Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:40:11
|
|
|
|
bubulence
|
micamica, soni suoer ste! soni nije ti veliki stomak... jabude meni su trudnoce totalno razlicite a isti pol... tako da...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:40:46
|
|
|
|
cetvrtko
|
soni taman ti je tibica sta pricas . meni je bio samo mrvicu manji a svi pricali kako je bas bas malo .....
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:43:03
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jabude meni su trudnoce totalno razlicite a isti pol... tako da... Ćuti bre tamo! Ovo je različit pol! Fino mi lice!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:49:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence jabude meni su trudnoce totalno razlicite a isti pol... tako da... Ćuti bre tamo! Ovo je različit pol! Fino mi lice! hahahhaha I meni su različite. micamica tebi je baš mali stomak...manji je dooooooosta od mog čini mi se, a tu smo negdje... soni tebi je stomak taman, ne pričaj... Super ste obje
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:53:08
|
|
|
|
jabudic
|
Vidjećemo, tj. pokušaćemo u utorak...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 20:58:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Držim fige da je djevojčica!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:14:37
|
|
|
|
jabudic
|
Eh, da mi je
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:52:43
|
|
|
|
*boka*
|
Ja kuci nemam veliko ogledalo da mogu da se uslikam sama, pa sad navatah muza da me slika. Izvinjavam se sto sam u neglizeu, spremila sam se upravo za spavanjac. Evo mog stomacica 13+2
< Poruku je uredio *boka* -- 11.1.2015 21:53:19 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:55:13
|
|
|
|
branki*
|
boko,zeno,pa ti si trudna svaka cast!!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:56:23
|
|
|
|
cetvrtko
|
uh ..... sto si zgooodna
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:56:30
|
|
|
|
serpica
|
Boko za linju auuu ja nisam tako izgledala ni sa 12 god majke mi. Svaka cast. Soni jesi li videla moj stomak? odlicno izgledas,ja sam trenutno tenk ovde i ko zna kakva cu da budem do kraja. Sutra cu i ja da ubacim sliku.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 21:57:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Boko divna si
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:04:45
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala devojke Ma kod mene je i prvi put bilo tako, do 5. meseca se nije videlo nista, bila ravna kao daska, a onda kad je poceo da raste nikada nije prestao. Imala sam najveci stomak na svetu! Tako ce biti verovatno i ovaj put. Ovo mi je slika na pocetku 9. sa prvom bebom a do porodjaja sam imala jos 3 nedelje i jos porasla.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:18:01
|
|
|
|
serpica
|
jaooo boko ja sad imam toliki stomak ako verujes...ima negde unazad moja slika mesec dana pre porodjaja da vidis kakva sam bila....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:20:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Boko prava si ljepotica! Ako misliš da je ovo veliki stomak za početak devetog, trebala si mene da vidiš u trudnoći sa prvom ćerkom. Jedva sam mogla da stanem na sobnim vratima iz profila
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:22:19
|
|
|
|
jabudic
|
Boko Ja ovako nisam izgledala nikad u zivotu!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:29:15
|
|
|
|
madre
|
boko, stvarno si divnaaa i sada i sa velikom trbom
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:32:12
|
|
|
|
*boka*
|
Choopsi meni je posle ovoga jos porastao stomak, jer sam posle dobila preeklampsiju i otekla kao krofna i plus visak plodove vode i beba od 4.170kg. Imam negde sliku kad sam krenula u porodiliste, slikala me sveki, sad cu da potrazim pa cu staviti. Jabude sad bih ti ja nesto rekla... a ti znas sta! Serpi ali ti si rodila troje i sad cetvrto radjas. Gledala sam ti slike na FB, kao avion si i mnogo si lepa!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:33:05
|
|
|
|
serpica
|
Boko nadjoh svoju sliku u trudnicki stomacici IV deo strana 58 ako te ne mrzi vidi,da vidis ustvari koliko si ti zgodna trudnica Boko ma kakv avion,ista takva sam bila i sa prvim detetom,ogromna a deca mi i nisu nesto bila krupna obzirom na to kolika sam bila...hvala u svakom slucaju
< Poruku je uredio serpica -- 11.1.2015 22:34:33 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:33:50
|
|
|
|
bubulence
|
pa lepo sam vam je hvalila. zapravo, ima ona Bokina slika iz porodilista, stvarno je imala najveci stomak koji sam videla ali je lepota jedna i zgodnica nasa. ona je rr manekenka
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:34:46
|
|
|
|
soni
|
Boko nabi mi komplekse
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:35:20
|
|
|
|
bubulence
|
serpi daj link da te vidimo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:35:56
|
|
|
|
serpica
|
ma bubi znas tu sliku sigurno evo je moj favorit kako god izgledala imala jos mesec dana do porodjaja,a porodjaj bio u 38 nedelji znaci tu sam bila 33 cini mi se.
< Poruku je uredio serpica -- 11.1.2015 22:38:28 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:37:03
|
|
|
|
bubulence
|
od kada je? ne mopgu da otvorim stariju temu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.1.2015 22:39:39
|
|
|
|
bubulence
|
aaaa secam se, znam da sam se topila kada vidim ovu sliku... jeste velika trba ali je bogatstvo jos vece
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?