|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
12.1.2015 22:09:52   
bubulence
Anita neka, tu si, na sigurnom a bebama je bolje da su sto duze u stomacicu.
Trco ipak ujutro. neki dr tamo dize frku ali njen dr tvrdi da moze da ceka do jutra. sada je primila infuziju i legla da spava. kaze moci ce user posted image ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1101
12.1.2015 22:11:56   
*boka*
Ijaooooo al će se načitam sad...
Odoh da preletim šta ste pisale pa se javljam da kažem šta ja mislim o tome user posted image
A vi usporite malo, da vas stignem

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1102
12.1.2015 22:13:38   
branki*
uh,bas jedva cekam da sanjalica doceka konacno svoje devojcice!stvarno se iscimala sa svim tim rezultatima...
anita,javljaj nam kad sta saznas,mislimo na tebe..
choopo,ja mom sinu dajem tako neke vitaminske sirupe,pikovit nekad ili apetito,trenutno mu dajem riblje ulje.
trco,sto ce se izvrnes za bojanuuser posted image ?
nama inace sad odose gosce,bila drugarica i moja zaova..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1103
12.1.2015 22:17:14   
bubulence
hihih Boko ko ti je kriv kada te nema ceo dan!
nema Serpi da cujemo kako je Toma...
mbranki a kako ti se muz zove? jeli Bozi to bas pravo ime ili Bozidar? bilo bi super da ste svi na isto slovo user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1104
12.1.2015 22:20:59   
branki*
bubi,boza je bozidar,a moj muz je boban,a ja branka.
boko,uspavaces se citajuci,mi mu dodjemo ko sabrana dela dostojevskoguser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1105
12.1.2015 22:21:13   
serpica
Sanjalice saljem velikiii user posted image
Anita ja mislim da tebe nece jos da porode zato su te ostavili na posmatranju da im budes na oku ako nesto krene ranije,ipak imas jos dosta do termina a bebama svaki dan u stomaku znaci. Odmaraj koliko mozes i opusti se,a ja cu da probam da te vidim kad dolazim da radim antitelauser posted image
Bubi nemoj blizu muza ako je virusna infekcija,zastiti se malo,koliko mozes.
Bokac bice sve ok,naravno da ces da se skiras dok stignu rezultati ali verujem da ce Bog da vas nagradi zbog hrabrosti i gubitka koji ste imali user posted image
Branki,Trco,Srculence,Ipo,user posted image
Boko i ja ne stizem da ih ispratim,pisu kao munja,pogotovo kad ja treba da spavam user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 12.1.2015 22:22:33 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1106
12.1.2015 22:25:33   
bubulence
Serpi bas sam te spominjala.
da znas da sam se i ja veceras malo zamislila. ako je virusna upala to nam sada nikako ne treba... rekla sam mu da ujutro ide kod dr ili se razvodim. evo pre 10min T 39,9 . necu da razmisljam. rekao je da ce otici user posted image . meni je najvise zbog Eme jer je vec dva puta imala bas jake upale, jednom smo zbog toga zaglavile u bolnici...
videcu da veceras nas tri spavamo u dnevnoj sobi.
branki bas imate lepa imena user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1107
12.1.2015 22:30:30   
serpica
Bubi user posted image bezi ti od njega za svaki slucaj,ne treba ti to sad,ako imas nekog da mu se nadje neka bude s njim a ti se izoluj ipak si pri kraju,cuvaj se

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1108
12.1.2015 22:33:37   
branki*
bubi,stvarno ne trebaju ti sad virusi,ali...da ne navuce ema samo,verovatno neces ni ti onda..meni boza imao neke prehlade i kasalja u par navrata,ali ja nisam dobila.
hvala,narocito ovo moje,to jest nasauser posted image user posted image
serpi,sta ti radis?

branki

Direktna veza do poruke: 1109
12.1.2015 22:40:52   
lesica
Drage user posted image
Sve čitam, sve pratim, onako u hodu a nikako da nađem vremena da štogod žvrljnem. Meni drmnu malo kontrakcije, ali šta sad... rešila sam kao malo da usporim tempo ( ne ide mi nešto od ruke user posted image ) i definitivno sam zaključila da mene svi ovi praznici užasno umaraju, bukvalno mi treba odmor. I vrhunac, mislila sam da će mi biti prilično lakše kad mm dođe iz Austrije, ali sam se izgleda odvikla u međuvremenu, pa kao najgoroj mi sad remeti rutinu koju sam imala dok sam bila sama sa L. I takooo, uglavnom on od sutra na posao, tj liferuje se iz kuće pa ja ću imati konačno slobodno vreme, wooohooo.

