|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
26.1.2015 13:36:24   
serpica
Sta su nam bebice na pragu jaooo user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2501
26.1.2015 13:39:44   
bubulence
svi smo bili vredni u maju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2502
26.1.2015 13:50:41   
anita
Drage moje evo i mene
Bio rucak i sad odmor dok mi ne dodje suprug. Jutros u viziti bio dr.Braca i kaze bice do kraja nedelje cr. Inace sinoc na uz je dr videla jednu devojcicu. A druge dve bebe se nisu dale da se vide.
Ja sam dobro. Mislim na vas i sve vas ljubim.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 2503
26.1.2015 13:54:25   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image za curicu!
Mogu li da te porodje na rodjendan>

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2504
26.1.2015 13:54:30   
serpica
Anita user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2505
26.1.2015 13:57:24   
jabudic
Anita, divno za djevojčicu ! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2506
26.1.2015 13:59:17   
anita
Postoji mogucnost ali videcemo. Kad god da je bice najlepsi rodjendanski poklon.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2507
26.1.2015 13:59:54   
bubulence
Anita diiivnooooo user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2508
26.1.2015 14:06:24   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

moguce, on hoce da je ''obojan''... prati, moze danima da ispada...a moze da bude i brzo user posted image .
jeli bilo sluzavo?
jer ako je samo braon, bez sluzi mozda bi mogla da pozoves dr

bilo je kao neki gusci sekret samo braon...nije bila sveza krv.poslala sam mu sms pa cmeo da vidimo sta ce reci, bas sam se uplsila, uuhuser posted image

Direktna veza do poruke: 2509
26.1.2015 14:11:02   
wivern
Anita za devojcurka..user posted image
Ipo cak i ako jeste taj sluzni cep n mora nista da znaci. On moze da ispadne i 2-3 nedelje pre porodjaja. No sikiriki i javi sta ti je rekao doca.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 2510
26.1.2015 14:11:07   
bubulence
nemoj draga da se plasis, u terminu si. sluzni cep moze da ispada i dve nedelje... a moze i za dan da se porodis... nego cekaj da ti se dr javi....

Direktna veza do poruke: 2511
26.1.2015 14:19:32   
branki*
ipo,ja ti ne znam nista o tome,prati,ako se nastavlja idi kod dr.
srculence,kao sto kazu devojke,jesi u terminu,i to sto si otvorena,ne naci da ces se sad poroditi,a i da se porodis,opet je beba u terminu..
serpi,oko dr i analiza uvek neke nervoze,znam po sebi!
meni bila patronazna...sveki dovela bozu iz vrtica..on me zeza,nece da jede ono sto sam spremila,a ja ne znam sta da mu vise izmisljam...
beba spava,otpao joj pupak,posle da se bakcem sa ovim grudima,uh.....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2512
26.1.2015 14:33:39   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: bubulence

nemoj draga da se plasis, u terminu si. sluzni cep moze da ispada i dve nedelje... a moze i za dan da se porodis... nego cekaj da ti se dr javi....

bubi ma znam da sam u terminu, nego plasim se porodjaja user posted image bas sam kukavica, volela bih da sam hrabrija... Ja nesto mislim da ce to uskoro jer vec danima imam menstrualne bolove ne po ceo dan, ali povremeno.Prvo kad udjm u porodiliste cu da trazim nesto za smirenje hahah Dobro te uradih analize krvi i urina sad u sobotu...jedino nisam jos uradila onaj antigen hbs, to treba d aidem u zavod pa sam to ostavila,a i doca je hteo briseve d ami uradi u petak sad...al nem veze imam neke briseve od kraja decembra, moze i to da prodje sta sad...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 26.1.2015 14:34:10 >

Direktna veza do poruke: 2513
26.1.2015 15:05:47   
srculence25
jao i ja sam se ufrkisala posteno user posted image samo da bude sve u redu.Malo sam odspavala imam povremene
menstrualne bolove.Mm neveruje da cu izdrzati do nedelje a sta on zna user posted image

Direktna veza do poruke: 2514
26.1.2015 15:09:54   
jabudic
Srculence, ti si tek usla u 9, lagano :) to su pripremne kontrakcije, sve cete vi preci termin user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2515
26.1.2015 15:18:17   
choopa choops
Hej žene ja odspavah malo, sve uz lupnje djece iznad glave. Ali šta ću kad sam koma....

Glukice, Ipo, srculence samo bez straha. Morate da mislite pozitivno, da mislite kako će svu tu divnu robicu koju ste kupili konačno neko početi da nosi user posted image , kako ćete da kupate bebicu, kako ćete da šetate ...Samo lijepe misli i biće vam puno lakše.

Ipo vrlo vjerovatno je sluzni čep, ja pisah prije nekoliko, ali sam opet zaboravila. Čini mi se da je meni otišao 7-8 dana prije?!

Anita bravo za curicu koja se pokazala mami, ta će biti glavna vidim ja user posted image Mogu da zamislim koliko si nestrpljiva da vidiš kakvi su i šta su? <3

branki bravo za pupak, jedna briga manje :-))))

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2516
26.1.2015 15:25:17   
Ipokrisia
sad mi se opet pojavilo nesto slicno ali belo,nije bilo braon (izvinite na ovim opisima:) )

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2517
26.1.2015 15:31:50   
jabudic
Ipo, ako je onako obilno i sluzavo, pa koje god da je boje, vjerovatno je čep. Meni je ispadao jedno 10 dana, a noć pred porodjaj je bilo i sukrvice.

