|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
26.1.2015 11:32:49   
Klarita
Ljiso, bre, pa nemoj se panicis odmahuser posted image i mojoj K otkrili kasno sa 21mesec, a onda se posle godinu dana sve unormalilo...jedino ces morati da prijavis u vrtic i toliko...nemoj se nerviras, neka je na to, da konacno otkrijes sta je u pitanju oko jelauser posted image

Ja sam htela da ukljucim mini pekaru, pa sam polomila dve staklene cinije koje stajale pored, pa krenem da usisavam, pa naidje mm, pa ga usrafim da mi istrese tepihe i onda ajd' prasina, ajd' podovi, njemu hodnici i sobe...i zavrsismo...N spava, probudio se oko 9i15 doruckovao, malicas pojeo kasicu od sljive i uspavao...sad cekam "red'' u kupatilouser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 526
26.1.2015 11:35:34   
Misha i Ljisha
Ja panicar? Budi Bog s tobom.user posted image

Eto ti ti sve vec zavrsila a ja ni pocela kucu da spremam.user posted image Bolje da sam videla sta mi je sa ves masinom nego sto se zezam po netu. Ccccc sram me bilo

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 527
26.1.2015 12:27:55   
Misha i Ljisha
e ljudi moji kod mene uvek neka frka. Evo Žuća izasao iz dvorista otkinuo se i iskopao ispod zice prolaz (mekana sad zemlja) i svrcka se deran. Ne bi se ja zabrinula da je on miroljubiv pas ali je on bas bas opasan po svakog ko mu nije gazda (ja mm i moj tata). Vicem ga dozivam jurim, gledam jel mi se D probudila kad ona stoji u sred kuce i trazi me. Jao ja siznula sigurno sam je probudila. Ajd stavim je na nosu i upalim crtani i dozivam Žuću kad eto ti njega ispod prozora i uspem da ga dozovem do vrata zgrabim ga i ubacim u boks (iz boksa nema mrdanja). Ostala sam bez daha, vracam se u kucu kad moja D ustala sa nose i opet tako gole guzice me traziuser posted image . Ma sou. Kaze tata da ce ubiti Žućuuser posted image . Ja ga jako volim, on je dobar pas ali su ga deca maltretirala kad je bio stene i rezi pogotovo na decu. ja jako pazim kad idem sa D da ga mazimo. Dva puta je cak i na nju zarezao. Jeste da nije pouzdan u tom smislu ali je sjajan cuvar. Ne dam da ga ubiju. Mada kad tako ode iz dvorista srcka me strefi da slucajno nekog ne ujedeuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 528
26.1.2015 14:38:16   
emicaa
ajoj pa nije Zuca kriv sto je kao mali maltretiran user posted image
Mi setale,bile u prodavnici i sad odmaramo.Snijeg pada od jutros ali je lijepo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 529
26.1.2015 16:31:04   
QueenJ
Preko mob-a sam, samo da virnem i pohvalim se da smo danas prvi put imali dva nemlecna obroka u istom danu, tj. vocnu i povrtnu kasicu. I suuuper je prihvatila. Znam da postoji tema, ali ovde ce vise mama da vidi. user posted image Citam vas veceras. Kiss

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 530
26.1.2015 17:21:45   
doktorkakristal
ME preko nedelje uglavnom je nemam gde
LJISO nije meni problem da je vodim ali ona nije raspolozena kad idem tako negde u kupovinu odmah krenje dranje zato i ne volim da je vodim osim ako ne idemo u setnju ili negde gde je njoj zanimljivo,sta cu kad imam ekstra razmazeno dete user posted image
uspela sam da pozavrsavam sve,cak sa sama sebi stavila preliv na kosu i uspela da se isfeniram i to sve sa D jeste se drala citavo vreme ali sam bar zavrsila

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 531
26.1.2015 18:58:33   
Misha i Ljisha
ne mogu da verujem da joj to nije zanimljivo tj da ide bilo gdeuser posted image . Ja mojoj D samo kazem jel idemo ona odmah krece malte ne gologuza hehe...

