|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
19.1.2015 0:28:51   
Klarita
Upravo gledam tutorijaluser posted image hvala Sanjice! Hmmmmmm ne deluje tesko, a sad cu da dzvirnem i na FBuser posted image A, koju si crvenu boju kupila, meni sve ispadnu roze, pink roze, ciklama user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 301
19.1.2015 0:34:00   
Sanjica26 RR
Na njoj pise crvena jagoddauser posted image Sutra cu bas da vidim ko proizvodi. Nije tesko samo treba da u tom trenutku deca negde odlete. user posted image Sto je kod tebe i mene nemoguce.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.1.2015 0:35:12 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 302
19.1.2015 4:52:57   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ljise nema da podnese izvestaj.user posted image Odoh zene da spavam.

Dobro jutro mame.
Ja ustala jos pre pola satauser posted image bila sam ubedjena da je oko 6h a ne 4h.

Evo me podnosim izvestaj podnosim.
Klarita tvoja cerka je bila dobra ne brini, sva je bila vesela, jedva docekala da duva u svecice morali smo reprizu sa svecicama da pravimo. Malko se uspalila (valjda je osetila ona da je juce bila glavna) sto mene onako malo i nervira al ajd normalno je valjda. Gosti bili. Hrana je blago receno bila katastrofauser posted image . Ne razumem sta se desilo iskreno i prosli put sam uzela ketering kod istih (doduse mozda se samo meni nije svidelo jer skoro sve se pojelo), tortu sam narucila i ladno im je zagorela donja korauser posted image no i ta torta se vise pojela od ove druge ahahah...tako da mozda nisam merodavna da dajem komentar na hranu. Pitao me komsa kako to da ja nisam pravila nista? Rekoh mu da nisam prosto imala volje sto mu je cudno jer skoro svaki dan pravim nestouser posted image . Al nekako mi drugacije kad pravis za porodicu a drugacije mi je kad pravis za 30 ljudi. Bila bih pod jako velikim stresom kao prosle godine. Prosle godine sam i slanu tortu i slatku i neke pogacice, kiflice, cudesa i sve to uz D onako malu koja tek prohodava i cimanje i prekidanje svaki cas, sto me uzasno zivcira. Prosto nema nikog ko bi mi D pricuvao da ja na miru sve to uradim. Jedva stigoh da pospremim kucu. Kazem ja bas nekim prijateljima ogovarace me kako nisam nista napravila. sveki se isto iznenadila, u fazonu za mesec dana si potrosila dzak brasna a sad nista pravila nisi. Ma ....

Nego ja donela sve igracke od D (osim lego, flomastera i bojica) i lepo rekla deci "igrajte se!". njima bilo sjajno u toj ogromnoj prostoriji. Igracaka na sve strane. I tako. D mi je bila preslatka kad smo joj pevali.

na kraju sam stigla da operem i sudove, i sklonim pa cak i da usisam i oribam. Ponosim se sobom a uz sve to je nestalo struje oko 19h i mm vadio zar iz peci (opet su neki idioti krali dalekovod-pre par godina je cak neko i nastradao drmnula ga struje isto u pokusaju kradje). Ali relativno brzo je elektrovojvodina sve sredila pa kazem sve smo stigli, D bila vec u krevetu oko pola 9. I eto takoc.

Ma samo neka je juce prosao dan a danas cu ja da proslavim rodjendan sa svojom cerkicomuser posted image ima da duvamo svecice pola dana ahahaah...

Ajte mame odoh da vidim sta ste pisale pa cu da igram neku strategiju na kompu dok mi se D ne probudiuser posted image

Direktna veza do poruke: 303
19.1.2015 7:05:02   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Ljiso, detaljan izvestaj user posted image I ja volem da citam tvoje izvestaje.
A. nas terorise sa plasticnim flasama, ranije je u njih ubacivao papirice, a sad trazi da mu sipamo vode u flasu, pa onda babi da istu da mu sipa vodu u cep, da njih dvoje piju vodu iz cepa user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 304
19.1.2015 7:17:55   
Misha i Ljisha
idi begaj. Ja zivela u zabludi da vi sve samo onako komotno preskocite moje pisanije jer je predugackouser posted image
Od sad cu se truditi da "lepse pisem" ehehe...Gresim na sve strane, kucam ne gledam, ne ubadam padezi i td. Sad dobih tremu da moram paziti gde stavljam zarez i tako touser posted image

