Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.2.2015 21:48:15
|
|
|
|
Maraj
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.2.2015 14:51:25
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR A sada, naše vredne dobitnice za januar mesec Glavnu nagradu osvaja malimaki sa 34 uneta recepta Dodatne nagrade: 1. saky91 za recept Leskovacka Muckalica (24 boda) 2. nikiteki za recept Slana pitai (24 boda) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.2.2015. U protivnom, nagrade ćemo dodeliti sledećim korisnicama prema broju bodova. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.2.2015 14:52:59
|
|
|
|
soni
|
svaka cast
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.2.2015 21:22:06
|
|
|
|
malimaki
|
jupi, jupi , nadam se da ce te isprobati sve moje recepte, imam ih jos ako mogu poslacu, ja obozavam sve da spremem, i naravno koristim sve C proizvode. Javljam kad mi stigne glavna nagrada, hvala jos jednom na ukazanom poverenju
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.2.2015 21:31:27
|
|
|
|
mirkam
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 6.2.2015 15:18:42
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: malimaki jupi, jupi , nadam se da ce te isprobati sve moje recepte, imam ih jos ako mogu poslacu, ja obozavam sve da spremem, i naravno koristim sve C proizvode. Javljam kad mi stigne glavna nagrada, hvala jos jednom na ukazanom poverenju Malimaki, nadamo se da ćeš nam bogatiti C kuhinju i dalje, svojim sjajnim receptima! Paket je danas poslat, javi nam u ovoj temi kada stigne :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.2.2015 20:58:30
|
|
|
|
malimaki
|
danas mi je stigla glavna nagrada, jupiii, sve mi se svidja, hvala najlepse
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.2.2015 21:00:57
|
|
|
|
malimaki
|
naravno i dalje cu slati recepte. Danas sam spremala pilece rolnice sa sunkom i kackavaljom u novoj ciniji
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.2.2015 22:09:29
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR A sada, naše vredne dobitnice za januar mesec Glavnu nagradu osvaja malimaki sa 34 uneta recepta Dodatne nagrade: 1. saky91 za recept Leskovacka Muckalica (24 boda) 2. nikiteki za recept Slana pitai (24 boda) 3. bubulence najviše puta glasala (64 glasa dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.2.2015. Čestitke još jednom Dobitnica saky91 nije poslala podatke, te nagrada odalzi sledećoj dobitnici, a to je emicaa. Draga emicaa, očekujemo tvoje podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 11.2.2015.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 10.2.2015 8:21:21
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,devojke
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 10.2.2015 8:24:01
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam ovo tek sad vidjela
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 23.2.2015 14:12:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Nikako da stavim slikicu! Hvala puno na nagradi, predivno je sve! Evo moje dve šmizlice sa nagradom
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 24.2.2015 20:22:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam na nagradi Bas mi je drago da si je ti osvojila Smizlice su medene
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 24.2.2015 22:47:02
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala veselice!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 24.2.2015 23:31:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Lelo divne suuuu šmizliceeee
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 25.2.2015 8:45:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvalaaaa!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 16:25:05
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za februar mesec Na početku, mala napomena, od 1.2. je krenula nova godišnja C kampanja, te sve dobitnice koje su prethodnih godinu dana osvajale nagrade, mogu ponovo osvajati iste, naravno prema pravilniku koji i dalje važi. Znači ukratko, krećemo od početka što se pravila za nagrađivanje tiče Glavnu nagradu osvaja Bibilib sa 8 unetih recepata Dodatne nagrade: 1. lelaigor za recept Makarona salata sa piletinom i kukuruzom (48 bodova) 2. emicaa za recept Buhtle (27 bodova) 3. serpica najviše puta glasala (26 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 5.3.2015. Čestitke još jednom Očekujemo još puno sjajnih recepata
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 16:28:12
|
|
|
|
serpica
|
Jaooo ja se nisam ni nadala ovoj nagradi hvala vam od srca,do sada nisam mogla da glasam jer mi je net bio jako los i nije otvarao strane brzo,ali sam uvek navijala za nase devojke... Cestitam dobitnicama
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 16:33:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jao divnooo
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 16:36:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala puno ali nisam ocekivala sobzirom da imam samo 8 recepta,ali sam puno srecna hvala jos jednom
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 16:54:52
|
|
|
|
Maraj
|
Cestitke devojke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2015 18:01:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.3.2015 7:15:12
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,devojke
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.3.2015 7:58:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.3.2015 14:14:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Jao, hvala, baš se nisam nadala!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?