Ja se danas isplakala. Pisala sam u temi kako se osecamo.
Pravila sam neke super ultra sjajne i ukusne zdrave kolace. Pisacu u temi. Svasta sam spremala a D nista jela nije.

Cekamo mm da dodje kuci pa malko da se igramo sa tajom.

Ljubim vas

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 532
26.1.2015 21:14:10   
anci kv
gde ste mamice????evo i mene malo da virnem šta radite..user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 533
26.1.2015 21:17:29   
bubulence
anci zeno user posted image user posted image user posted image , pa gde si ti????

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 534
26.1.2015 21:22:05   
anci kv
eeee..evo me,malo nađoh vremena da vidim šta radite,udaviše me obaveze,poludeću
A ovde,šta se dešava

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 535
26.1.2015 23:16:44   
Sanjica26 RR
Ola mamite! Pregazena sam. Nisam imala danas puno casova, ali sam umorna. Radila pre podne, pa sam cekala mm da dodje po mene da idemo po T u vrtic. U povratku nam je ona prepricala zivot svetog SAve. Slusala je kad je vaspitacica pricala. Posle nam je recitovala. Guzica jedna. Veceras sam je vodila na gimnastiku. Brzinski je jela i zaspala. Konacno.user posted image
Procitacu jos malo dnevne vesti ovdeuser posted image i odoh da spavam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 536
26.1.2015 23:22:12   
Misha i Ljisha
pametnica mala. Jel recitovala "maleno sam djace maleno mi je znanje, al sam otpocela bukvar i citanje".... (hihihih bukvar da li deca danas uopste i imaju bukvar?)

Jao mame ja otisla sad da nalozim kad imam sta videti sve mi izgorelo ostalo malo zare i sad ne znam da li ce "uhvatiti" ovo sto sam natrpala. Sad moram jos malo duze da dezuram da vidim da li ce se vatra razgoretiuser posted image

eto sta se desi kad mm ostane budan cccccc...user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 537
26.1.2015 23:31:32   
Sanjica26 RR
Ljiso a koju bi drugu pesmu recitovalauser posted image
Bukvar vise nema koliko znam.user posted image Sad su samo moderne knjige aktuelne.
Sve mi mirise da ce jutro da me doceka sa snegom. Kad vec nije padao za Bogojavljenje mogao bi za Svetog Savu. Teodora je plakala za svoj rodjendan jer nije padao sneg. Pricala sam joj da je padao sneg kad sam je rodila. Nisam je lagala bas je padao. Eto prisetim se toga, pa se skroz rastuzim sto vise nije malenauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 538
26.1.2015 23:51:01   
Jole84
Ćao mamike, kako ste user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 539
27.1.2015 7:29:05   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. je juce nasao babin neseser sa nekim starim karminima, pa je gurao prst u karmin, pa sebi po licu. I opet je zaglavio do 1, danas ga definitivno budimo.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 540
27.1.2015 7:54:29   
emicaa
Dobro jutro,moje djete opet divljalo malo,ako do petka ne prestane ovo plakanje u snu i vrtenje vodim je doktoru pa nek pregleda sve što se pregledati može da vidi šta je muči,spava joj se a ne može.
Od jutros se opet mazi ko blesava,stvarno mi uljepša jutro.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 541
27.1.2015 8:32:08   
Trcosava
E smo da se zapljunem i ovdena. polako krećemo da dolazimo trudnjače u mame (mada sm ja već mama haha ali o ovom mom velikom detetu nma nešto posebno da se piše user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 542
27.1.2015 9:43:31   
Mala Elena
Jutro! Jedva smo se razbudile a E nikako nije dala da se pokrije. .. idem popiti nesquik .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 543
27.1.2015 9:51:24   
Modessty
Mame koje ste u školstvu i vi koje imate istu muku kao ja da dete treba praktično ranije da krene u školu aj virnite u temu Kada U školu Da mozgamo zajedno user posted image Treba mi pomoć.user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 544
27.1.2015 11:32:11   
doktorkakristal
jutro mame
EMICE draga moja kod mene je isto nista im ne fali prosto su takva deca,nisu jedine njih dve od moje prijateljice sin isto to radi,tetka moja kaze da je najmladja cera ista bila,ja je pitam kad je proslo,ona se smeje kaze nikad i dan danas se prevrce i lose spava samo je sad velika pa je u svojoj sobi tako da tetka spava kao top user posted image ,ja te sve razumem jutros sam ustala bas nadrndana pitam se kad cu se normalno naspavati user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 545
27.1.2015 11:42:39   
dijana1*
Emice ako ce ti bar malo biti lakse ni kod nas nije bolja situacija. Ali bukvalno ne moze da se okrene a da ne zakenkavi i onda moram da ga dizem, da trazim cucu, pa da ga stavim kod sebe user posted image
Ljiso ima li te? Jesi li vodila D kod dr.?

