|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
9.1.2015 10:21:08   
bubulence
Anita draga, samo cu te user posted image !
Sanjalice sto duze u stomaku to bolje, ali dosta si ti dogurala, vazno je da sve tri budete dobro, nemoj sebe zapostavljati. naravno, uradices onako kako dr misli da je najbolje i za tebe i za bebane!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 601
9.1.2015 10:56:23   
cetvrtko
anita nemoj da se nerviras ,sve su zene takve kada dodju u neke godine . evo i ova moja otpuno izlapjela . vise ne znam jer namjeruno ili godinice stigle user posted image .......
sanjalice drzi se tu si na kraju ,nema gdje . bice sve super ........
trco super samo vi radite xexexexe...... ja cu se zadnja ovdje poroditi od svih nas koje smo na kraju vidim ja user posted image
a sada dobro jutro :D kako ste spavale ?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 602
9.1.2015 10:59:34   
Trcosava
Sve sam bila ispisala i nisam kopirala user posted image

Elem, Sanjalice, pa mislim da bi bilook da te prime i krknu nešto u venu i smire pritisak. Da bebe izdrže još nedelju dana. Ali oni najbolje znaju.

Anita, ja sam se smejala zaovi, ali čepovi za uši su ti možda ok solucija? user posted image

Bubi, samo primenjuj ti recopis... Neće da škodi, a nećeš ni biti zacementirana user posted image mada evo, iako ga primenjujemo kod mene tonbe user posted image

Lota, biće sve ok, nemoj brigaš.

Četvrtko, ne brigaj imam ja još. Nećeš zadnja user posted image Ove što hoće preko reda na CR to njihov problem user posted image

Joj terjte me da idem nešto da raidm po kući. Treba malo zategnuti sobe i sudove oprati

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.1.2015 11:03:24 >

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 603
9.1.2015 11:25:19   
serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Šerpcia danas na pregled, da joj dr kaže da je sve ok pa da odahne naredne 2 nedelje hehe

user posted image xexex samo se ti smej meni i te dve nedelje ko dve godine,ali moras da priznas da sam malo olabila sa kukanjem zar ne? user posted image
a sad odoh da citam sta ste pisale...ovo mi samo upalo u oko odmauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 604
9.1.2015 11:26:15   
wivern
Dobar jutar trudnicice user posted image

IZVORNA PORUKA: Chipsy
Wiv, koliko si mirovala posle AC?user posted image

Chipsy ja samo jedan dan, ali to ce ti lekari vec objasniti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 605
9.1.2015 11:37:52   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

user posted image xexex samo se ti smej meni i te dve nedelje ko dve godine,ali moras da priznas da sam malo olabila sa kukanjem zar ne? user posted image
a sad odoh da citam sta ste pisale...ovo mi samo upalo u oko odmauser posted image

Moooram malo da te zekim, znaš da nije to zlonamerno

IZVORNA PORUKA: wivern

Dobar jutar trudnicice user posted image

Kako je tebi dobro... 11:36 DOBRO JUTRO?! user posted image
Meni još malo pa veče hahahaah

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 606
9.1.2015 11:55:59   
wivern
Pa kad sam legla u 5.00 jutros user posted image , muce nas prduljci

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 607
9.1.2015 11:58:03   
bubulence
Cetvrtko, Wiv, prkosite nam sa tim ‘dobro jutro‘ jeli !!??
Serpi zato te u poslednje vreme nema u trudnicama, neces da nam se zalis... a nama stvarno ne smeta user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 608
9.1.2015 12:46:53   
cetvrtko
ja bi rado da se budim ranije ali nema sta da radim ..... user posted image . ne idem nigdje ladno napolju uzas a u kuci nas ima i suvise da bi imala sta da radim od kucanskih poslova ujutru ....user posted image ne boj te se uskoro cu i ja imati svoje obaveze pa cu vam se ranije javljati xexe

Direktna veza do poruke: 609
9.1.2015 13:02:25   
branki*
cetvrtko,samo ti spavkaj do podne dok se moze.
sanjalice,nemoj ti sve da nas preduhitris,izdrzi jos malo.
anita,svekrve su cudan soj ljudi,stvarno.
ja bila na ctg,sve ok,u ponedeljak opet.svi brisevi su u redu,nema nicega.
oko 4 dolaze gosti...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 610
9.1.2015 13:07:00   
choopa choops
Anita razumijem te u potpunosti, ja poludim kad me neko probudi. Sve mi diraj, samo san ne user posted image

šerpice ja taman sinoć htjedoh pitat do kad je onaj termin za žaljenje? user posted image Ako nema tebe, tu sam ja da se požalim na nešto svaki dan user posted image

Što se tiče pola, meni su dr svaki put pogodili, nema razloga daa i ovaj put ne bude tako. Čak njih troje doktora je reklo da je user posted image , prema tome šanse da ću imat dječaka da šeta u roze garderobi su minimalne user posted image

Moja djeca pošla kod mojih na slavu, ja ležim. Počela sam opet da pijem Mg, ne toliko zbog kontrakcija, koliko zbog toga što ne idem u WC :-))))))

