|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
11.1.2015 14:38:09   
choopa choops
Evo je tema i o vodenjaku user posted image
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 926
11.1.2015 14:41:00   
cetvrtko
ne znam zenice stvarno .... ljudi nekada znaju da pretjeruju u onome sto pricaju a ponekad se ni ne sjecaju user posted image

Direktna veza do poruke: 927
11.1.2015 15:00:36   
*boka*
Mi ćemo za garnituru dobro pogledati i razmisliti her nam treba neka da nam traje duže, mada što rekoste sad svako pravi nameštaj, na oko izgleda sjajno, cena visoka pa misliš opravdava kvalitet kad ono za par godina se rasklima. Moraćemo dobro da pogledamo.
Meni je isto nakon pregleda ispao čep i kontrakcije sam dobila odmah tu noć nešto posle ponoći. Srećom bila sam u bolnici jer je za ujutru bio zakazan CR, pa su me priključili na ctg da prate i proveravali da li se otvaram. Sećam se da me nisu bolele puno, jedva da sam osecala bol kao menstrualni je bio, ali su bile dosadne jer nisam mogla da spavam i ujutru u 8 kad su me stavili na sto za CR bila sam 7 prstiju otvorena. Ali to je sve individualno. Prati svoj osećaj i znaćeš kad krene.

< Poruku je uredio *boka* -- 11.1.2015 15:02:42 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 928
11.1.2015 15:06:31   
branki*
boko,izvini,mozda si i pisala,ali se ne secam,a sto su te onda na carski,ako si vec bila otvorena i imala kontrakcije?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 929
11.1.2015 15:30:57   
choopa choops
Ma to sa namještajem je čista lutrija. Mi smo našu garnituru uzeli u Dallas i odlična je, a spavaća soba, koju smo isto tamo uzeli se raspala nakon jedne godine. S tim da je garnitura proizvedena u Srb, a spavaća je poljska ili mađarska. Kuhinja po narudžbi, koštala ko svetog Petra kajgana, užasna, raspada se. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 930
11.1.2015 15:32:56   
jabudic
Mi smo skoro kupili garnituru, zadovoljna sam, trosjed, dvosjed i fotelja, sve se rasklapa, da imam dje smjestiti rodbinu kad mi nagrne na ljetovanje user posted image

A takodje se slažem da je za te pare sigurno mogla biti kvalitetnija.

Direktna veza do poruke: 931
11.1.2015 15:35:42   
*boka*
Branki ja sam morala na CR zbog visokog pritiska, preeklampsije, viška plodove vode i malih karlicnih mera (ako se dobro sećam bile su 16) a beba krupna, 4.170kg. Zato nikako nisam smela prirodno.

< Poruku je uredio *boka* -- 11.1.2015 15:36:13 >

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 932
11.1.2015 15:48:41   
choopa choops
Ja ne znam kolike su moje karlične mjere, znam samo da kad sam se prvi put porađala da je ta babica zaboravila da mi izmjeri na vrijeme( i generalno je napravila dosta propusta, nego je srećom sve bilo OK na kraju) , nego tek kasnije kad je beba već bila skroz spremna da se rodi. I znam da je komentarisala, jaoooo jako si uska. A drugi put mi opet nisu mjerili. Tako da ne znam ni dan danas te mjere. Srećom bebe su bile male pa sam ih katapultirala bez problema user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 933
11.1.2015 15:56:10   
*boka*
Pa ja ne znam da li je bas 16, ali nekako mi ta cifra u glavi. Znam da su me dva puta merili, prvo doktorka (to je bilo par dana pre nedo što su dijagnostikovali preeklampsiju i zakazali CR) a posle doktor i oboje su rekli da sam preuska.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 934
11.1.2015 15:56:57   
cetvrtko
meni samo rekose da ce moci prirodo ali je babica napravila neku cudnu facu ...... ono kao nije sigurna ali nadam se da ce moci .... user posted image

Direktna veza do poruke: 935
11.1.2015 15:57:06   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ma to sa namještajem je čista lutrija. Mi smo našu garnituru uzeli u Dallas i odlična je, a spavaća soba, koju smo isto tamo uzeli se raspala nakon jedne godine. S tim da je garnitura proizvedena u Srb, a spavaća je poljska ili mađarska. Kuhinja po narudžbi, koštala ko svetog Petra kajgana, užasna, raspada se. user posted image

pa kad ste bili mnogo vredni user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 936
11.1.2015 16:13:21   
jabudic

IZVORNA PORUKA: cetvrtko

mene prepala jedna zena ....... ona tako cekala bolove kuci i otisla ujutru kada su bila na 3,4 min valjda i tamo joj rekli da mora CR jer je iscurio vodeljak skroz user posted image

