Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.12.2014 22:52:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odjednom od veceras, tj, amlopre na stranici RR imam goooomilu nekih oglasa, Otisla sam na Ad options i deaktivirala, videcemo da li ce se pojavljivati i dalje. odo da proverim. P.S. Ne pojavljuju se vise.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.12.2014 22:54:06 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.12.2014 23:25:01
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ček, ček, da iščitam sve natenane, pa ću da pišem. Jedino što mogu i sama da pretpostavim je da nam je server verovatno malo preopterećen zbog baby kalendara i brada pristiglih fotki u galeriju. Otud malo strpljenja, a ja ću redom sve da popišem i da iznesem probleme. Iskreno rečeno od samog početka RR ima problem sa isteklim sesijama i "preopterećenim" serverom. MOra bre malo da porade na tome. oš sad ima ipuno reklama i nagradih igara i kači se gomila fotki svuda. Elem, da im nisam u koži
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.12.2014 23:40:07
|
|
|
|
little_one
|
Ako cete mi vjerovati, ja sam od 2010 na forumu, i u medjuvremenu nikad me nije izlogovalo sa foruma. Jedini problem koji povremeno imam je istekla sesija, dolazili su mi ona obavjestenja o pracenju tema i cim sam iskljucila prestalo i to je to. S telefona ne ulazim jedino pa tu sam neupucena. Ali ja bas nemam tih problema koji se stalno spominju na ovoj temi. Eto da neko dodje na temu problema i kaze da mu bas uglavnom sve radi kako treba
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.12.2014 23:44:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja u sustini nemam problema, nikad me nije izlogovalo, cak i session dugo traje, ovo veceras sam odmah sredila (mm nesto petljao po kompu pa otuda ti oglasi - muska pamet, kaze hteo nesto da isproba ), sa mobilog i to se sredilo, danas sve OK.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2014 17:05:55
|
|
|
|
Kata90
|
mene i dalje izloguje i po vise puta u toku dana.......ma vise.....i ja ko choopa...... izgleda da je neresiv problem.......
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2014 23:31:50
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Jedva sam nasla temu. Ne radi mi pretrazivac. A odavno vec nece da me prijavi u delu za prijavljivanje. Znaci ceo taj gornji desni ugao mi ne radi. Evo opet da se ponovim. Prijavljivanje nece nikad, a pretrazivac radi kako-kad. Samo pravim poso moderatorima pa otvaram nove teme(vec postojece), u kojima sam cak i pisala , al me pretrazivac ubedi da ne postoji i da sam pisala u chat temi. Danas , samo sto sam se prijavila i na prvom, ali prvom (kilometarskom) postu me izbacilo. Znaci nakon nepuna pet min. Edit... E vala neces ga, kopirala sam post... ( opet je bio "pokusaj" izbacivanja)
< Poruku je uredio mati -- 2.12.2014 23:33:37 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2014 23:41:53
|
|
|
|
Olga75
|
hahaha Mati da kopiram i ja odmah nego i meni je trebalo vremena da nadjem u pretrazivacu temu , nesto ne fercera kako treba sa njim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2014 23:51:41
|
|
|
|
mati
|
Oldzi, ja sam u podsvesti bila ubedjena da postoji, cak sam ga i pustala da odmori(pretrazivaca), pa opet trazila, menjala reci, redosled reci i nista.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.12.2014 22:56:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja htela sad da odem da vidim slicice za ovaj baby kalendar i nesto mi jako sporo. Bas sam htela sve slicice da pogledam pa da glasam. Jel to svima tako sporo ili samo meni???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 13:55:31
|
|
|
|
Peace*
|
Možda sam ja luda, ali u Novalacovoj nagradnoj igri, ili već anketi (šta li je) fali pitanje br 2.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 14:31:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Tašo, ne fali, nego mi koji odgovorimo na prvo sa NE, preskačemo drugo pitanje, jer se drugo pitanje odnosi samo na one koji su isključivo dojili :) 2.Do kog meseca ste isključivo dojili (to znači da osim dojenja niste dodavali adaptirano mleko ili drugu hranu)? *
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 14:41:52
|
|
|
|
Peace*
|
AAAAAAAAAA, 3x sam se vraćala da proverim...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 14:42:49
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja isto Pa sam pisala klijentu i oni mi javiše u čemu je caka :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2014 14:43:35 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 14:52:32
|
|
|
|
Peace*
|
Ja zahtevam da za nas izmisle dodatno pitanje! To tako nije u redu!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:11:55
|
|
|
|
Klarita
|
Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatom pa opcija "nastavi, ponisti, nazad"
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:24:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:47:45
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatom pa opcija "nastavi, ponisti, nazad" Isto
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:48:10
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Meni stalno izlazi da sajt ima problem sa bezbedonosnim sertifikatom pa opcija "nastavi, ponisti, nazad" I meni isto, kad. otvaram RR preko tel. Pisala sam i ranije ovde za to, ali nista. Jedno vreme se nije pojavljivvalo i od pre par dana opet pocelo. To samo sa tel kad citam.
< Poruku je uredio mati -- 8.12.2014 15:50:15 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:51:07
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Klari jel ti to izlazi za Ringeraju ili Novalac? Za Ringeraju to kad pokusam sa telefona i to se ne logujem preko nika, vec samo pratim kad ne stignem do kompa...tipa juce kad se Daca poradjala jedva sam uspela da procitam, na svakih 20-30sec mi izbaci to i izbaci me sa sajta
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 15:58:34
|
|
|
|
Ana13
|
I meni se to javlja kad koristim tablet
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 8.12.2014 16:09:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene se to desava vec dve nedelje. Ne stizem da napisem. Ali me uzasno nervira.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 8:06:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se sinoć blokirala RR i nisam mogla ni jedan post da napišem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 12:13:51
|
|
|
|
superm
|
Nesto nije u redu. Sa tableta ne mogu da otvorim ni jednu debatu, nista bas. Sada pisem sa telefona, prosla poruka nije prosla, ova jedva
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 12:18:42
|
|
|
|
Modessty
|
I meni ne radi kako treba. Jedva otvara stranice
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 9.12.2014 12:55:33
|
|
|
|
Klarita
|
Ja sam jedva usla na RR
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?