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 546
27.1.2015 11:47:14   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ljiso a koju bi drugu pesmu recitovalauser posted image
Bukvar vise nema koliko znam.user posted image Sad su samo moderne knjige aktuelne.
Sve mi mirise da ce jutro da me doceka sa snegom. Kad vec nije padao za Bogojavljenje mogao bi za Svetog Savu. Teodora je plakala za svoj rodjendan jer nije padao sneg. Pricala sam joj da je padao sneg kad sam je rodila. Nisam je lagala bas je padao. Eto prisetim se toga, pa se skroz rastuzim sto vise nije malenauser posted image

tu pesmicu je mene moja baka naucila (kao i sve ostalo). Bas bezveze sto deca vise nemaju bukvar.

Vece pred rodjenje moje D je padao sneg, ali u trenutku kada sam ja bila u porodjajnoj sali toliko je sijalo sunce da je bilo kao u sred proleca. Ogrejalo me je na porodiljskom stolu. Predivan je dan bio.

Bile smo kod lekara. Napisah sta nam rece tamo u temi kako se osecamo. Nine znam gde bih napisala koje analize su nam dali.No necu da se ponavljam.
Umorna sam bas bas nesto i ja bih spavala kao i moja D. Al moram kuvati (a niko jesti neceuser posted image )

Direktna veza do poruke: 547
27.1.2015 11:52:18   
branki*
ljisouser posted image
je li dunja alergicna na kravlje mleko,pa je boli stomak,pa zato odbija svu hranu ili nisam bas shvatila?tek treba da idete kod alergologa?uuuuhhhhuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 548
27.1.2015 11:53:39   
dijana1*
Ljiso user posted image
Proci ce i ta faza. Svi smo kukali oko hrane i ja sam ali kada krene da jede sve se brzo zaborvi. Jesi li je vagala?

Direktna veza do poruke: 549
27.1.2015 12:02:45   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: branki RR

ljisouser posted image
je li dunja alergicna na kravlje mleko,pa je boli stomak,pa zato odbija svu hranu ili nisam bas shvatila?tek treba da idete kod alergologa?uuuuhhhhuser posted image

nije joj ranije utvrdjena nikakva alergija ali je mogu da ne vari kravlje mleko dobro ili da je problem laktoza. Tek treba da idemo kod alergologa.
Vagala sam je. Eto sa dve godine sinoc sam je izmerila i imala je 14,2 kg, jutros naravno kad je ustala i obavila na nosi 14,1 kg. Ok je to. Obucena 14,5

Mericu je za par dana opet. Verujem sa izbacenim mlekom i trendom da ne jede da ce poceti definitivno da gubi na tezini. To ce tek da bude problem. No nadam se da gresim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here