Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 12:57:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedva sam usla na RR i nece da mi otvara teme!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 13:04:10
|
|
|
|
Bibilib
|
Nece ni meni,ne znam sta je problem? jedva sam se prijavila...
< Poruku je uredio Bibilib -- 9.12.2014 13:07:03 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 13:12:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Programeri su upravo restartovali server, sada je ok.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 13:17:32
|
|
|
|
Bibilib
|
Sada jeste
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.12.2014 14:54:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dešava li se ikome od vas da ne može glasati ni u jednoj anketi,stalno izlaze ali nema ono sa strane za glasanje.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.12.2014 19:03:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Emice, moguće da su sve ankete za koje nisi glasala istekle. Trenutno je koliko vidim aktuelna jedna anketa. Ako ti sa leve strane, stoji ovo KLIK, to znači da nema aktuelnih anketa za koje nisi glasala.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.12.2014 19:45:00
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala Dunja
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.12.2014 23:11:01
|
|
|
|
bubulence
|
ne mogu da pisem u pola tema, kada idem na odgovori on me opet samo vrati na stranu gde citam sta ste pisale. a sada mi pise boka na fb da cim se uloguje na rr izbaci joj pocetnu stranu na slovenackom cini mi se, ne moze da udje ovde...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.12.2014 8:52:55
|
|
|
|
Peace*
|
Help! Ne mogu da nađem temu sa jelkom od papira što sam kačila prošle godine. Lepili smo je na vrata od dečije sobe.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.12.2014 10:22:35
|
|
|
|
Peace*
|
Našla Trća, hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.12.2014 22:35:03
|
|
|
|
isidora88
|
ko mi je obrisao poruku iz teme o letovanju??? znam das se slike ne citiraju, ali morala sam tako jer kako drugacije da objasnim na koji smestaj mislim kad nema nigde imena vile
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.12.2014 1:29:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Isidora, ja koliko vidim tvoja poruka je tamo, pisala si u temi Letovanje 2014. Niko nije dirao. Ostaviću ga do sutra pa ću morati barem slike da obrišem, ok?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.12.2014 11:04:50
|
|
|
|
isidora88
|
pobrkala sam teme, mozes li molim te prebaciti moj post u letovanje 2015, pa sutra obrisi slike.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.12.2014 18:12:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Mogu tek uvece oko 7( po mom vremenu, tad je 3 ujutru kod vas) posto sam sad sa telefona.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.12.2014 18:18:51
|
|
|
|
isidora88
|
dobila sam info, mozes obrisati slike , a i post
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.12.2014 2:24:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Oket.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 31.12.2014 13:36:20
|
|
|
|
superm
|
Opet imam problem da prihvatim poziv za prijateljstvo. Kliknete na prihvati poziv i nista se ne desava Ni ja ne mogu da pošaljem poziv za prijateljstvo!
< Poruku je uredio superm -- 31.12.2014 13:37:56 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 31.12.2014 19:54:26
|
|
|
|
New Mom
|
Teme imaju za RR druzenja u: Novom Sadu Rumenci Temerinu Subotici Zrenjaninu Kikindi Leskovcu Beogradu Banja luci Baru Crnoj Gori Makedoniji Austriji Molim Trcosavu RR da mi nadje gde je ta tema za Sloveniju (koju je spomenula da tu stavim slike). Hvala.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.1.2015 14:27:50
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Teme imaju za RR druzenja u: Novom Sadu Rumenci Temerinu Subotici Zrenjaninu Kikindi Leskovcu Beogradu Banja luci Baru Crnoj Gori Makedoniji Austriji Molim Trcosavu RR da mi nadje gde je ta tema za Sloveniju (koju je spomenula da tu stavim slike). Hvala. idi u peršun! Nemamo tu temu, to sam stavila iz zezancije. Stavi gde hoćeš, možeš i u NS
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.1.2015 14:30:31
|
|
|
|
New Mom
|
Pa ima vas iz/u Slo, mogle ste otvoriti i temu za to: RR druzenje u Sloveniji.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.1.2015 14:36:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Ima nas, ali smo raštrkane bukvalno na totalno različitim krajevima Slovenije. Bezveze mi je da otvaram.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.1.2015 21:46:53
|
|
|
|
New Mom
|
Kad moderator kaže da to nije mašenje teme... U kafenisanje NS sam stavila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.1.2015 18:34:49
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: superm Opet imam problem da prihvatim poziv za prijateljstvo. Kliknete na prihvati poziv i nista se ne desava Ni ja ne mogu da pošaljem poziv za prijateljstvo! I ja ali nije bitno, poslala bih pp zenici da imam problem, ali me izuzetno nervira sto mi stalno treperi ikonica da imam zahtev za prijateljstvo i prikriva mi ikonu da imam poruke...a ovih dana sam primala jako bitne pp...nebitno kakve...ali me nerviraaa grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.1.2015 8:48:39
|
|
|
|
Peace*
|
Prihvatajte iz mail-a, tako može. Znači u mail-u idite na "prihvati priljateljstvo".
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.1.2015 15:14:33
|
|
|
|
mama krava
|
Ja sam bzv zeznula I pustila dve iste poruke u temi klik, a bih zamolia admine da obrišu nepotrebno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?