Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.12.2014 17:07:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala vam puno....iskreno nisam ocekivala...
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.12.2014 21:29:24
|
|
|
|
big mum
|
Baš sam se prijatno iznenadila kad sam ugledala svoje ime među dobitnicima.Hvala vam svima Svoju nagradu proslijeđujem Klariti jer znam da ona uživa u kuhanju
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.12.2014 23:48:47
|
|
|
|
mati
|
zenskaci cestitam. Drago mi je sto su sve nagrade iz ovog kruga otisle zenicama koje su prisutne na forumu. Torbice Sto bi reko her Sika treba ti dodeliti " noblesovu" nagradu. Svaka cast, napisi svoj kuvar, a nama sa rr gratis po primerak...
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.12.2014 11:03:50
|
|
|
|
soni
|
Bravoo
< Poruku je uredio soni -- 3.12.2014 11:10:15 >
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.12.2014 11:23:11
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: big mum Baš sam se prijatno iznenadila kad sam ugledala svoje ime među dobitnicima.Hvala vam svima Svoju nagradu proslijeđujem Klariti jer znam da ona uživa u kuhanju EEEEEEEEe, mnogo si bezobrazna ima sve da ti cuvam, pa da ti uvalim letos na 100 stepeni i sve da iskoristis Salim se, naravno. hvala ti draga moja Bosanko
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.12.2014 15:52:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitke svim dobitnicama, a posebna čestitka za Torbicu ,ja mislim da ona ima najviše objavljenih recepata do sada od kako je C kuhinja krenula...zaslužila je i neku specijalnu nagradu na kraju takmičenja,naravno ako bude bilo kraja
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.12.2014 16:07:00
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita EEEEEEEEe, mnogo si bezobrazna ima sve da ti cuvam, pa da ti uvalim letos na 100 stepeni i sve da iskoristis Salim se, naravno. hvala ti draga moja Bosanko Može može,ćemo pravimo ćevapčici i svu tu niskokaloričnu hranu Nemaš mi se šta zahvaljivati to je od IZVORNA PORUKA: vikiveki Čestitke svim dobitnicama, a posebna čestitka za Torbicu ,ja mislim da ona ima najviše objavljenih recepata do sada od kako je C kuhinja krenula...zaslužila je i neku specijalnu nagradu na kraju takmičenja,naravno ako bude bilo kraja Slažem se ,ona ima najviše recepata i zaista zaslužuje specijalnu nagradu.
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 12:58:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Drege moje stigla nagrada...hvala jos jednom
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 13:01:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Bibilib super, stavi nam sliku
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.12.2014 13:55:45 >
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 17:42:18
|
|
|
|
Torbica
|
Puno hvala, stiglo danas! Evo moji dzambasi raspakuju! Hvala, hvala, hvala! Viviveki, Big mum, ma da ne preterujemo, hihi, ova nagrada je stvarno ekstra! Ljubim vas puno Mati
< Poruku je uredio Torbica -- 4.12.2014 17:45:47 >
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 17:51:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Torbice bas imas pomocnike Meni sestra javila da joj jutros stiglo,cim stigne do mene stavljam sliku.Kaze da je stiglo bas rano, probudio je kurir i pitao je za datum rodjenja a ona nije znala da treba da da svoj posto je na njeno ime stiglo pa rekla moj ali pogresila za dva meseca i nekoliko dana Mada kada me neko rano probudi ni ja se ne secam nicega
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 18:05:00
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bez da se i jedna članica uvredi, konačno ode glavna nagrada u ruke koje je zaslužuju Čestitam i ostalim članicama i uzdravlje da ručkate Copy-paste
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 23:00:37
|
|
|
|
Bibilib
|
Ajde zajmicu neciji fon da slikam pa saljem...
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.12.2014 23:11:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Slazem se sa Trcom. Torbice svaka cast, skidam kapu IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bez da se i jedna članica uvredi, konačno ode glavna nagrada u ruke koje je zaslužuju Čestitam i ostalim članicama i uzdravlje da ručkate
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.12.2014 0:27:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbi ,nema tu preterivanja,to su činjenice Slično tvojima,i moji kada nešto stigne ne mogu da sačekaju nego počnu sa raspakivanjem još od vrata
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 6.12.2014 20:01:48
|
|
|
|
Torbica
|
Pogledah sad, preko 230 receptica, hihi, neka, neka, ima tu i kratkih pa nesto nemam utisak tog broja, ali eto od februara, nakupilo se. Ljubim vas sve
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 11:47:46
|
|
|
|
kvazar
|
za 230 recepata,svako poštovanje
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 11:57:27
|
|
|
|
kvazar
|
Da li bih i ja mogao da učestvujem u ovoj igri...koliko sam pročitao mogu i da glasam,pošto nisam baš neki kuvar
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 12:03:54
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Pogledah sad, preko 230 receptica, hihi, neka, neka, ima tu i kratkih pa nesto nemam utisak tog broja, ali eto od februara, nakupilo se. Ljubim vas sve tacno da objavis kuvar i da ostane i za drugi
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 14:16:20
|
|
|
|
Torbica
|
Ljubim
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 23:26:47
|
|
|
|
Bibilib
|
Dunja evo i moje nagrade
< Poruku je uredio Bibilib -- 7.12.2014 23:27:35 >
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2014 23:37:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Pogledah sad, preko 230 receptica, hihi, neka, neka, ima tu i kratkih pa nesto nemam utisak tog broja, ali eto od februara, nakupilo se. Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 8.12.2014 0:23:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbi Bibilib
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 17.12.2014 16:46:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Paketi za decembar spakovani i čekaju svoje vlasnike :) Pišite nam recepte, možda baš do vas u januaru stignu ovi sjajni ukusni paketi
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.1.2015 23:05:17
|
|
|
|
marketing RR
|
Uh, uh, puno posla smo imali, i na kraju odluka je sledeća: srkiplus diskvalifikacija iz kompletnog decembarskog takmičenja u C kuhinji zbog kopiranja doslovce (štancovanja) velikog broja recepata sa drugih sajtova. Bibilib, takođe - iako krenula da unosi recepte korektno, verovatno pod uticajem ne fer igre konkurenata krenula istim stopama, nažalost hepimama i petkomilan diskvalifikacija zbog otvaranja velikog broja naloga sa iste IP adrese Smisao rubrike nije da dobijemo brdo recepata po dve rečenice (nekada i jedna rečenica) bez slika, preuzetih sa raznih drugih sajtova, doslovce. Nije fer prema korisnicima koje se svojski trude da ova rubrika izgleda kako je i do sada izgledala, sa puno sjajnih recepata, a nije fer ni prema sponzoru. Glavnu nagradu osvaja Lelaigor sa 4 uneta recepta , sticajem okolnosti ovog meseca 4, ali godinama Ringeraju obogaćuje svojim sjajnim receptima tamo da nagrada sigurno odlazi u prave ruke. Takođe, naša Lelaigor se i porodila skoro te je dobila jedan mnogo važniji poklon, a od nas stižu duple čestitke :) Dodatne nagrade: 1. mamaibebica1 za recept Dansko pecivo (24 boda) 2. Klarita za recept Dolce Klari (21 bod) 3. superm najviše puta glasala (24 glasa dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 20.1. Čestitke još jednom
< Poruku je uredio marketing RR -- 4.1.2015 19:59:40 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?