< Poruku je uredio jabudic -- 26.1.2015 15:33:30 >

Direktna veza do poruke: 2518
26.1.2015 15:32:11   
bubulence

IZVORNA PORUKA: jabudic

Srculence, ti si tek usla u 9, lagano :) to su pripremne kontrakcije, sve cete vi preci termin user posted image

ovo sam i ja htela da kazem! menstrualni bolovi
se javljaju cesto, i to nije znak da se porodjaj blizi. sve dok nema pravih kontrakcija, sluznog cepa itd..
srculence samo malo miruj, moguce i da si se uplasila pa je zbog toga... drzim fige da malac ostane jos malo u stomacicu.
Ipo, a koliko je to kolicinski? jeli basckao sekret ili ima mnogo vise?
Cupo kude si bre? odg je 2, ko razume shvatice!
jabude vidim vise ne reklamiras samo sinove, vec i muza user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2519
26.1.2015 15:35:57   
jabudic
Bubi, kad me iznervira i njemu ću da tražim ženu!
Zove me danas sav izbezumljen, šta da obuče djeci, treba da ih vodi na kontrolu. A ormar mu složen, sve po policama šta je čije, i on digao frku da mu napišem na svaku policu Nemanja - novo, Nemanja - staro... Svašta sam mu rekla user posted image

Direktna veza do poruke: 2520
26.1.2015 15:40:02   
Ipokrisia
Nije nesto puno, bas kao sekret samo mozda eto malo gusce i rastegljivije (bljak!sorry opet!) jutros je bilo malkice vise nego sad...Mozda se grlic skracuje polako ili nesto...ko ce ga znati...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2521
26.1.2015 15:44:45   
choopa choops
bubu pokvarila ti se tastatura? :D

Ipo, vidi šta ti javlja doktor, pa pođi da te pogleda ako nastavi da bude braon, čisto da budeš sigurna da je to to. Jesi vidjela šta ti je odgovorila endokrinolog RR?

jabudicu znači nisam jedina???????? Kad sam bila u bolnici pa ih obuče kao sirotinja najveća da smo, i onda mi još kaže, pa šta nije im ovo loše. A ono roba za po kući user posted image I kao ja nisam dobro složila ormar, pa on ne može da se snađe. Pa evo ti ga gospodine složi kako tebi odgovara. A kako je on prao i slagao robu, pa stavi moje gaćice i čarape tamo gdje su njene? user posted image Rekoh, hvala na komplimentu, ali moje dupe, a i noge su puuuuuno veće nego Larine user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2522
26.1.2015 15:46:25   
bubulence
Ipo sto se izvinjavas, pa moras da nam opises.
mislim da je to malo i da ne znaci nista strasno. samo mislim, nisam dr pa da znam.
kod mene je u petak ujutro ispalo onako podosta, od prilike pola sake, pa onda uvece jos po malo ali protkano krvlju... svezom. i sledece jutro sam se porodila...
jabude a sta od muskarca ocekujes!??? ja uvek mm spremim sta ce E obuci. mada nema neke vajde kada ona uglavnom sama bira...

Direktna veza do poruke: 2523
26.1.2015 15:49:24   
jabudic
Hahaha, Čupo, sad sam sišla ispred kancelarije da mu dam knjižice, ne smijem ti reći kakvu je majicu J nosio, mukica. A ispod viri kragna od druge neke user posted image
A kad smo ja i J bili u bolnici, oprao mu je super novi i skupi džemper na 60° I guess, jer je izgužvan kao da su ga krave žvakale. A kakvu nam je robu donosio za bolnicu, to da se Bog sažali na nas dvoje! user posted image

Bubi, ja mu obično ostavim, ali juče sam tako fino sredila ormare, ma beba bi se snašla.

< Poruku je uredio jabudic -- 26.1.2015 15:51:17 >

Direktna veza do poruke: 2524
26.1.2015 15:55:28   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: choopa choops

bubu pokvarila ti se tastatura? :D

Ipo, vidi šta ti javlja doktor, pa pođi da te pogleda ako nastavi da bude braon, čisto da budeš sigurna da je to to. Jesi vidjela šta ti je odgovorila endokrinolog RR?

jabudicu znači nisam jedina???????? Kad sam bila u bolnici pa ih obuče kao sirotinja najveća da smo, i onda mi još kaže, pa šta nije im ovo loše. A ono roba za po kući user posted image I kao ja nisam dobro složila ormar, pa on ne može da se snađe. Pa evo ti ga gospodine složi kako tebi odgovara. A kako je on prao i slagao robu, pa stavi moje gaćice i čarape tamo gdje su njene? user posted image Rekoh, hvala na komplimentu, ali moje dupe, a i noge su puuuuuno veće nego Larine user posted image

Hej, videh, ma nista mi nije jasno vise, i moj Dr i Dr iz DZ su mi rekli d aje ok rezultat...sad mi vise svejedno, finish...

Direktna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here