|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
24.1.2015 10:54:50   
LIDIJA STEVAN
Jess razumem te ali se ipak nadam user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1851
24.1.2015 11:09:19   
sagitarius
Lidija,vreme je mnogo cudno.Malo topli januar,pa onda kisurina,znas i sama da i to utice na nas zenice.Ajd ajde onaj tvoj optimizam!
A i trudnice kubure sa glavoboljom,pa sa promenama raspolozenja,tako da smatraj to trudnickom glavoboljom!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1852
24.1.2015 11:18:35   
LIDIJA STEVAN
user posted image za Sigitariususer posted image i naravno bodrenje..

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1853
24.1.2015 11:39:58   
micaubica83
Ja bila na Uz i bebice su dobro.Vadila sam D dimer i on je 950 a ref vrednosti su <855.Bila sam kod dva hematologa i rekli su mi da je to ok za trudnocu.Ja i dalje brinem user posted image ,Kakva su vasa iskustva???Pozdravljam vas sve i hvala vam na cestitkama

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1854
24.1.2015 11:56:47   
Maraj
Micouser posted image razumem te u potpunosti. I ja verujem da je d dimer povecan u trudnoci. Jer i ti bese imas trombofiliju pa proveravas d dimer? Mislim da ima i tema d dimer pogledaj u pretraživaču. Probaj da manje brines. Vazno da si bila kod dr i da su bebice uredu ( nisam ni znala da su dveuser posted image ). Znas i sama koliko si se mucila da dodjes do ovoga probaj da uzivas ovih 9 meseci.

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 1855
24.1.2015 12:16:05   
micaubica83
Pa bas zato sto sam se mucila plasim se za bebice zbog D dimera.Nemam trombofiliju nego sam bila u hiper stimulaciji pa mi je dr dala da proverim D dimer.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1856
24.1.2015 12:34:32   
Maraj
Vidim da devojke koje imaju povisen d dimer primaju heparinske injekcije kao ja - npr fragmin ili fraxiparin. Jer tebi dr dala sta? Cim si bila kod hematologa ne verujem da je pogrešila sto se tebe tice. Znam da se d dimer proverava valjda na dve nedelje. ..

Direktna veza do poruke: 1857
24.1.2015 12:38:01   
Maraj
Mico ima tema fraxiparin u trudnoci. Pogledaj ! Vidim da devojke pisu da je d dimer promenljiv u trudnoci i ta tvoja vrednost je stvarno ok. Nemoj brinuti al pogledaj tj iscitaj tu temuuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1858
24.1.2015 12:56:16   
micaubica83
Pa citala sam ali niko ne spominje referentne vrednosti.Svuda su razlicite.Ako je valjda duplo uvecan od referentnih vrednosti onda se daje terapija

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1859
24.1.2015 12:57:17   
micaubica83
Dr mi nista nije dala jer smatra da mi nije potrebna terapija,to su mi dva hematologa rekla

Direktna veza do poruke: 1860
24.1.2015 20:04:59   
Maraj
Drage kako ste danas kako ste provele damasnji dan. Ja ceo dan u kuci.... Kisa pljusti li pljusti. Samo jutros sto sam izasla posle spremala rucak i kafenisala sa mm i mamom

< Poruku je uredio Maraj -- 24.1.2015 20:05:40 >

Direktna veza do poruke: 1861
24.1.2015 20:08:49   
sagitarius
Maraj,dobro je,ja sam bila napolju,nije me drzalo mesto danas.Sve u svemu,prolazi vreme nekako,ali mislim da ce mi dosta nezgodno biti sutra.Verovatno ce ozbiljna nervoza da nastupi.
Kako se ti osecas,kako stomak?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1862
24.1.2015 20:18:44   
Maraj
Ja sam ok. Nekad me zaboli stomak kao blagi pms. Ne znam ni da l je to bol ili nelagodnost.... To je sve. Ovako najnormalnije funkcionisem.

Direktna veza do poruke: 1863
24.1.2015 20:20:14   
Maraj
Ti bese u ponedeljak radis betu? Koji ce ti to dan biti nakon et? Meni rekli 11.dan sa radim a vratili su mi blastu staru 6.dana

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1864
24.1.2015 20:20:34   
sagitarius
Maraj,meni se isto to desava
Taman se skoncentrisem da vidim da li ce da se bol razvije ili ne i onda prodje.Ali dobro si to opisala,vise je kao neka nelagoda.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1865
24.1.2015 20:31:55   
sagitarius
Maraj,ponedeljak,da.Meni su isto rekli 11ti,a blasta je stara pet dana.Ja se nesto razmisljam da uradim sutra.

Direktna veza do poruke: 1866
24.1.2015 20:44:51   
LIDIJA STEVAN
Zenice..danasnji dan sam provela u kuci..uglavnom lezala i gledala tv..danas mi je dan bio dosadan bas..srecom sto imam moje dve mace pa me one malo uveseljavaju i odvlace paznju.Jutarnja glavobolja me je bas ubila u pojam.Ljubic se javio-uveo mi utrogestan 200mg samo uvece.
Sigitarius mozes raditi sutra ali mislim da je bolje da ostavis za dan kad ti je rekla Goca ...
Maraj i ovde kisa ceo dan pada i unosi bas negativnu atmosferu..
izdrzacemo mi ..jake smo.
Jass kako je kod tebe danas?

Direktna veza do poruke: 1867
24.1.2015 20:45:36   
Maraj
Joj sagitarius primaklo seuser posted image
ne znam sta da ti kazem. Sutra ce takodje biti verodostojan rezultat. To je samo dan razike. Ja sam et imala 19. sto bi znacilo da mi je 11.dan 30.01.

Direktna veza do poruke: 1868
24.1.2015 20:52:05   
sagitarius
Da,da,tacno ti dodje 30.januar 11ti dan.Videcu kako cu se sutra osecati,mozda ipak da iskuliram do ponedeljka kada je vec tako recenom
Jess,gde si,kako je kod tebe?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1869
24.1.2015 21:05:31   
Maraj
Lidija sta ti kaze Ljubic za progesteron? Jesu tebi stigli rezultati? Jesi ih videla?

Direktna veza do poruke: 1870
24.1.2015 23:50:40   
alex88
Devojke navijam jako da ste nam sve user posted image .Najstresnije je to cekanje bete,pogotovo druga nedelja ali jos malo i ugledacete svoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1871
24.1.2015 23:57:38   
IvannaM
alex88 draga, kako si ti? Ima li sta novo kod tebe? user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1872
25.1.2015 9:35:57   
sagitarius
Alex88,hvala na podrsci.
Jeste nezgodno,u pravu si,ima uspona i padova,dobrih i losih misli,svega ima.

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1873
25.1.2015 9:48:37   
jess021
Evo me, jos u krevetu, gledam neki film. Ja sam, manje-vise, isto. Nista specijalno. Mislim da cu i ja sutra betu. Mm sutra ne radi, pa ce mi biti lakse sta god da bude.
user posted image za sve!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1874
25.1.2015 9:54:59   
sagitarius
Jess,to te kapiram,lakse je kada ti je muz tu.I ja sam zato razmisljala danas da radim danas,a ne sutra sama.Ali sam ipak odlucila da izdrzim jos danas,kada sam ovoliko vec gurala jedan dan manje vise.Prelezacu danas verovatno.I ja sam bas kao i vreme.Kenjkavo.
Maraj,Lidija,kako ste?Sta se desava kod vas?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here