mislim da su me odrali..ali videcemo jos..i ja cu M.da vodim da vadimo iz vene sledece nedelje ,on nije bio nesto bolesljiv pa smo do sada vadili samo jednom iz prsta.Sad mu je vrh pise crven,predpostavljam da ima neku bakteriju pa bih da mu odradimo i krvnu sliku..M.nekad jede super ,nekad ceo dan mrljavi i iskreno nemam pojma od cega zavisi..ugojio se kilo jedno za dva meseca odprilike,sad ima citavih 14kguser posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 29.1.2015 22:37:22 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 616
29.1.2015 22:41:14   
Misha i Ljisha
user posted image Vidis moja eto ima 14 odnosno tacnije 13,9 no imala je 14,3 samo par dana ranije. Nije ona mrsava daleko bilo, ima ona zalihauser posted image ali deca ne bi trebala da gube na tezini oni bi trebali neko vreme da stagniraju pa da onda napreduju. Gubljenje je ok ajd tako da kazem ako je dete "vidljivo bolesno" tj ima grip, temp, sline i td.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 617
29.1.2015 22:44:31   
Sanchy
Ma da,ja sam uvek da se proveri sve sto moze da ne bi umisljali nesto bezveze..bar ja tako user posted image ..ali eto vidis Dunja je sedam meseci mladja i ima kg kao M.,bice to sve okuser posted image

Direktna veza do poruke: 618
29.1.2015 22:46:35   
dijana1*

Dobar dan mamice,ne znam gde da postavim pitanje,da li je neko imao iskustva sa crvenilom oko anusa kod bebe,iskljucivo sisa.Probala sam i seba med,pavlovic inace koristim,probali sa p sa ektoinom,pantenol mast jedino malo smiri ali ako ne stavim samo jedno mazanje opet isto.Da li je moguce od zuba,mnogo balavi i trpa jako ruke u usta, bas je muce zubici.Ili moze biti nesto drugo.Hvala u napred

Prebacila sam post u temu Ojed

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 619
30.1.2015 7:30:06   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce se igram sa A. rvemo se na krevetu, i on zabaci glavu unazad, i tako me opali po nosu, da sam sve zvezde videla, jedno dva sata mi je bio utrnut nos. On nista odvali da se smeje, a meni krenule suze koliko me je zabolelo.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 620
30.1.2015 7:52:41   
emicaa
Dobro jutro.
Ljišo jel tebi prošao stomačni virus?
Mišu dobro ti nije razbio nos user posted image
Moja ljubičica počela kad idemo uz stepenice govorit uf uf,naravno ja sam natovarena kao magarac ali njoj je teško.Juče kad je to prvi put rekla kad je nisam ispustila od smjeha user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 621
30.1.2015 11:39:47   
Mala Elena
Dobar dan mamite ! Napolju je bas vetrovitu , bile smo u kratkoj setnji ... a do kraja dana tek najavljuju olujni vetar. Nadam se da nece biti u ponedeljak posto imam zakazano kod frizera ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 622
30.1.2015 15:03:57   
daca77
ishler, izbaci vlazne maramice, peri je kad se ukaki, a kad se upiski mozes je obrisati mokrom pelenom i onda obavezno osusi dobro guzu. Ja koristim neki mali fen i ojed nam se povukao u potpunosti.
A sta ja da radim sa povracanjem...vec 2 veceri je strasno razdrazljiva, placljiva i ne znamo kako da je smirimo. Sveki bila ubedjena da je gladna, ali kada je videla koliko povraca, ostala je bez teksta. U dz nas i u sredu otkacise, jer beba super napreduje...prosto ne znam sta da joj radim.?! Umesto da uzivamo, mi vristimo i kenjkamo se veci deo dana, a i noci.
Nislijke, da li znate kakva je dr Dragana-gastroenterolog, sa decije klinike?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 623
30.1.2015 17:35:37   
Sanchy
Dobar dan...topao ali vetrovituser posted image ...imam jedno pitanjce,koliko dugo cuvate otvoren sirup eferalgan i da li ga cuvate u frizideru ili na sobnoj temperaturi?Samo sam dala jednom jednu dozu pa sad ne znam da li da ga bacim i uzmem novi da imam kuci il..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 624
30.1.2015 20:33:33   
mama krava
Nemoj ga bacati. On i otvoren traje do datuma na kutiji. Ja ga drzim u frizideru dok ga ne potrosimo i uvek deluje! ;)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here