|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
26.1.2015 19:40:32   
choopa choops
Ih Bokac user posted image Baš sam se nadala da će ovaj put biti sve uredu. Ne mogu da vjerujem kako vam se to dešava user posted image Mnogo mi je žao...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2551
26.1.2015 19:41:16   
Ana RR
Bokac, jako mi je žao... čitala sam tvoju priču sa drugog foruma, duša me bolela user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2552
26.1.2015 19:44:12   
choopa choops
Bokac, drži se user posted image A mi držimo fige da sve prođe kako treba i da djevojčica bude dobro user posted image

Život je nekada stvarno surov ..Vas par žena ovdje šta preživljava, ja ne znam stvarno....Vi ste žene heroji!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2553
26.1.2015 19:48:06   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Bokac

Nadam se da ce bar sto se toga tice proci ok a o samom procesu kako to rade ne zelim niti smem da mislim a jos manje da guglam.

mora proci ok, samo treba sve psihicki i fizicki podneti... mnogo te user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2554
26.1.2015 19:51:37   
Bokac
Ja mislim da ne postoje pravi heroji nego prosto moramo da guramo dalje i borimo se za decicu koju vec imamo ili za one koje cemo imati.
A i ja cesto odem na staru temu na drugom firumu da se podsetim datuma i tako mekih detaljq koji se jako brzo zaborave user posted image
Ja sam ovo resila odavno da ako ovakvi rezultati budu obavezno idemo na abortus, a moguca je opcija da rodim i to dete ali odmah bi i pre izlaska iz bolnice isao na presadjivanje kostane srzi. Moje misljenje je da to nije normalan proces i preveliki je rizik da bih pustila da tako mala beba prolazi kroz dako nesto.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2555
26.1.2015 19:57:08   
jabudic
Bokas, ne znam šta da ti kažem!
Ja sam bila sigurna da će sve biti OK.
Budi jaka, moraš! user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2556
26.1.2015 19:59:28   
choopa choops
To je i po mom mišljenju "bolja" opcija.
Ne daj Bože nikome...

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2557
26.1.2015 21:00:21   
serpica
Uhh ubi me ovaj net,taman se ulogujem on me izbaci,idem da ih smestim u krevet pa se vracam na kratko

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2558
26.1.2015 21:04:23   
vonavoj
Bokac,bas mi je zaouser posted image neverovatno je da si dva puta i zatrudnela sa blizancima!
Drzi se,bice sve ok!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2559
26.1.2015 21:11:52   
Chipsy
Bokac, zao mi je dragauser posted image Ne znam sta je bilo u prethodnoj trudnoci pa nisam ni upucena u tezinu bolesti, ali cim je za abortus, mora da je ozbiljno. Molimo se za devojcicu...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2560
26.1.2015 21:36:17   
Valerie
user posted image zao mi je bokac... bas tesko...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2561
26.1.2015 22:38:54   
serpica
Zenske samo da vam pozelim laku noc i uskoro idem,i dalje me boli glava popila sam paraceetamol i nista bolje,mozda je i od nespavanja,ko zna. Vi lepo spavajte i sanjajte,ja sutra opet ustajem rano...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2562
26.1.2015 22:42:52   
choopa choops
Da vam se pohvalim....postala sam strina četvrti put! user posted image Stigla je jedna mala djevojčica prije pola sata.user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 26.1.2015 22:43:30 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2563
26.1.2015 22:48:27   
serpica
Cestitam Chupa user posted image neka je ziva i zdrava malena user posted image

Direktna veza do poruke: 2564
26.1.2015 22:51:51   
choopa choops
Hvala user posted image

Ja se sva raspekmezila user posted image Još moji svi zaspali i mužu zvoni telefon, kako sam se štrecnula, kad brat mu javlja lijepe vijesti user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2565
26.1.2015 22:56:02   
*boka*
Ja s posla išla kod tate na rodjendan, pa došli kući malo pre? smestila Elicu u krevet i evo upravo sam se i ja spakovala u isti.
Sad čitam šta ste pisale i baš sam se rastužila. Bokac jako mi je žao, svi smo se nadali da će rezultati biti dobri za obe bebe user posted image Ne mogu ni zamisliti kako se osećate, neka vsm Bog da snage da prevazidjete ovaj težak period.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2566
26.1.2015 22:58:34   
bubulence
Cupo neka je ziva i zdrava!
Serpi lepo spavaj!
ja sam i krevetu vec vise od pola sata ali dok procitam sve dnevne novine i zbog svakakvih vesti mi pritisak ne skoci na 200 ne idem na spavanje...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2567
26.1.2015 22:59:18   
*boka*
Choopi čestitam!
Nego ode lo ti danas u izlazak? Koliko sam shvatila nisi ni danas izlazila?
Anita super za devojčicu, sad da otvorimo kladionicu šta će biti druge dve bebe user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2568
26.1.2015 23:07:18   
wivern
Bokac user posted image user posted image
Choopo neka je sa srecom devojcurak..
Trudnice jel igrala neka nagradnu igru za mam pumpicu, da glasamo ako treba?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2569
26.1.2015 23:14:47   
*boka*
Jeste Šerpi.

25.07.2011.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2570
26.1.2015 23:19:26   
choopa choops
Hvala ženske :-)
Je l' da služim sad nešto, ili ujutru (oko podne :-D) da vas počastim? user posted image

bubu ja sam davno prestala da čitam, samo se nerviram...

Boko išla sam da vadm krv. Gužva neviđena, svi kašlju, krkljaju. Jeste da smo mi trudnice kao u posebnoj prostoriji, ali isto tu svi dođu da se prijave user posted image Jedva sam čekala da se maknem. Onda sam kao išla da kupim nešto od kozmetike, pa smo sjeli u kafić s kumovima. A kako smo silazili do grada, ja sve iz auta: Jao vidi ovo, Jaaaaao otkud ovo? user posted image Kaže MM ti u najmanju ruku kao da si na Mjesec bila. Sve mi se promijenilo...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2571
26.1.2015 23:20:09   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Bokac user posted image user posted image
Choopo neka je sa srecom devojcurak..
Trudnice jel igrala neka nagradnu igru za mam pumpicu, da glasamo ako treba?

odes i vidis za koga smo mi glasale user posted image . naravno da treba glasic, ne znam kako si mi promakla user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2572
26.1.2015 23:22:45   
choopa choops
Bubu je glavni komandant :-) Ja poslah PP, ali ako je kao ja, vidjeće je za dva dana. Ja prije vidim ovdje kad neko nešto napiše, nego kad mi se pošalje PP user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2573
26.1.2015 23:27:37   
*boka*
I ja poslala user posted image
Valjda će videti. Sledeći mesec se i ja prijavljujem.
Choopsi a valjda će te sad od 36-37 nedelje Dr. pustiti malo da mrdas. Znam tačno kako ti je. I ja sam to prošla...

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 2574
26.1.2015 23:34:44   
choopa choops
Sad kad smo je zatrpale sa porukama...
boko, ja sam i u prethodne dvije trudnoće ležala, ali ne baš ovoliko. Survivor je smiješan za ovo. I da sam normalna poludjela bih. user posted image Ma ja se sve nadam da će me već sad pustit malo da se razmrdam, ali pu, pu da ne ureknem user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here