I navijam da Sanjalici sve prođe kako treba, a hoće naravski.
Anita, guraj još koliko treba pa sad bolnica-bolnica, sve to ima svoje zašto.

Trco, Branki... još par dana i hiphiphuuureeeej.

Bokac, biće sve kako treba, probaj da se ne sekiraš ( znam da je ovo kliše, ali probaj pliiiz)

Bubi, bež' od muža... ne treba ti da i ti pokupiš nešto.

Ipo, uradi li ogtt?

Ostale drage, grlim vas sve jaaaakooo!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1110
12.1.2015 22:43:12   
serpica
Branki nista posebno,malo dete je bolesno pa sam oko njega po ceo dan,bas se nerviram,ionako ne mogu nista da postignem kako valja a tek sad kad mu nije dobro zalepio se za mene i ne pusta. Inace sam dobro,u protekla tri dana povracala sam 4 puta a muka mi je bilo nekih 52 sata,eto tako... cekam da radim antitla za dve nedelje i da nosi rezultate sledeceg meseca...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1111
12.1.2015 22:50:30   
*boka*
Evo nacitah se i taman dodjoh do poslednje strane i sad se pitam sta bese sve po redu.
Elem, vazno je da Trcin bebac pije vodice i piski, bas kao sto smo i pretpostavili, samo doktori to nisu videli...
Cekamo Sanjalicu sutra ili mozda i veceras kako sam razumela... Nadam se da nece morati nista po hitnoj proceduri da se radi, vec da sve ide po planu ujutru i jedva cekam vesti od nje.
Cetvrtko nam je jos uvek 2u1 user posted image
Branki znaci ti si u petak na programu? I gde ces lepseg imena od Bojana? To ime nose samo lepe zene, tvoja ce biti lepotuska prava i mislim da ce bas da joj prilici user posted image
Bokac znam kako se sada osecas i znam da bi iz koze iskocila od muke, ali ja se najiskrenije nadam da ces nakon sve ove nervoze na kraju vristati od srece kada stignu rezultati da su bebice u najboljem okeju. user posted image
Serpi ljubi bebca da ozdravi sto pre. Kad su tako mali i kad se razbole, tacno ti dodje da places kad ih vidis. Mace milo.
Bubi nemoj da se tm zeza, nego kod lekara ujutru. Mozda nije nista, mozda ga je samo grip zdrmao, ali neka mu to doktor potvrdi, da i vas dve budete sigurne. Inace citam, raskrecila si se po kuci, ali nemas molera da ti udari valjak user posted image
Anitice user posted image Javljaj kad saznas sta se desava i kakvi su planovi.

25.07.2011.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1112
12.1.2015 22:52:06   
branki*
i dalje ti je muka?bzvuser posted image pa,jeste,toma je mali,jos kad je bolestan,samo moras oko njega....
lesuser posted image ljubi lenku!
bokac,sad sam se vratila da citam sta si pisala....nadaj se i veruj u najbolje,uopste i ne pomisljaj na drugacije nikako!