Mali Misu moja D je isto obozavala da pije vode iz cepa. Jedno vreme mi je bila stalno mokra, srecom bilo leto pa smo izgurale bez silnog presvlacenja.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 305
19.1.2015 7:26:06   
mali_mis
Ljiso sad si me smirila, za pijenje vode iz cepa, vec sam pomislila ako je povukao na ujku i strica, najuser posted image sam user posted image

Direktna veza do poruke: 306
19.1.2015 7:34:24   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ljiso sad si me smirila, za pijenje vode iz cepa, vec sam pomislila ako je povukao na ujku i strica, najuser posted image sam user posted image

oooooooooo ma moja je povukla na svog dedu. Kad vidi pivce juri kod dede u krilo. Moze i vinceuser posted image a rakiju sam joj ja slucajno dala i ladno je potegla bez problema. Tako da sam ja ta koja treba da se brine. Imam zensko dete a bice pijandura. Znas onu teoriju da svi koji su voleli penu od piva kad su bili mali kasnije u zivotu postanu alkosiuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 307
19.1.2015 7:38:47   
mali_mis
user posted image
Ali gotovo sva deca su volela penu od piva user posted image
Au, znaci konzervu piva da pijuckam kad A. spava. Dobro, da znam user posted image Moj brat mu je dao da lizne rakiju sa prsta, kad mama ne gleda, i kaze da se oblizivao kao blesav. Od tad dezuram oko njih kad znam da ima alkohola u blizini.

Direktna veza do poruke: 308
19.1.2015 8:15:43   
emicaa
Dobro jutro,što je ovde hladno,strašno.T malo bolje spavala ali jutros u 6 je bila spremna za nove pobjede,kao i svako jutro.A i ona čim vidi pivo ili rakiju trči da uzme,ali nije joj od Boga nego od roda,oba djeda vole popit a Boga mi i tetka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 309
19.1.2015 8:25:11   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Danas nam je divan dan Teodori i Dunji.user posted image
Podsetila si me Ljiso na profesora ustava. Svi su na krontrolnom pisali recepte. Uopste nije citao, a svi su samo to pisali.user posted image
Sto se tice postova citam sve.
Moja mala Sofija se probudila, a slavljenica spava. Danas nemamo goste.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 310
19.1.2015 8:31:35   
Klarita
Jutro!
K sva srecna otisla u vrtic, jos mi rekla na odlasku da ne brinem jer ce brzo da dodjeuser posted image i jos srecnija je bila jer je otisla sa cipelama umesto patofni, jer joj mama kasno nocas oprala patofne, te se nisu dobro osusileuser posted image N jos spava, kasljucao je suvo nocas, pa smo u 5h jutros ustajali da mu prskamo fiziomer i izvlacimo slinceuser posted image mislim da mu se sliva iz nosa...

Ljiso, ako je bila sva vazna i valja se, pa oset_ila da je njen dan, ako je user posted image Neka joj srecan rodjendan i neka nam je zdrava, srecna i vesela 100 godina...Ma, ja sam ovaj put sve sama pravila (obratno od tebe) i em sam crkla, em mi ispalo skuplje nego da sam narucilauser posted image ma, nema sanse vise...evo prekjuce, juce i danas spremam opet sama, jer ce nas veceras biti ukupno osmoro, pa da ne narucujem manje kolicine, rekoh zacas cu i bez opterecenja, i zaista tako bi...i kasnije cu jos jedan rolatic slani da smuckam. No, ljubi D od mene i cestitaj rodjendan~

Jao, mene nervira to kad se deci daje da lizu alkoholuser posted image iz prostoih razloga, 1.jer moze skroz unistiti jetru i ako lize samo zbog nerazvijenosti iste tj enzima
2.jer mi je totalno seljacka fora i svaki put se iznerviram kad vidim mog kuma koji je zaista gospodin covek kako svom sinu daje pivouser posted image

aaaaaaaaa, zaboravila sam da cetsitam i Teodori, Sanjice, neka nam je lepota lepa zdrava , srecna i vesela...Ljubi ih obe od mene! I lepo provedite dan!

