Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 13:59:42
|
|
|
|
madre
|
zeneee, mnogo mi drago zbog vas cestitam vam obema
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 14:02:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage moje.meni je Ljubic rekao da radim 14 dan A to je 3 februar..nosim se idejom da radim u subotu 1.februara...sta da radim?jer ja sam radila et 20.januara. Maraj sada cekamo tvoju pozitivnu betu..uspecemo...mene i danas boli stomak ali ne ko sinoc i nocas..valjda ce to biti isti scenario kao tvoj Jess...a i koliko se secam i sigitarius je boluckao stomak.Meni je inace i onako napet stomak i bolan..bas kao da cu puci kao pred ciklus..a inace meni po datumu ciklus sledeci pada bas 28.1. Valjda necu dobiti i da ce me obradovati visoka beta...
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 26.1.2015 14:03:08 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 14:05:38
|
|
|
|
NadaR
|
Cestitam djevojke! :-)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 14:20:17
|
|
|
|
degu
|
Jess, Sagitarius čestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 15:33:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Jess,cestitke od srca! Moja beta je takodje divna,550. Ja sam presrecna! Bravo draga, bravo, kakve lepe vesti danas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 16:40:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Evo i me BRAVO ! Sagitarius Jess draga moja zelim vam sve naj................
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 17:26:01
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,ja stvarno mislim da 13ti dan moze da pokaze.Pa uradi za svoju dusu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 17:51:20
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, ako ja dobro racunam tebi je 01.02. 12-ti nakon et?! Mislim da mozes raditi betu, pokazace rezultat sigurno. Ja sam radila 11-ti nakon et i jos su mi vraceni embrioni na 3. dan. Tako da slobodno uradi i srecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 19:07:36
|
|
|
|
gogili75
|
devojke imam pitanje, do sada sam više puta ostajala trudna ali na žalost neuspešno. Sad u zadnjih 7 meseci pokušavam ali nikako da uspe. s obzirom da imam 39 god počela sam da razmišljam o VTO. Koliko je dugačka procedura ako cu to da uradim o sopstvenom trošku, vremenski a i koliko bi me izaslo finansijski...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 19:22:09
|
|
|
|
sagitarius
|
Procedura zavisi od protokola.Kratki protokol je 15tak dana.Duzi pretpostavlja da ces koristiti i antibebi pilule,pa ce sve to potrajati oko mesec i po.Sve zavisi od toga sta ti lekar preporuci.Cene su razlicite,zavise od cene lekova,ali uglavnom je svuda 220 hiljada aspiracija,na to dodajes lekove koji mogu ici do 1000eura otprlilike i imas jos na kraju troskove zamrzavanja.Evo ja sam ti to najsazetije ispricala,pa ti pitaj slobodno ako te nesto jos zanima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 19:42:42
|
|
|
|
Maraj
|
Gigili jesi li kontrolisala trombofilije? To je najcesci uzrok spontanih, pa re zato pitam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 20:22:42
|
|
|
|
gogili75
|
da, imam dve mutacije MTHFR homozigot i FAKTOR V LEIDEN homozigot. U Februaru će godinu dana kako sam izgubila bebu u 30-oj nedelji, krajem juna mi je utvrdjena trombofilija i od tada nikako da zatrudnim. Počela sam da razmišljam o VTO jer imam 39 god. do sada sam imala dva spontana, jednu vanmateričnu i ovo prošle godine. imam i jedan namerni prekid trudnoće pre 8 god.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 20:54:17
|
|
|
|
mirkam
|
Jess, Sagitarius cestitke od srca! Zelim vam da uzivate u svakom danu trudnoce, zasluzile ste.Poljubac velikiiiii.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 20:58:54
|
|
|
|
sagitarius
|
Mirkam draga hvala puno. Sreca ce biti jos veca kada nam se pridruze maraj i lidija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 21:41:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jess draga predivnoooo Sagitaruis srdacne cestitke i tebi Zelim vam bezbrizne trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 21:56:47
|
|
|
|
Maraj
|
Gogili jesi li bila kod hematologa, jesi li uzimala sta od heparinskih lekova tipa fragmin. Ja sam homozigot za pai1 4g/4g
< Poruku je uredio Maraj -- 26.1.2015 21:57:22 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 22:00:09
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Sreca ce biti jos veca kada nam se pridruze maraj i lidija. Joj draga i ja jedva cekam, samo da docekam petak. Danas me duze boleo stomak gotivo ceo dan sam imala pritisak u stomaku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 22:04:05
|
|
|
|
gogili75
|
za sada pijem samo aspirin 100, čekam da zatrudnim pa ću fraxiparin
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 22:04:43
|
|
|
|
gogili75
|
bila sam kod hematologa dr MITIĆ u NS
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 22:06:06
|
|
|
|
Maraj
|
Meni je hematolog dao folnu od 5mg vilamin b i jednu i injekciju ohb12 plus bockam se dva puta dnevno fragminom. Ako ces ici na vto verovatno ce ti odma uvesti fragmin/fraxiparin kao i meni ja sak kod dr Miljica on vazi u BG-u za najboljeg...
< Poruku je uredio Maraj -- 26.1.2015 22:08:08 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 22:12:39
|
|
|
|
gogili75
|
da, pijem i folni iaspirin 100 već sest meseci, i ništa za sada, ako ništa ne bude do maja pokušaću sa VTO, nemam vremena više
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 23:22:08
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Mirkam draga hvala puno. Sreca ce biti jos veca kada nam se pridruze maraj i lidija. Kako bi to bilo lepoooo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 10:01:19
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,Lidija,kako ste? Jess,kako se osecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 10:33:36
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarius ja sam draga ok. Jedva cekam moje rezultate.... Zanimam se po kuci, idem do prodavnice, setam.... Nasla sam novu zanimaciju-narucivanje garderobe preko neta pa samo listam kataloge.... Kako si ti, jer osecas kakve promene na telu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.1.2015 10:48:46
|
|
|
|
GagaT
|
Cestitam i ja, uvek se radujem kad neka zenica ostane trudna. Zelim vam laganu i lepu trudnocu. Stizemo i mi Ja imam danas ultra zvuk pred FET. Predpostavljam da je sve ok. :*
< Poruku je uredio GagaT -- 27.1.2015 10:51:00 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?