Četvrtko, pisala sam na temi vodenjak. Meni je 2 dana curkao po malo, pa mi u 1h posle ponići pukao i iscurio potpuno. Bolovi su počeli tek oko 6-7h. Sasvim sam se normalno porodila, niko nije pominjao CR.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 937
11.1.2015 16:13:51   
srculence25
Zdravo drage user posted image da vam se javim.
Nismo imali danima net a preko mob nemogu da coratam user posted image
jutros sam imala menstrualne bolove a beba hiper aktivna pa sam se zabrinula zbog tog bola.
Jesu to pripremne kontrakcije?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 938
11.1.2015 16:21:20   
anita
Evo i mene. Ja se danas sredjivala. Oprala sam kosu,obrijala se dole,torba spremna,dokumentacija isto. Ostalo mi je samo da sredim noge ali cu to kasnije.
Srculence i ja danas imam povremeno menstrualne bolove. Ne znam sta znaceuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 939
11.1.2015 16:34:51   
srculence25
Anita kod tebe je usitnilo user posted image sad sam nesto citala na netu izgleda da su ti menstrualni bolovi kao pripremne kontrakcije.
Da nije meni jos rano za pripremu kontrakcija samo da udjem u 9-ti pa da odahnem.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 940
11.1.2015 16:36:25   
bubulence
sto se tice garniture, mi smo posle svadbe dali bogatstvo za trosed i dvosed, posle 3-4 meseca trosed skroz promenio oblik! sada su u stanu gde je podstanar, u icajnom stanju, mislm da izgleda ok a kada sednes upadnes do zemlje. sada joj je 4 god ali takva je bila i pre 3...

cetvrtko znala sam za tetovazu user posted image .
meni je sluzni cep ispao 22h pre porodjaja, ali ako se dobro secam jabudici 10ak dana ranije... za vodenjak su nam govorili da nema veze kada punke, cekamo bolove na 5 min. jedino ako se posle nekoliko sati bolovi ne jave onda ipak otici na pregled.
srculence menstrualni bolovi jesu normalni ako se ne javljaju na istom vremenskom razmaku... znaci ono prvo na svakih 12 min , pa na 10 min nekoliko puta itd...
anita jel koristis net preko tel? ko ce nas obavestavati?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 941
11.1.2015 16:47:28   
branki*
anita,je l tebe sutra ostavljaju u bolnici da te prate ili krece carski sutra?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 942
11.1.2015 16:54:36   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
pa kad ste bili mnogo vredni user posted image

user posted image

srculence, ja nisam dobar primjer jer su meni i porođajne kontrakcije bile totalis neredovne user posted image (7-2-13-5-18 min i tako dalje, sve nešto s brda s dola), ali obično bude ovako kao što bubu kaže.

anita bravo! Kad to to kažeš djeluje tako lagano, a meni treba dva sata da samo noge obrijem. Još ti imaš tri bebe! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 943
11.1.2015 16:54:40   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: srculence25

Zdravo drage user posted image da vam se javim.
Nismo imali danima net a preko mob nemogu da coratam user posted image
jutros sam imala menstrualne bolove a beba hiper aktivna pa sam se zabrinula zbog tog bola.
Jesu to pripremne kontrakcije?

srculence, i ja svaki dan imam nekad te menstr. bolove...valjda nije nista urgentno, rece mi drugarica sto se skoro porodila da je i ona imala tako od pocetka 8. i da to znaci da beba polako namesta glavicu u polozaj dole,ali ona se u terminu porodila,mozda cak i presla malo preko,pa se tesim da nije znak jos uvek user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 944
11.1.2015 16:56:43   
anita
Branki dr mi je rekao da ostajem na posmatranju. Ali videcu sutra,valjda ce pregled i uz da mi rade.
Bubi preko telefona koristim net. Ovih dana cu se ja javljati a za kasnije cu poslati nekom moj broj. Ima ga Mod ali poslacu i nekoj od vas.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 945
11.1.2015 17:02:10   
serpica
Evo i mene bila danas na rr kafici pa me zato nije bilo..Anita cekam tvoj broj pa cu da izvestavam devojke o stanju ako ne budes mogla ti user posted image a Mod bude zauzeta.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 946
11.1.2015 17:18:01   
anita
Moze Serpi sada cu ti poslati broj na fb.
Bas mi je krivo sto nisam danas bila sa vama. Ali bice prilike

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 947
11.1.2015 18:10:40   
Bokac
E zenske evo i mene. Danas sam radno zapocela dan. Sta kazete kad mi se u podne pere treca masina vesa ....
Inace imam dobar savet za vlagu u kuci ako to vec niste probali. Nadjite negde grumen zivog kreca samo ga zastitite da deca ne mogu da diraju i stavite u ugao sobe gde imate najvise vlage. Moji roditelji su to uradili u vikendici u banji Vrujci (kod valjeva). Nama je u toj sobi sve budjalo a vikendica je bas u sumi uz potok. I nakon toga krec je upio skroz vlagu. Mislim da su to ponavljali svake druge godine i do sad je funkcionisalo sad ne znam da li jos tata to radi.

Cetvrtko ja sam imala kontrakcije u prvoj trudnoci i prepoznala sam ih. Do tad uopste nisam obracala paznju na ona blaga stezanja stomaka. Ali kad su krenule mene su i ledja i stomak boleli a o pritisku dole da i ne govorim. Vodenjak su mi probusili na stolu a cep mi je ispao mozda dan ili dan i po ranije. Ja mislim da ne treba cekati da kontrakcije budu redovne ali osetite da je sve drugacije nego do trenutka kad zaista krenu.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 948
11.1.2015 18:13:31   
Bokac
Joj anita pa ti ces uskoro da se grlis sa tri princezice. Navijamo da sve bude ok i da izdrzite jos koji dan zajedno.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 949
11.1.2015 18:15:24   
cetvrtko
hvala bokac ,nadam se da ih necu promasiti user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here