Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 11:22:09
|
|
|
|
Maraj
|
GagaT ovaj januar je rezervisan za zenice sa fet-a. Kad radis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 11:28:10
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
GagoT..drzimo fige i navijamo... Maraj kakva je situacija kod tebe?mislim na to imas li bolove u stomaku?ja imam u toku dana po malo ali uvece me bas boli stomak i krsta,a grudi ne prestaju da bole...nadam se da su to simptomi trudnoce..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 11:36:31
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija, mene u toku dana boli stomak, ne konstantno. Grudi nista nemam nikakvih promena sto se grudi tice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 12:50:27
|
|
|
|
jess021
|
Maslacak, Mirkam Sagitarius, ja sam dobro. Tek sam sinoc skontala da sam trudna, preko dana sam sva nesto bila pogubljena. Ja cu sutra opet izvaditi betu, nadam se da ce biti u redu. Od simptoma imam to da jedem kao mecava, moracu se malo iskontrolisati i da su mi grudi bas porasle. Inace je sve ok. Kako si ti? Maraj, Lidija jedva cekam da nam se pridruzite, da kompletiramo ovaj januar Gaga, navijam da sve bude super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 15:08:49
|
|
|
|
sagitarius
|
Ja sam ok,ali je preporuka da lezim do prvog ultrazvuka.Tako da opet cekanje drage moje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 16:06:49
|
|
|
|
madre
|
maraj, lidija, jos malo pa se radujemo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 17:10:23
|
|
|
|
baby_blue
|
Sto moras da lezis? Meni su rekli sve normalno. Ja sam i setala,ali ne preterano,kuvala,peglala i sve lakse po kuci. Ima li iskustva neka od vas koja je trudna u vezi sa tim kad prekinuti utrogestan? Meni je doktor na prosloj kontroli,pre dve nedelje rekao od 12 nedelje da prestanem,a to je danas. Mene sve nesto strah,tako bez neke analize krvi ili tako nesto..a naredna kontrola mi je za desetak dana. Kad ste vi prestale?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 17:42:09
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Madre ..nadamo se i da se radujemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 17:57:30
|
|
|
|
Maraj
|
Babyblue verujem da si u strahu i ja bi bila... znam da ima tema utrogestan u trudnoci pa vidi sta su zenice tamo pisale. Ja stvarno ne znam da te posavetujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 7:39:42
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,jos dva dana cekamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 8:53:50
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarius sagitarius, jess jer ponavljate betu danas,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 9:06:16
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,videces vec uskoro,Goca ne trazi da se ponavlja beta.Samo kaze - ultrazvuk za dve nedelje.Tako da cekamo jess.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 9:17:42
|
|
|
|
wivern
|
Baby blue ja sam prestala sa utrogestanom u 12-oj nedelji. Ali prestajes postepeno nikako odjednom..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 10:14:18
|
|
|
|
baby_blue
|
Sta znaci to postepeno? Ja sam stavljala tri puta po dve i dr mi je rekao da skroz prestanem u 12. nedelji.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 10:24:12
|
|
|
|
dunja RR
|
B blue, to znači da prvo kreneš da izbacuješ onaj podnevni, pa zatim jutarnji i tek na kraju noćni. Po par dana tako.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 10:40:10
|
|
|
|
wivern
|
Dunja ti sve objasnila. Ja sam na tri-cetiri dana smanjivala dozu. Nema potrebe da se plasis, posteljica ti sada cuva bebu utrogestan je zavrsio svoju ulogu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 10:42:38
|
|
|
|
baby_blue
|
Meni nije tako receno. Zvala sam ih malopre i rekli su kao i doktor,da prestanem odmah,a ako primetim neki bol ili krvarenje,onda da se javim. Tako cu i da uradim,pogotovo sto su mi i sada tako potvrdili.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 11:42:34
|
|
|
|
branki*
|
jess,je l si ponavljala betu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 12:54:50
|
|
|
|
jess021
|
Branki evo me. Jesam, danas je 312, uvecala se skoro 3 puta Sad mi je malo lakse. za sve vas.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 12:58:36
|
|
|
|
branki*
|
bas si me obradovala jako sam srecna i radujem se sa tobom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 13:04:29
|
|
|
|
Lota
|
jess, bas mi je drago zbog lepe bete . Uzivaj u trudnoci! Gago, drzim ti jaaaako palceve i da ubrzo i ti ugledas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 13:12:41
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,super,super,cestitam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 13:39:47
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess Maraj kako si?ja u zanimaciji sa kuhinjom ovih dana bas aktivno...ne znam sta cu sa sobom do bete... za par sati idem na rodjendan kod drugara pa ce mi brzo proci vreme...ti radis betu u subotu? Ja sam ipak odlucila da radim u ponedeljak..mada po Ljubicevom proracuna trebam je raditi u utorak...pa tako cu videti poned ili utorak... sigitarius Goca ne trazi da se beta proverava drugi dan? Moja zaova je radila vto 22.febr.njoj je Goca rekla da radi 14 ti dan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 13:52:17
|
|
|
|
Maraj
|
Jess za betu! Lidija i ja ne znam sta cu sama sa sobom. Po ceo dan jedem. Betu cu raditi u petak. To ce mi biti 30.dc . Tako su mi rekli da radim 11.dan od fet-a. Danas mi je 28.dc inace toliko mi obicno i traju ciklusi. Stomak me bolucka kao da cu svaki cas dobiti i žiga me levi jajnik.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.1.2015 13:56:52
|
|
|
|
Lota
|
Maraj, taman da upotpunis ovaj januar sa jos . Navijam jako
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?