< Poruku je uredio Klarita -- 19.1.2015 8:33:54 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
19.1.2015 10:42:28   
Anoniman
srecan rodjendanac teodori i dunji !!!!!!!!!!!!!!
rodjene na Bogojavljenje, bas lepo!!

ja sam zaspala u 2 kao i obicno, onda se M budila u 4 da sisa, onda se tumbala do 10 do 5.. mm ustal pre pola 8, a ja se zakucala do pola 9. nisam mogla oci da otvorim. ubi me to kasno leganje uvece. mm i ja gledali do pre neko vece ekranizaciju brace karamazovih, a od sinoc smo poceli idiota. onda malo da pospremim posle toga, pa malo da gvirnem na forum i tako, nikad da zaspim u normalno vreme.

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 312
19.1.2015 10:49:51   
doktorkakristal
srecan rodjendan princezama user posted image
ja uspavala Doru,sva sam nesto smlacena mora da mi opet pao pritisak,malo sam bolje mada i dalje kasljem

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
19.1.2015 10:51:42   
Sanjica26 RR
Hvala drugari! Uvek sam volela Bogojavljenje ali sad ga jos vise volim.
Tata joj je kupio poklon za rodjendan. Ne sme da gleda dok ga ne montira. Dvorac je u pitanju.
Macaki gde vi to gledate? Hocu i ja.
U sredu idem u bioskop sa kokeginicama. Gledamo film Mihalkova.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
19.1.2015 11:04:58   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Trco, opasno te kulira Ivankauser posted image i ja sam videla pitanje u adekvatnoj temiuser posted image

ne da mekulira, nego već mislim da joj šaljem pp ii poruku na fb user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 315
19.1.2015 11:07:07   
mama krava
Devojcicama, dragim srecan rodjendan! Da su zive i zdrave 100 godina i da slusaju mame!

A, jaaa, sutra na posao user posted image user posted image user posted image ! Evo i ovde da zakukam!user posted image

Posle skoro 23 mes...

Direktna veza do poruke: 316
19.1.2015 11:08:06   
Peace*
Ma ne kukaj. Prijaće ti promena. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 317
19.1.2015 11:10:03   
mama krava
Ma, znam, tj verujem, ali....

Bas mi bilo lepo, ovako.... ususkana i u starim trenerkma, a sad svako jutro drndanja oko toga sta da obucem!!!user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 318
19.1.2015 11:44:30   
Brand new mama
I ja da se pridruzim cestitkama za rodjuse malim princezama;) Da ste zive,zdrave,radosne i slatke kao secerlemiceuser posted image ...MK, ja se do sad nisam opasuljila,oblacenje mi je najmanji problem,nego jurcanje sa jednog kraja grada na drugi...Ima da polozim tu prokletu voznju sto pre i da kupim najgori auto,samo nek se kotrlja,nista mi vise ne treba.Moji klinci kaslju,ali posto Doktor kaze da je samo virus-moraju u vrtic,posto ja ne mogu da uzmem slobodno...prosle godine su kasljali bar mjesec dana..prija mi sto nisam kuci,ali sa druge strane kad su ovako smrcavi,samo mi misli tamo lete,ne mogu se normalno koncentrisati...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 319
19.1.2015 12:04:30   
Kata90
Dobar dan mamike.......user posted image danas moj Ogi puni mesec danauser posted image ....strasno kako mi vreme leti...
Sretan rodjus curamauser posted image user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 320
19.1.2015 13:40:23   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jutro!
K sva srecna otisla u vrtic, jos mi rekla na odlasku da ne brinem jer ce brzo da dodjeuser posted image i jos srecnija je bila jer je otisla sa cipelama umesto patofni, jer joj mama kasno nocas oprala patofne, te se nisu dobro osusileuser posted image N jos spava, kasljucao je suvo nocas, pa smo u 5h jutros ustajali da mu prskamo fiziomer i izvlacimo slinceuser posted image mislim da mu se sliva iz nosa...