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1113
12.1.2015 22:53:45   
Ipokrisia
Lesica, nisam jos ogtt, jer mi dr svakako nije tu do 20.januara pa malo jos prolongiram, evo u subotu cu obecavam ,tamo isto gde si i ti ;) kad je najbolje da odem oko 8,9 ujutru? :) do tad jos malkice da uzivam u po kojoj cokoladici ;) bas nekome rekoh, jos malo cu u 9.mesec pitace me dr sta sam od analiza uradila,a ja nista, smao sam isla da se sisam i satiram, to je najvaznije,da bepcu na pordojaju budem lepaaa hahhaha user posted image user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1114
12.1.2015 22:56:04   
serpica
Branki ova mucnina nije nista naspram one sto sam imala sa Tomom i to svih 9 meseci,povracala sam i dan pred cr,uzas,sad nekako izdrzavam...
Toma je nadrljao jadnik ali sta cu,radim sve sto mogu a najteze mi pada kad trazi da ga nosimuser posted image evo sve osluskujem da se ne zaplace,pa cu uskoro i ja u krevet...ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1115
12.1.2015 22:58:18   
bubulence
hihihi boko, ma kakav valjak user posted image .
serpi ili ko je vec rekao, mi ovde nemamo bas nikoga tako da nema sanse da se negde sklonimo na koji dan, niti mi imamo gde niti njemu ima ko da doda casu vode a stvarno je bolestan. tako da amo tu gde smo i molimo Boga da je prehlada koja ce obici Emu i mene...
branki pa podrazumeva se da je nase najlepse user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1116
12.1.2015 23:00:00   
Ipokrisia
Bubi, kupi ti onu maskicu hirursku pa stavi kad si blizu tm user posted image

Direktna veza do poruke: 1117
12.1.2015 23:00:59   
branki*
da,boko,petak je danuser posted image samo ne znam koja sam po redu,nisam ga ni pitala...ako je po tvom primeru,onda jeste tacno,vezano za bojanu i lepotuuser posted image
serpi,uh,bas vala...da brzo ozdravi malecki,ajde i ti spavaj..i ja cu jos malo,sutra se opet ustaje rano..
nema je choopa nocna ptica.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1118
12.1.2015 23:01:52   
*boka*
Jedu mi se kokice!

25.07.2011.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1119
12.1.2015 23:06:08   
bubulence

IZVORNA PORUKA: *boka*

Jedu mi se kokice!

ja ih jela veceras i slomila zub user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1120
12.1.2015 23:14:45   
*boka*
Nemoj zezati!
Meni se to desilo pretprosle godine i Didy je bila krivac... ona ih je spomenula, ja nisam mogla da odolim i kvrc... srecom ispostavilo se da je pukla plomba i samo malecki delic zuba, lako sam sredila.
Mnogo mi se jedu i pitam se da li da kokam ili samo da ih zamisljam...

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1121
12.1.2015 23:31:27   
bubulence
da, meni se odvalila plomba i deo zuba. a nije orvi put da mi se to desava kada jedem kokice... ali sta cu kada ih volem...
e stvarno, gde nam je Cupa? ona voli kasno da kucka

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1122
13.1.2015 0:11:36   
choopa choops
Evo mene, bila mi sestra do maloprije pa nisam mogla da se javim...
Kad smo već kod plombi, meni je ispala još na samom početku jedna velika i to sa zuba kojem je vađen živac, a loše popunjen kanal, tako da nisam išla da ga sredim jer me bilo strah da radim tako velike intervencije u ttrdunoći. Šetam rupu u zubu do porođaja user posted image

Ja sam gladna non stop. Nikako ne umijem da rasporedim obroke kao tamo u bolnici što sam, i eto problema.

šerpice ja ti stcarno želim da ti prestanu te mučnine više jednom. Joj kako mi sad to djeluje daleko, a kad se sjetim kako sam se i sama patila user posted image To mi je najteže padalo.

Nadam se da je sanjalica bar malko piškila, da olakša bešiku. Ako i nije, eto njoj njenih bebana sutr, ima da piški od sreće user posted image

Ja kad sam rodila sina, nisam mogla da mokrim cijeli jedan dan. Pitaju me sestre kao puna ti je bešika hoćeš da piških. Rekoh: NE, ne ide mi se user posted image Pa su mi stavljali onu gusku, šta li, nemam pojma. KAsnije mi se sve stabilizovalo.

bubu slažem se sa curama, i provjetravaj kuću što više možeš, za svaki slučaj....

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1123
13.1.2015 1:01:33   
srculence25
meni su 4 zuba pukla sad u trudnoci i to sa parcetom plombe i polovinom zuba tako da ce
to verovatno biti za vadjenje.
Serpi ti vec 18 nedelja bas mi brzo proslo.zelim Tomi brz oporavak.
bokac misli pozitivno navijam za dobre rezultate user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1124
13.1.2015 7:38:50   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image lose prosla noc,moram da odspavam danas malo..
Sanjalice navijam da sve prodje lako i brzo user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here