Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.1.2015 21:41:15
|
|
|
|
baby_blue
|
Navijam za sve koji sutra rade betu i nadam se da cete nas obradovati visokim rezultatima,a imam osecaj da hocete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.1.2015 21:55:25
|
|
|
|
sagitarius
|
Baby,hvaaaala.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.1.2015 22:10:46
|
|
|
|
jess021
|
Zenske, sta da vam kazem sem ogromno hvala na ovoj divnoj podrsci. Sagitarius, zelim ti isto sto i sebi!! Sad sam upravo rekla mm da kontam da mi nema spavanja nocas.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.1.2015 22:15:05
|
|
|
|
sagitarius
|
Devojke,i ja vam se zahvaljujem na podrsci.Zaista ste divne. Jess,mora biti dobro.Ali ne samo sto nece biti spavanja,nego mislim da ce gori deo biti cekanje bete sutra.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.1.2015 23:31:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage moje samo hrabro. meni danas dan nije bas naklonjen.Muz dobio otkaz od 1.febr.Jedna maca mi se povredila -polomila rep.-bio vet.A mene je stomak bas poceo da boli i sve mi nekako natecen i napet stomak kao kad treba da dobijem..uzas..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 7:26:23
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: cicibanns Pozdrav svim zenicama, borcima, neznanim i znanim Nije me odavno bilo na forumu ali eto me nazad i napokon na ovoj temi!!! Prosla sam prvostepenu komisiju, cekam na drugostepenu pa najduze cekanje da se odobre sredstva tj cuveno pozivno pismo... jel imao neko nedavno iskustva sa ovim, koliko se sad od prilike ceka?? Pozdrav, ja sam radila privatno i ove zenice sto trenutno cekaju betu takodje tako da ne znam koliko se sada ceka. Znam da je ranije bilo dva-tri meseca. Gde ces raditi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 7:28:13
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija stevan drzi se, to nije mala stvar ostati bez posla, al verujem da sada treba nesto lepo da se desi kod tebe. sagitarius, jess mislim drage na vas celo jutro i navijam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 7:32:16
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,bas si poranila.Kako si? Lidija,isto mislim kao i Maraj,sad ide nesto lepo😄
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 7:36:41
|
|
|
|
Maraj
|
Draga ja navijam sat u 7 kako bi uzela terapiju i ne vracam se onda u krevet. Ja sam ok , nekad osetim stomak kao pms a nekad nista i tako na smenu ko ce ga znati, al moram verovati...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 7:58:36
|
|
|
|
branki*
|
jess,je li danas taj veliki dan!verujem da imas ogromnu tremu,ajde navijam iz sve snage da bude trocifrena
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:00:16
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess ...Sigitarijus..uz Vas sam..cekam rezultate i navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:05:48
|
|
|
|
Peace*
|
I ja čekam sa vama...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:11:15
|
|
|
|
NadjaNS
|
E pa da se i ja javim. Vec jedno vreme citam forum, onda se spuvam kako naspram svih vas ja pojma nemam, pa prestanem, pa se opet vratim, pa se nesto natripujem pa opet prestanem..... U svakom slucaju, od svih lepih tema javljam se prvo ovde jer je 15. jan stiglo pozivno pismo za 3. mart. Papire smo predali 3. septembra - dakle tacno 6 meseci razmaka. Medjutim, znam da se u dec i jan ne rade VTO tako da cicibans, verovatno da ces malo manje cekati - bar se nadam. Meni ce ovo biti prva VTO ali imam pitanje - da li neko zna nesto o pomeranju starosne granice za zene? Hvala svima i nadam se lepom druzenju na trudnickim i mama-temama :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:23:33
|
|
|
|
jess021
|
Evo me, beta 11-ti dan 106. Ja sam u soku. Sagitarius, zelim ti da se isto ovako sokiras.
< Poruku je uredio jess021 -- 26.1.2015 10:24:19 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:25:50
|
|
|
|
Peace*
|
JESS
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:27:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Jess, predivne vesti, bravooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:28:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: NadjaNS E pa da se i ja javim. Vec jedno vreme citam forum, onda se spuvam kako naspram svih vas ja pojma nemam, pa prestanem, pa se opet vratim, pa se nesto natripujem pa opet prestanem..... U svakom slucaju, od svih lepih tema javljam se prvo ovde jer je 15. jan stiglo pozivno pismo za 3. mart. Papire smo predali 3. septembra - dakle tacno 6 meseci razmaka. Medjutim, znam da se u dec i jan ne rade VTO tako da cicibans, verovatno da ces malo manje cekati - bar se nadam. Meni ce ovo biti prva VTO ali imam pitanje - da li neko zna nesto o pomeranju starosne granice za zene? Hvala svima i nadam se lepom druzenju na trudnickim i mama-temama :) Nađa dobrodošla i navijamo za mart i veliku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:30:32
|
|
|
|
jess021
|
Jao zene sta da vam kazem, jos ne mogu da verujem. U sredu cu ponoviti, nadam se da ce sve biti u redu. Cekamo Sagitarius
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:33:58
|
|
|
|
srculence25
|
Jess draga bravooooooo Sagi cekamo i tvoj sok sa velikom betom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:37:56
|
|
|
|
Maraj
|
Jess
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:39:50
|
|
|
|
cicibanns
|
Jess
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:47:04
|
|
|
|
serpica
|
Jess cestitam od srca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:50:05
|
|
|
|
cicibanns
|
Sad sam dosla iz betanije sa komisije... srecna sto sam je prosla ali totalno razocarana u nas sistem i drzavu... bruka i sramota je sto se tolilo ceka da se dodje do vto (mislim na 3 insiminacije koje traze i sve sto ide uz to) i onda kad napokon prodjes komisije dobijes informaciju da pozivno pismo mozes da ocekjjes za 8 meseci!!! Ovo je stvarno prestrasno!! Elem, sad ko preda, mozda u septembru najranije krene u postupak!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 10:58:21
|
|
|
|
baby_blue
|
Jess, cestitam od srca, draga! Zelim ti lepu i laku trudnocu. Ti si isto rano isla na test, tako sam i ja kad sam isla, u 6 ujutru sam bila u laboratoriji. Bas mi je drago zbog tebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.1.2015 11:30:17
|
|
|
|
wivern
|
Jess Sad još samo da je potvrdimo u sredu i da mozes da odahnes nacisto. Ovo je tvoja godina Sagitarius navijamo...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?