Ljiso, ako je bila sva vazna i valja se, pa oset_ila da je njen dan, ako je user posted image Neka joj srecan rodjendan i neka nam je zdrava, srecna i vesela 100 godina...Ma, ja sam ovaj put sve sama pravila (obratno od tebe) i em sam crkla, em mi ispalo skuplje nego da sam narucilauser posted image ma, nema sanse vise...evo prekjuce, juce i danas spremam opet sama, jer ce nas veceras biti ukupno osmoro, pa da ne narucujem manje kolicine, rekoh zacas cu i bez opterecenja, i zaista tako bi...i kasnije cu jos jedan rolatic slani da smuckam. No, ljubi D od mene i cestitaj rodjendan~

Jao, mene nervira to kad se deci daje da lizu alkoholuser posted image iz prostoih razloga, 1.jer moze skroz unistiti jetru i ako lize samo zbog nerazvijenosti iste tj enzima
2.jer mi je totalno seljacka fora i svaki put se iznerviram kad vidim mog kuma koji je zaista gospodin covek kako svom sinu daje pivouser posted image

Ajde da vam slinci brzo prodju i da se patofne sto kasnije osuseuser posted image
Klarita draga ja sam se naucila pameti. Posto moje dete niko ni ne pricuva osim sveki kad dodje ( a i to ne smatram cuvanjem jer ona stalno do mene dolazi i uzima me za ruku da idem sa njom ili me zove) ja sam se odlucila dok ne bude imala bar 4 god da se vise ne upustam u te poduhvate da pravim sve sama. Samo se stresam covece. A ketering za krstenje je bas bio ok ali ovaj put sta ja znam. Nesto mi nije prijao. Ljubicu je i od tebe ne brigaj.

A sto se tice alkohola paaaa... ponudite maloj deci tj bebama koka kolu. To sto posto nece hteti ni da liznu a pivo ce uvek htetiuser posted image . U prevodu njihov instinkt im govori da je koka kola smrtonosna dok je pivce hranljivouser posted image . Nisam od tih sto daju deci alkohol al eto imamo dedu koji ako D zeli da umoci prst u njegovu casu dozvoljava. Meni je to simpaticno. Ja uvek pocnem da im pevamm "ja bećar i moj deda" (u originalu je ja vragolan al ja nekako to po vojvodjanski uvek kazem bećaruser posted image )

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Dobro jutro! Danas nam je divan dan Teodori i Dunji.user posted image

Srecan divan dan Teodori. I meni je neizmerno drago sto je moja D rodjena na danasnji dan.

Hvala svim mamama na lepim cestitkama. Divne ste.

Kato vreme bas leti eto tebi mesec meni dve godine. Sanjici 4user posted image

Bile smo napolju u baricama i kisnule smo jedno vreme, usle unutra i eno je spava. Ja danas ne kuvam ne pada mi na pamet. Duvale smo inace svecice danas jedno 20 putauser posted image

Idem da vidim sta ste jos piskarale

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 321
19.1.2015 14:08:39   
wivern
Srecan rodjendanko devojcicama user posted image
Zene pomagajte ja ne znam sta je sa ovim malim, od juce nece da spava i ako uspem da ga uspavam spava na meni a inace se dere kao magarac. Lepo jede, nije vruc nema T, ume i da se smeska kad uspe malo da dremne, zaigra se sa ljuljaskom ali spavanje niks.
Jutros me drzao budnom od 4-10, pa zaspao na meni.
A juce sam pobegla uvece na trac partiju user posted image ostavila ga malo sa tatom kojeg je unistio user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 322
19.1.2015 14:11:07   
Peace*
Meni je Luka prvih 6 nedelja spavao, posle ništa. Sve nešto na prepad, tek po nekada. Sa oko godinu dana smo mu potpuno ukidali dnevno spavanje... Što bi se narodski reko "takvo dete".
Naravno, to se odnosi na dnevni san, noću je spavao odlično do 1og rođendana, u cugu od 20h do 7.30. Onda je sa godinu dana počeo da se budi 2x noću, mojom greškom, ali neću sad o tome opet.

< Poruku je uredio Peace* -- 19.1.2015 14:12:15 >

Tasha

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 323
19.1.2015 14:23:21   
wivern
Ovog odgovora sam se i plasila user posted image Ali mi i nocu spava krace, spavao je ranije od 11-10 ujutru, uz dva budjenja samo da siki a sad se budi vec oko 4-5 oran za igru.
Ja da se pohvalim juce sam nalakirala nokte user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 324
19.1.2015 14:34:37   
Peace*
Menja se to sa spavanjem, možda je samo faza. user posted image

Tasha

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here