Javljajte šta se dešava na pregledima :-*

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 611
9.1.2015 13:39:14   
bubulence
branki srecna slava!
moji treba da stignu svakog trenutka, jedva cekam, bas sam ih pozelela. Ema je na vratima od kada je ustala, njoj su baka i deka sve na svetu kao i ona njima...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 612
9.1.2015 13:52:23   
branki*
hvala,bubi!
mene malo smorise ovi praznici,mislim volim ih,ali sve se nekako naguralo,nova godina,badnje vece,bozic,slava,posle odmah da trcim u porodiliste!bas mi fali da iskuliram par dana bez ikakvih obaveza...

branki

Direktna veza do poruke: 613
9.1.2015 13:52:41   
anita
Branki srecna slava.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 614
9.1.2015 13:54:15   
branki*
anita,hvala,dragauser posted image

branki

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 615
9.1.2015 14:16:27   
cetvrtko
branki srecna slava user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 616
9.1.2015 15:38:20   
Chipsy
Srecna slava, branki, i diivno za curicuuser posted image
Sanjalice, nemoj da brines zbog TSH i inteligencije. Meni je endokrinolog objasnila da su neke visegodisnje studije pokazale da mame sa visokim tsh u proseku radjuju decu sa nesto nizim IQ. Ali znas i sama da su to samo statistike. Moja drugarica je imala nemerljiv TSH, >75 , i ima dva predivna decaka.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 617
9.1.2015 17:21:43   
Sanjalica1980
Chipsy, muz me vec zezao. Kaze nismo ni mi nesto inteligentni oa da nam deca ne odskacu user posted image

Ja bila kod interniste i endokrinologa. Rekla mi je da se za tsh ne brinem jer je najbitnije da je bio pod kontrolom na pocetku. Sada ovih oar nedelja nista ne znaci jer bebi radi stitna od 12 ned.
Inace pritisak 150/100 posle terapije. Internista hoce da se ovo zavrsava za par dana. Otoci su po njoj veliki, krvna slika lisa i urin.
Dijagnoza preeklampsija,hipertenzija.
Povecala mi metildopu na duplo 3x2.

Udem sada kod ginekologa pa javljam.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 618
9.1.2015 17:29:08   
anita
Sanjalice grlim te punooooo. Javi se kad zavrsis.
Nema nam Srculence,nadam se da je ok.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 619
9.1.2015 17:33:39   
Ipokrisia
gde ste drage moje? mene danas ceo dan muce blazi menstrualni bolovi user posted image onako malo krsta,malo capne u nogu ili preponu,ali bas se osecam kao da cu dobiti...jel treba da se zabrinem ili je to normalno u ovoj nedelji?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 620
9.1.2015 18:01:41   
serpica
Dobro vece user posted image evo tek sad stizem da vam javim
moj UZ je super,sve je ok po UZ trudnoca odgovara 18 + 5 nedelja,potvrdio je da je devojcica user posted image
Sledeca kontrola tek za 6 nedelja user posted image poludecu do tada,sa nalazima antitela i opsteg pregleda urina.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 621
9.1.2015 18:08:00   
superm

moj UZ je super,sve je ok po UZ trudnoca odgovara 18 + 5 nedelja,potvrdio je da je devojcica user posted image
Sledeca kontrola tek za 6 nedelja user posted image poludecu do tada,sa nalazima antitela i opsteg pregleda urina.

Bravo! Jesi li smislila ime za curu?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 622
9.1.2015 18:12:11   
serpica

IZVORNA PORUKA: superm

Bravo! Jesi li smislila ime za curu?

Sto se mene tice bice Manja,morace i ostali da se sloze user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 623
9.1.2015 18:18:52   
superm
Bas lepo i retko ime!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 624
9.1.2015 18:35:34   
*boka*
Dobro vece i od mene! Ja sam danas radila malo, pa me zato nema.
Branki srecna slava! Stvarno ti se nakupilo sad pred sam porodjaj. Bar ovih dana vidi malo da odmoris.
Chipsy ne znam zasto sam ja mislila da si ti odradila AC? Nesto sam pobrkala...

Meni se javila doktorka danas, kaze da vas obradujem, dobri su vam rezultati double testa. Iskreno, malo sam se shoknula, jer sam ocekivala lose. Rekla mi je da nisu tako losi kako je i ona ocekivala, jer je poslednje krvarenje bilo pre 5 nedelja, pa se to sve stabilizovalo. Free beta HCG mi je dosta povisen 2.7 MoM. , ali zato je PAPP-A visok, 1.92 MoM. Ne bi valjalo da je ovaj prvi visok, a drugi nizak.
Down’s syndrome Risk; 1 : 1161
Edwards' and Patau's syndrome Risk; Less than 1 : 100.000
The maternal age related risk for Down's syndrome is 1: 248
Bas sam se iskreno iznenadila, ali i opustila. A vec sam se pripremala kad mi javi lose i predlozi AC da joj odbrusim user posted image
Ko je jos danas trebao na pregled? Serpica?

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here