Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 14:00:49
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala lota i ja se nadam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 15:31:27
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess draga Cestitam na tako lepoj beti :) Ja sutra idem na UZ
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 8:25:16
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage kako ste, ja jos danasnji dan da preguram, sutra radim betu. Jutros me je tako presekao stomak bukvalno iz kreveta, imala sam dijareju. Pojma nemam da l je to ok ili ne...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 9:48:40
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,draga,drzi se danas i cuvaj nervoze.Dijareja je na nervnoj bazi,sigurna sam.I ja sam imala jednom, tako da sam se uplasila prvo,pa posle skontala da ta nervoza koju ma koliko da mislili da kontrolisemo, ipak postoji i mora da se ispolji nekaki.Ljubim te i mislim na tebe. Lidija,kako si ti? Jel ostaje subota? Jess,sta radis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 9:53:55
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj,to je od nervoze sigurno... Sigitarius ipak sam odlucila da vadim u ponedeljak.Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 9:59:57
|
|
|
|
sagitarius
|
Sve super.Kuliram posteno.Mnogo je lakse sada,jeste da ja moram da mirujem,ali ne pada mi tesko.Znaci,ponedeljak je kada je Ljubic i rekao?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 11:26:59
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, zeljno iscekujemo vesti sutra. Ne verujem da je dijareja neki los znak, slazem se sa Sagitarius da je od nervoz. Ja sam dobro, sutra cu znati kad idemo na uz. Uglavnom se muvam po stanu, kuvam rucak, poslepodne citam ili gledam tv. Sagitarius, a sto ti je dr rekla da mirujes?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 12:14:57
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,pojavilo se nesto,kao malo braon krvarenje.Stvarno nesto smesno,ali ja se malo uplasila,pa mi ubacili injekcije progesterona i mirovanje do ultrazvuka.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 12:23:08
|
|
|
|
jess021
|
To je verovatno od implantacije, ali bolje da mirujes u svakom slucaju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 12:56:51
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Po Ljubicu bi betu trebala da radim u utorak.to mi je 14 dan.a ja cu raditi u ponedeljak.a jedem sve sto stignem..uzas..stomak me bolucka i dalje kao i grudi koje su bolne i imam utisak ogromne jer su natecene...joj.. Maraj..izdrzi jos danas pa da se sutra radujemoooo....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 13:00:48
|
|
|
|
Maraj
|
Ja grudi uopšte ne osecam. U pms znaju da me bole sa strane a sada nista.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 13:04:12
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,jedan dan ranije,nista strasno.A mora da pokaze.Jedva cekam. Maraj,bitno da je tebi prosao dan ocekivanog ciklusa,tako da me to bas raduje!Zanemari te osecaje,nekome su osetljive grudi,nekome nisu.Meni isto nista.Bice sve to super!😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 15:43:48
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitarius da ti nisi malo pobrkala mene i Maraj?ili smo obe imale isti dan ocekivanog ciklusa,meni je bio juce... Iskreno se nadam da je to dobar znak...
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 29.1.2015 15:44:53 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 15:53:31
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,mislim draga da vam je trebalo na isti dan ili ste blizu.Ona rece da je juce trebalo da dobije.Tako da ste tu nedge i super sto niste,radujem se!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 16:43:56
|
|
|
|
Maraj
|
Aha meni juce bio 28.dc tj dan ne ocekivane al koristim utrogestan pa i on ima uticaja. Ja nesto danas osecam kao da gorim i preznojavam se . Osecam onu toplinu u ocima kao kad imam T.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 16:53:46
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,mene je to sa ocima bas mucilo,muci me jos uvek.A sto se tice utrogestana,ne mora da znaci.Ja prosli put kada mi nije uspelo,uredno sam imala ciklus nezavisno od utrogestana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 17:10:00
|
|
|
|
Maraj
|
Joj dace Bog da bude sve ok. Danasnji dan mi je cini mi se najduzi od fet-a
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 17:41:54
|
|
|
|
sagitarius
|
Znam,jeste najduzi.I najnervozniji,ali jos jako malo ti je ostalo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 18:35:00
|
|
|
|
pozitivna
|
slab mi je endommetrijum mislim tanak ,pivo jel moze bezalkoholno ili mora sa alkoholom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 18:54:13
|
|
|
|
Maraj
|
Brazilski orah je dobar za endonetrijum
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 19:50:50
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj devojke, cestitaam!!! Mnogo mi je drago, znam kakve su ovo muke! Maraj, Lidija, navijam za vas dve! Sto se tie utrogestana, ja ga jos uvek pijem, posle amniocenteze su rekli obavezno, a sad kad odem na 4d cu pitati.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 20:55:26
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 21:07:00
|
|
|
|
mirkam
|
Maraj, navijam jako i ja i drzim fige svom snagom.Sjutra je tvoj dan sigrna sam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 21:16:02
|
|
|
|
Maraj
|
Hvaka drage dajete mi optimizma javljam sutra rezultate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.1.2015 21:27:30
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj puno pozitivne energije saljem...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?